Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Bu konu ile ilgili ufak bir araştırma yaptım, gerçekten de daha ne kadar zevksiz olabilirler bilmiyorum fakat sizin de katılımlarınızı büyük bir heyecan ile beklemekteyim. (: Türkiye’de Spor Gazeteleri – Daha Ne Kadar Zevksiz Olabilirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 hak verir gibiydim ama bir önceki yazında dünya kupasının en yakışıklı futbolcularına dair bir yazı yazdığını gördüm. dandik basılı yayınlar- boş website'lar hepsi aynı torbada benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ulkede mizanpaji duzgun tek mainstream gazete cemaatcilerindi, kapadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Keşke tüm web sitesini tek bir makale ile yargılamasaydın. Zaman zaman tıklanma sayısını arttırmak için bu tip işler yaptık fakat genel olarak elimizden geldiğince farklı bakmaya çalışıyoruz. Teşekkürler yorumlarınız için. (: µh said: hak verir gibiydim ama bir önceki yazında dünya kupasının en yakışıklı futbolcularına dair bir yazı yazdığını gördüm. dandik basılı yayınlar- boş website'lar hepsi aynı torbada benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 benim hoşuma gitti yazı, hem araştırman hem anlatımın gayet iyi. mizanpaj nedir ne değildir anlatmışsın kıyaslamışsın vs. gayet güzel olmuş. 10/10 wud read again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ülkedeki en iyi mizanpaja sahip gazete ilk çıktığında yeniyüzyıl'dı sonra kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Grafiğin açıklaması biraz daha düzgün olaydı iyiydi :) Sayılar neyi gösteriyor, haber sayısını mı, kelimenin geçiş sayısını mı, bir şeyin oranı mı belli değil şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Güzel araştırma, doğru sonuç (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 gazete yok 20 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ben basili olarak sadece mizah dergileri aliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 mizanpajjjjjjjjjjjjjjjjjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Çok mutlu oldum her birinizin yorumlarına, çok teşekkür ederim. Aslında bu konuyu ilgili kişilere ulaştırıp bir sonuç almak lazım, hakikaten bu adamlar nasıl bir ruh hali ile bu işi yapıyorlar. Dikkate alınacağını bilsem kendimce örnek bir tasarım yapıp yollardım adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 fransızcadaki mise en page'in Türkçeye mizanpaj olarak girmiş olmasından duyduğum utanç tüm yazdıklarını gölgeledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bir exchanger-eşanjör değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 14 kere mizanpaj kullanmış yazısında, biz neden kendimize özgü bir kelime kullanmıyoruz da elalemin sayfa düzeni dediği kelimeyi mizanpaj gibi saçma salak bir kelimeyle yer değiştiriyoruz. Bir sonraki yazını bunun üzerine yazmanı beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 reyou said: mizanpajjjjjjjjjjjjjjjjjj kelajjjjjjjjjjjjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Rewendor said: Grafiğin açıklaması biraz daha düzgün olaydı iyiydi :) Sayılar neyi gösteriyor, haber sayısını mı, kelimenin geçiş sayısını mı, bir şeyin oranı mı belli değil şu haliyle. bende net bişey anlamadım tablodan ama sanırım spor branşları başına düşen haber sayısı gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 biraz grafiği çözmeye çalışıp bırakmıştım. sanırım gerizekalıyım diyip de hiç ses etmemiştim. yalnız olmadığıma sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Beyler kusura bakmayın, tablo'nun altındaki metin hatalı olmuş. Şimdi güncelledim, doğru metin; Mart aylarının ilk haftasındaki sayılarında Milliyet Gazetesi’nin spor sayfalarında yayınlanan haberlerin branşlara göre dağılımı. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Ahahahah... Ahuysadfhuaısdfouı...... Spor gazetesi ve mizanpaj. Abii... Bilenler vardır. Gazeteciydim ben. Bitirme tezim "Türkiye’de Spor Medyası ile Futbol Fanatizmi İlişkisi"ydi. Çalıştığım gazetede politika muhabiriydim ama Türkçe bilen editör kıtlığından ötürü spor sayfalarının editörlüğünü de yapıyordum. Daha doğrusu yapamıyordum asdfsd. Yapamıyordum çünkü spor sayfalarının bir numaralı kuralı yüzünden her seferinde sayfa sekreterleri ile kavga ediyorduk. (Kural: Spor sayfasının boş yeri olamaz!) İşin komik yanı patron da yazı işleri müdürü de "Gasteyi satamayız oluuum" yapıyorlardı. Tüm spor gazetelerinde fotoğrafın orasına burasına baloncuk koymak mecburi mesela Ha haklılar da. Gazeteyi alınca sporda uzun uzadıya yazı okumak isteyen yok. Çünkü spor sayfaları milletin kafa dağıtmak için okuduğu sayfalar. Hele spor (futbol diye okuyun) gazeteleri tam anlamıyla boş beleş. Spor sayfalarının mizanpajına özen gösteren tek bir gazete vardı. O da cemaat gazetesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Ha yukardaki skib bıraktı gerçek değil. Daha önce elmayla da şeettirdiydik. Ama benzeri büsssssürü örnek var. Daha önce de foruma koyduydum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 lan gerçek dğeil mi bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 totemic said: ülkedeki en iyi mizanpaja sahip gazete ilk çıktığında yeniyüzyıl'dı sonra kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 yıllar sonra şuna bakınca yine bir gülme geliyor boşverin mizanını pajını, zaten artık millet gazeteyi gazeteden değil telefondan okuyor, x takım taraftarı random attention whore'un seksi resimlerini görebilmek için 10 tane reklama tıklıyor https://galeri5.uludagsozluk.com/3/dingiltere_25537.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar