Catze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Penaltı değil o ya ama gol sanki golmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 penaltı değil ama janssen'in topu almasında faul yok gibi geldi bana. iyi ki sakatlanıp çıktı serdar böyle maçları kaldıramıyor belli ki. yalnız bizim gs taraftarı hıncal'ın dediği kadar var. uykum geldi maçı izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Gol de degil be abi. Tam vuracakken tik geciriyor caktirmadan ayaga, iskalanacak top degil o. Temiz pozisyonlar acikcasi. Bizim taraftar baya kotu ama cidden ben de anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 jannseininki gole benziyor bence de, yan kameradan daha iyi anlasilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 hayır ben hala koreografide kaldım auheaue niye böle bişey yaparsın ya, dfsgjhsdf rocky ne alaka, takımına nie diz çöktü diyosun, niye beşiktaşa onlar büyük deil diyosun zorlamı yaptırıyolar koreografiyi anlamadım ki, aslan yap, ölümüne falan yaz gec rakii yapıp ayağa kalk diolar sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 belhanda nasıl kırmızı kart almadı ilk yarıda anlamadım. min 2-3 oyuncunun kafasına vurdu adam sadsadasdsa. fb'nin net golü ve penaltısı verilmedi çok yazık oldu. umarım aykut,uslu konuşur hakem bıkbık diye maçtan sonra. kardeş takım diye kıyak geçmezler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 bacagi sallayan serdar. sabo'nun linkinden izleyin. zaten sabo savunuyorsa orada suphe ediyor olmaniz lazim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 maç başındaki gol net gol, serdar klasik yetoluk yapmış faulle alakası yok penaltı tartışmalı o tür pozisyonlarda veren de var vermeyen de, tr içinde tam eyyam pozisyonu yani 1-0 olsaydı maç verilirdi denayer kırmızıydı bjk fb maçında bu kadar ağır olmayana kırmızı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Vasfi said: hayır ben hala koreografide kaldım auheaue niye böle bişey yaparsın ya, dfsgjhsdf rocky ne alaka, takımına nie diz çöktü diyosun, niye beşiktaşa onlar büyük deil diyosun zorlamı yaptırıyolar koreografiyi anlamadım ki, aslan yap, ölümüne falan yaz gec rakii yapıp ayağa kalk diolar sdfgsdf yönetim parasıyle gidiyo bi ajansa yaptırıyo abi, taraftar mı yapıyo zannediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Vasfi said: hayır ben hala koreografide kaldım auheaue niye böle bişey yaparsın ya, dfsgjhsdf rocky ne alaka, takımına nie diz çöktü diyosun, niye beşiktaşa onlar büyük deil diyosun zorlamı yaptırıyolar koreografiyi anlamadım ki, aslan yap, ölümüne falan yaz gec rakii yapıp ayağa kalk diolar sdfgsdf Büyük değil diye beşiktaşa dediklerini nereden çıkardınız ben hala onu anlamadım, belki fenere diyor belki trabzona diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Dejavu Mis gibi gol Bu maç gs nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 fbjkliler basmış yine topiği dsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Arkasindan mudahele etmedigin surece ayaginin o sekilde iskalamasi mumkun degil abi onundeki topta. Ufak dokunmasi yeterli zaten. Boyle havada degil seken degil, direk yerdeki top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Catze said: Vasfi said: hayır ben hala koreografide kaldım auheaue niye böle bişey yaparsın ya, dfsgjhsdf rocky ne alaka, takımına nie diz çöktü diyosun, niye beşiktaşa onlar büyük deil diyosun zorlamı yaptırıyolar koreografiyi anlamadım ki, aslan yap, ölümüne falan yaz gec rakii yapıp ayağa kalk diolar sdfgsdf Büyük değil diye beşiktaşa dediklerini nereden çıkardınız ben hala onu anlamadım, belki fenere diyor belki trabzona diyor Abi sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 amma ağladınız ha gol de gol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Bu Rıdvan direk manupilasyon derdinde bildiğin KÖTÜ NİYETLİ adam :( sinirrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 benim tahminim janssenin ayagi onde serdarin ayagi once ona vuruyor sonra sekiyor jelibon gibi. penalti + gol bu 2 bacakli ahtapot gerci duran topu bile iskalayabilir, kucumseme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Izlemeyin olm su Ridvani filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 sadece serdar oldugu icin bile 'goldur heralde' denecek pozisyon. bunları cok yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Net sekilde ilk yarida fb daha iyiydi. gs kirmizi gorur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 cüneyt takımlar min zarar alsın diye çok uğraşıyor ne güzel hakem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 applev0dka said: Catze said: Vasfi said: hayır ben hala koreografide kaldım auheaue niye böle bişey yaparsın ya, dfsgjhsdf rocky ne alaka, takımına nie diz çöktü diyosun, niye beşiktaşa onlar büyük deil diyosun zorlamı yaptırıyolar koreografiyi anlamadım ki, aslan yap, ölümüne falan yaz gec rakii yapıp ayağa kalk diolar sdfgsdf Büyük değil diye beşiktaşa dediklerini nereden çıkardınız ben hala onu anlamadım, belki fenere diyor belki trabzona diyor Abi sdfsfsd Fotoya telden bakıyorum bişi mi göremedim, aziz yüzünden 2 yıldır derbi harici maç izlemiyorum, gündemi de takip etmiyorum bişi mi oldu geçmiş haftalarda onla mı alakalı, anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Penaltının alakası yok da gol goldür diyodum ben önceki mesajlarda, şimdi twitter linkinden defalarca izledim, ayağa müdahale var faul doğru gibi. O kadar ufak hareketi ben kaç defa izleyip teyit ettiysem üstelik hala da %100 emin değilsem adam bi kere görüp yakaladıysa helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 @aktiftablet yaw farkeder mi? yonetim mac saati oturup bakalım napmış ajan okadar para verdik diye bekliyo mu? @Catze göztepeye x'e y'ye demiş olsun, koca gs klubu 2 kotu sezon geçirdi diye başkasının büyüklüğünü kabul etmemeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Muslera bugün gününde değil, ilk yarı boşa çıktı yan topta şimdi de çalım atacam derken korner getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar