Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye’de Spor Gazeteleri


Solozzo

Öne çıkan mesajlar

Keşke tüm web sitesini tek bir makale ile yargılamasaydın. Zaman zaman tıklanma sayısını arttırmak için bu tip işler yaptık fakat genel olarak elimizden geldiğince farklı bakmaya çalışıyoruz.

Teşekkürler yorumlarınız için. (:

µh said:

hak verir gibiydim ama bir önceki yazında dünya kupasının en yakışıklı futbolcularına dair bir yazı yazdığını gördüm. dandik basılı yayınlar- boş website'lar hepsi aynı torbada benim gözümde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok mutlu oldum her birinizin yorumlarına, çok teşekkür ederim.

Aslında bu konuyu ilgili kişilere ulaştırıp bir sonuç almak lazım, hakikaten bu adamlar nasıl bir ruh hali ile bu işi yapıyorlar. Dikkate alınacağını bilsem kendimce örnek bir tasarım yapıp yollardım adamlara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Grafiğin açıklaması biraz daha düzgün olaydı iyiydi :) Sayılar neyi gösteriyor, haber sayısını mı, kelimenin geçiş sayısını mı, bir şeyin oranı mı belli değil şu haliyle.


bende net bişey anlamadım tablodan ama sanırım spor branşları başına düşen haber sayısı gibi bişey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahah... Ahuysadfhuaısdfouı......

Spor gazetesi ve mizanpaj. Abii...

Bilenler vardır. Gazeteciydim ben. Bitirme tezim "Türkiye’de Spor Medyası ile Futbol Fanatizmi İlişkisi"ydi. Çalıştığım gazetede politika muhabiriydim ama Türkçe bilen editör kıtlığından ötürü spor sayfalarının editörlüğünü de yapıyordum. Daha doğrusu yapamıyordum asdfsd.

Yapamıyordum çünkü spor sayfalarının bir numaralı kuralı yüzünden her seferinde sayfa sekreterleri ile kavga ediyorduk. (Kural: Spor sayfasının boş yeri olamaz!) İşin komik yanı patron da yazı işleri müdürü de "Gasteyi satamayız oluuum" yapıyorlardı. Tüm spor gazetelerinde fotoğrafın orasına burasına baloncuk koymak mecburi mesela

Ha haklılar da. Gazeteyi alınca sporda uzun uzadıya yazı okumak isteyen yok. Çünkü spor sayfaları milletin kafa dağıtmak için okuduğu sayfalar. Hele spor (futbol diye okuyun) gazeteleri tam anlamıyla boş beleş.

Spor sayfalarının mizanpajına özen gösteren tek bir gazete vardı. O da cemaat gazetesiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar sonra şuna bakınca yine bir gülme geliyor boşverin mizanını pajını, zaten artık millet gazeteyi gazeteden değil telefondan okuyor, x takım taraftarı random attention whore'un seksi resimlerini görebilmek için 10 tane reklama tıklıyor

https://galeri5.uludagsozluk.com/3/dingiltere_25537.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...