fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 maçın hakemi skoru tayin eder bugün ki görüşmeden skor bile çıkmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Bende benzer düşünüyorum. Gs yenerse lige küsecek fener, beşiktaş taraftarından olmak istemez ne yayıncı kuruluş ne de takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 adaletli olmayacak gibi duruyor :p hepimiz paranoyağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 fb pis yaslıyacak gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Totem yapmayın, Fener yenilir şu kadrolarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Gomis şıkkı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Beşiktaş'a attığımız silleden sonra adamlar dibi gördü, sıradaki kurban Gs. Zevkli maç olur, rahat kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 gs belki aziz kalsın diye bilerek yenilir, onun dışında kaybedeceklerini sanmıyorum gs alır veya berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 GS bu maçı ve BJK maçını kazanırsa apar topar playoff getirirler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 bol kartlı maç olsun kimin kazanacağı önemli değil asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 dhoward said: Beşiktaş'a attığımız silleden sonra adamlar dibi gördü, sıradaki kurban Gs. Zevkli maç olur, rahat kazanırız. Dibi gören Beşiktaş sizinle aynı puana sahip?!!11!!???.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 gs rahat alır. özellikle ikinci yarı çok gol görebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 geçen yapılan playoff'un sezon ortasında geldiğini sananlar olması çok şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 fenn said: Bende benzer düşünüyorum. Gs yenerse lige küsecek fener, beşiktaş taraftarından olmak istemez ne yayıncı kuruluş ne de takımlar. 2 yıldır şunu biz yazınca "Besiktaslilar ağlıyor" oluyor da gs önde olunca mi galaktik komplo oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Şimdi sıkıntı şu. Beşiktaş, trabzon veya bursa şampiyon oılduğunda bunu canı sıkılanlar, maç izlemeyi bırakanlar, dijitürk vs yayını iptal edenler genelde minimum düzeyde oluyor. Ezeli fb-gs rekabeti bundan etkilenmiyor ama arada fb veya gs farkı açtığında sanki müdahale ediliyor. Zamanında yabancı kuralları vs ile gs resmen biçildi ve hezimeti beraber izledik. Play off denen saçmalıkta ise şike mike davasında yayıncı kuruluş para kaybetmesin diye alınan bir karar. 9 puan farkla şampiyonluğumuz sırf dijitürk zarar etmesin diye biçildi. Keşke o zaman fener şampiyon olsaydıda görseydim ben dijitürk makinelerini kıran gs tarftarlarından sonra ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 applev0dka said: fenn said: Bende benzer düşünüyorum. Gs yenerse lige küsecek fener, beşiktaş taraftarından olmak istemez ne yayıncı kuruluş ne de takımlar. 2 yıldır şunu biz yazınca "Besiktaslilar ağlıyor" oluyor da gs önde olunca mi galaktik komplo oluyor? yoo olmuyor, niye olsun. klasik her derbi öncesi konuşulan 'hakem çoktan ayarlandı', 'skor belli', 'tetikçi hakem' zırvalarından başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 ne zirvaladiniz arkadas gslisi fblisi yok sike olur yok hakem harcar falan, ilk defa mi 8 puan fark oluyor sanki. guzel mac izleyecegiz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 zırvaları bir kenara bırakarsak, son yıllarda hiç güzel gs-fb derbisi izlemedik şampiyonluk için yarıştıklarında da, rakiplerinin 10 puan gerisindeyken de bu 2 takımın maçları ölümüne sıkıcı oluyordu. ama bu sene farklı olmasını bekliyorum, sebebi de şu. 2 takımın defansı da en iyi seviyelerinde değil (genel olarak ligde iyi savunma yok) çok pozisyon