Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cam filmi yasağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trafik polislerimiz son hız çalışıyo, cezası 206 lira, her türlü cam filmi yasak artık, numara falan yok. Muhtemelen böyle abidik gubidik daha çok düzenleme gelicek cezalardan bütçe açığı kapatmak için. önleminizi alın
Mesaj tarihi:
Geçen sene düzenleme yapıp bir sene sonra yürürlüğe girecek şekilde serbest bıraktılar. Herkes film taktırdı. Filmciler zengin oldu. Yürürlüğe girmesine 10 gün kala yasağa devam kararı çıktı. Tam trol devlet.
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

Trafik polislerimiz son hız çalışıyo, cezası 206 lira, her türlü cam filmi yasak artık, numara falan yok. Muhtemelen böyle abidik gubidik daha çok düzenleme gelicek cezalardan bütçe açığı kapatmak için. önleminizi alın

Trafik ihlallerine engel olmaktan çok "pusu kurup yakalama" meraklısı olunan bazı saçma durumlar var trafikte genel olarak, özellikle emniyet şeridi ve hız konularında. Yine de app plaka, cam filmi, çakma xenon ampuller, gürültülü egzozlar gibi apaçilikler açık seçik yasakken "bişey demiyolar yieaa" diye yaptırıp, sonra "abidik gubidik, bütçe açığı" diye saçmalamak biraz abes oluyor.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Pordakal said:

Trafik ihlallerine engel olmaktan çok "pusu kurup yakalama" meraklısı olunan bazı saçma durumlar var trafikte genel olarak, özellikle emniyet şeridi ve hız konularında. Yine de app plaka, cam filmi, çakma xenon ampuller, gürültülü egzozlar gibi apaçilikler açık seçik yasakken "bişey demiyolar yieaa" diye yaptırıp, sonra "abidik gubidik, bütçe açığı" diye saçmalamak biraz abes oluyor.

cam filmiyle çakma xenon, egsoz apaçiliğinin ne alakası var ki?
Mesaj tarihi:
o kısmı bende anlamadım. ikinci mesaj özeti yapmış zaten.

adamlar dün serbest dedikleri şeye bakıyolar, oo herkez filmleri döşemiş, hemen yasak getirelim ki millete olsun gene olan kafasında.

geçen yıl yürürlüğe giren şey "onaylı cam filmleri için herhangi bi yasak olmadığı" ama herkes cam filmi taktırdıktan sonra "cam filmleri ve renkli camlar %100 ceza sebebi" demeleri.

öteki saydıklarınla bi ilgisi yokki, bütçe açığı içinde zaten maliye bakanı çıkıp kendi dedi "seneye vergiler ve farklı düzenlemeler yaparak kapatmaya çalışıcaz" diye, düzenlemeler başlıyo dedim.

Bazen hangi ülkede yaşadığınızı unuttuğunuzu düşünüyorum.

Haydi cam filmi söktürmeye
Mesaj tarihi:
kışın parkederken falan camları açıyorsun sdfs. direkt simsiyah araç kullanmıştım. içerisi gözükmediği gibi dışarısı da gözükmüyordu anasını satayım.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

bu sefer kendini bile aşmışsın gerçekten saçmalamada. adam gibi parasını verip hem içeriyi gösterip hem güneşi filtreleyen ürün neden taktıramıyormuşum cama?
Mesaj tarihi:
Fabrika çıkışı izin verilen tint bile sadece arka yolcu camlarına uygulanıyor. Bizim millet bokunu çıkarıp ön yan camlara banko takıyor, üstüne bazısı ön cama bile takıyor. Hem sürüş güvenliği, hem asayiş açısından riskli. Her alanda olduğu gibi %5 yaş, geri kalan barzo kuruların yanında yanıyor, ama böylesi daha güvenli.
Mesaj tarihi:
Benim araçta arka yolcu ve arka camım fabrika çıkışlı filmli, bu sene içerisinde de muayeneden geçti. Benim anlamadığım şimdi bu yasak mı değil mi. Kanun maddesi falan yok mu linkleyecek biri

Edit: Baggio cevap vermiş =)
Mesaj tarihi:
cam filmiyle renkli cam arasındaki ayrım nedir? ikisi de aynı şey değilse sırf cam filmi yasağı yüzünden gidip camları mı değiştirecez şimdi?

https://i.imgur.com/p1MhgFw.jpg

yasak olan %20 - %5 olanlar mı?
Mesaj tarihi:
Ben de yaptiricam ama bir sorum var . Tek istegim gunesi kesmesi , yazin arabaya bindiginde simit tutunmuyor, araba yarim saatte soguyor. Simdi 1 numara da yapsan 3 numara da yapsan ayni etkiyi gostebilir mi.
Mesaj tarihi:
abi tamamen polisin insiyatifi

bi gün polis cevirdi,bişeyden ceza yazdı, sonra filmde var dedi,iki muhabbet ettim falan,yazmıyorum şimdi filme ceza dedi gitti

ki 2 numaraydı,arkalar zaten fabrika çıkışıydı,ön iki camdan da gayet net gözüküyodu içerisi ama takarsa takıyor

bi arkadaşın camı çizmişti film var diye,git söktür muayneye git demişti
  • Yeni Oluştur...