Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer: Vermintide 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her ne kadar sam'le cyberpunk başlığında ağır kapışmış olsak da burada katılıyorum. l4d ile kıyaslayacak tabii ki. vs modu yok diye birbirinden farklı oyunlar olmuyor. çoğu yerde re-skin neredeyse.

L4D'de vs. modu olmasaydı yine "10 saatlik content" mi diyecektik, campaigni bitirip silecek miydik? Ha belki 500 saat playtime'ım olmayacaktı ama yine arkadaşlarla bi 100 saat gömerdim bence. Bi de bu oyunda fazladan leveling+item grinding var.

vs. modu olmamasını da şirketin tembelliğine bağlıyorum. mekanik birebir l4d'den kopya olduğu için gayet müsait.
Mesaj tarihi:
Bu arada vermintide üst zorluklarda çok sağlam co op oyun. Lvl atlama, gear mear, farklı skill ve trait seçimi vs. derken bayağı derinliği olan bir oyun. Bu kadar kapsamlı oyuna 10 dolarlık demek gereksiz. Kaç tane co op horde shooter oyun var sanki.
Mesaj tarihi:
oyunu bilmeden oyuna saldırıyorsunuz yine l4d ile kıyaslayıp versus var mı demek baya fail. oyunun gear trait sistemi var, item kasıyorsun. zaten güzelliği o.

yoksa bakarsan pvpsi dışında l4d çöp, hiçbir amacı yok. bunda en azından zorluk seviyeleri vs var, onları yapabilmen için gear toplaman build yapman gerekiyor. lol.
Mesaj tarihi:
Ben başka bir açıdan yaklaşacağım. Bir oyun sahiden sadece 10 saat bile sürse, yeterince iyiyse 50 lirayı hak eder. Sadece birkaç saat süren İnside'ı pekçok uzun oyuna tercih ederim.

Bu arada Vermintide 2'ye 165 saat harcamışım.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
indirime girmiş 20 lira, şu oyunu alalım dedik de, reviewları düzgün değil pek steam'de. 4 kişi isek alalım gayet güzel zaman geçirir miyiz, yoksa bug dolu falan filan mı?
Mesaj tarihi:
Oyun başarılı abi. 20 TL ise düşünmeye bile değmez eğlendirir. Bug kısmında arada mob ların özellikle special lerin bazı saçma hareketleri dışında sıkıntı yok. Gayet akıcı eğlenceli oyun. 1500 saat olmuş bende hala eğlendiriyor.
  • 6 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...