veriyorlar. en olmadık anda saçma yerde top kayıpları, pozisyon hataları, adam kaçırma falan baya bol pozisyon görürüz bu maçta, kalecilerin maçı olur bence. gs genelde hucum press ile hızlı hücüma çıkarken fener ise ağır ağır yavaş yavaş oyun kuruyor. gs bu sezon biraz iyi pas kalitesi olan her takıma karşı zorlandı, kazanmasına rağmen zorlandı. valbuena, culyano josef orta sahası yorar gs'yi bolca savunma arkasına adam kaçırır bu maçta fener gs de özellikle mariano kanadından iyi geliyor, bildiğiniz gibi orası kanayan yara köybası ve HAK'ın mevkisi.. daha fazla söylememe gerek yok sanırım ? uzun yıllar sonra ilk defa zevkli, çatır çatır bir derbi izleyeceğiz gibi geliyor. bol pozisyonlu bol gollü falan. 3-2 biter diyorum ama hangi takım kazanır bilmiyorum, bu derbi de 0-0 1-0 falan biterse oynamayın zaten artık emenike 3er 3er yazın puanları her sene 4 saat çalınmasın hayatımızdan sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 fenn said: Zamanında yabancı kuralları vs ile gs resmen biçildi ve hezimeti beraber izledik. Play off denen saçmalıkta ise şike mike davasında yayıncı kuruluş para kaybetmesin diye alınan bir karar. 9 puan farkla şampiyonluğumuz sırf dijitürk zarar etmesin diye biçildi. Çok doğru. http://static.voetbalzone.nl/images/photos/originelen/2012/7/0075908136235000.jpg Bu adamı hatırlayan var mı? Aldık yabancı sınırı yüzünden oynatamadık. Aydın yılmazdan Yekta kurtuluştan hatta zaman zaman Emre Çolaktan ve Sabri'den sağ kanat yaratmaya çalıştı GS. Fener'in yasağı biter bitmez kalktı yabancı sınırlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Fener muhtemelen arkada saglam ani ataklarla cikmaya filan calisacak. Oyunu yikmaya calisamaz bizim sahamizda, kaldi ki biz zaten hizli cikiyoruz. Ilk yari durdurup ikinci yaru vurmaya calisacaktir. Bizimkiler daha istekli ben ona guveniyorum. Yetenek metenek farketmiyor bu derbi isinde yeri geliyor Selcuk uzaktan salliyor giriyor filan. Ben baski ve istekle ilk yari gol bulursak aliriz diyorum atamazsak sikinti. Burada Gomis disindaki ekstra bir golcu cikmasi lazim. Yani Feghouli veya Belhanda skora yonelik oynayabilirse aliriz yoksa tek Gomis'in caresini bulacaktir Fener ikili baskiyla orada. Gomis'i dondurdugun anda zimbaliyor zaten ama rahat dondurmeyeceklerdir. Sagli sollu destek lazim. Fenerinse forvetleri cok iyi degil. Ama cok ekstra goller buldu Ozanla filan bu sene. Dikkat etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 skertel'in durumu ne ? neto sert adam baya, skertel ile döverler gomisi ama noyştayder baya zayıf kalıyor, çerez eder gomis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Neto iyi adam evet. Skrtel de saglam. Gomis zorlanacaktir o kesin. Zaten demislerdir sinirlendirin bunu filan diye. Iste orada ekstra bir adam cikmasi lazim. Ben Feghouli ve Belhanda kilit isim olabilir diyorum. Bizim takimin oyun olarak birden fazla tehdidi var artik, kanatlardan gelebilir iceriden delebilir. Hicbir zaman kanatlari kullanamayan, yillardir dogru durust beki olmayan bir GS vardi hep. Zamaninda Canerli GG'li fener, bizi hep kanatlarda domine ederdi. Keitalar kitlendirdi, Arda kaybolurdu filan. Cok gorduk yani. Bu sefer aynisi olmayacaktir diye dusunuyorum. Mesela 2011-2012 Eboue nasil yardirmisti bekten. Muthis oynamistik o macta daha bile farkli olurdu. Derbilerde bu ekstralar ihtiyac var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Daha dün hakemlerin kararlarını sayfalarca tartışıp , haksızlık yaptığını düşünenler biz hakem dediğimizde zırva diyor !!! Geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 birakin hakemcileri oyuna bakin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar