Harvey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 %50 indirimde 25TL şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 10 saat content 25tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 csgo'da da 1 saatlik content o hesaba göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 10 saat content demek bu oyuna mesela diablo'nun tüm contetinin actleri bitirmek olduğunu söylemek gibi bir şey. ilk oyunda 45 saatim var benim ve üstüm en zorda bitirebilecek seviyede değildi bu süre zarfında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 abi sacmalama kac tane mob ve boss var toplam bunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 l4d'i "content'i bitirip hikayeyi görmek için oynadım, kapattım, sildim" diyen bir insan modeli cidden varsa bunu da almasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 versus falan yok vermintide'da? nasil kiyaslayabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 versus hariç herşey var, o yüzden kıyaslayabiliyorum. sırf versus için alan da almıyor zaten, versus da 'content' için oynanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 her ne kadar sam'le cyberpunk başlığında ağır kapışmış olsak da burada katılıyorum. l4d ile kıyaslayacak tabii ki. vs modu yok diye birbirinden farklı oyunlar olmuyor. çoğu yerde re-skin neredeyse. L4D'de vs. modu olmasaydı yine "10 saatlik content" mi diyecektik, campaigni bitirip silecek miydik? Ha belki 500 saat playtime'ım olmayacaktı ama yine arkadaşlarla bi 100 saat gömerdim bence. Bi de bu oyunda fazladan leveling+item grinding var. vs. modu olmamasını da şirketin tembelliğine bağlıyorum. mekanik birebir l4d'den kopya olduğu için gayet müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Bu arada vermintide üst zorluklarda çok sağlam co op oyun. Lvl atlama, gear mear, farklı skill ve trait seçimi vs. derken bayağı derinliği olan bir oyun. Bu kadar kapsamlı oyuna 10 dolarlık demek gereksiz. Kaç tane co op horde shooter oyun var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 10 dolar 65 tl be (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 oyunu bilmeden oyuna saldırıyorsunuz yine l4d ile kıyaslayıp versus var mı demek baya fail. oyunun gear trait sistemi var, item kasıyorsun. zaten güzelliği o. yoksa bakarsan pvpsi dışında l4d çöp, hiçbir amacı yok. bunda en azından zorluk seviyeleri vs var, onları yapabilmen için gear toplaman build yapman gerekiyor. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Ben başka bir açıdan yaklaşacağım. Bir oyun sahiden sadece 10 saat bile sürse, yeterince iyiyse 50 lirayı hak eder. Sadece birkaç saat süren İnside'ı pekçok uzun oyuna tercih ederim. Bu arada Vermintide 2'ye 165 saat harcamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 benim oyun saat kıyasında ölçüm sinema. boş filmleri ele al casual izlemek için gittiklerini film 2 saate 20 lira, saati 10 tl. oradan hesaplıyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 indirime girmiş 20 lira, şu oyunu alalım dedik de, reviewları düzgün değil pek steam'de. 4 kişi isek alalım gayet güzel zaman geçirir miyiz, yoksa bug dolu falan filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Oyun başarılı abi. 20 TL ise düşünmeye bile değmez eğlendirir. Bug kısmında arada mob ların özellikle special lerin bazı saçma hareketleri dışında sıkıntı yok. Gayet akıcı eğlenceli oyun. 1500 saat olmuş bende hala eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Hikaye trailerı güzeldi, adamlar böyle devam ettirse keşke greenskin, undead filan bütün düşmanları eklese sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Dlc yi sanirim ekipte 1 kisi alsa yetiyor dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 dlc degil bu galiba, digerleri gibi calisir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 var mı oynayan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Geçen giriyim dedim baya güncellemeden sonra girdim.koca bir bölümü başka oyuncu olmadan bitirdim botlarla.in cin top oynuyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Şunları çok iyi yapmış eleman hahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Bunun 40k darktide verisyonu geliyor gayet güzek duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 ilk teaser vidya daha güzeldi sadece guardsman, ama class lazım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar