Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de.
Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik.

Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri.

Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım.
Mesaj tarihi:
hayırlı uğurlu olsun
hayatında verdiğin en güzel karar olur inşallah.

Bu arada, tebrik ederim buna cesaret gösterdiğin için.

(tu)

Oralarda(tabi daha batısı) gezmiştim ben çoooook güzel yerler.
senko said:

Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de.
Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik.

Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri.

Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım.
Mesaj tarihi:
teşekkürler herkese

dönmek gibi bir planım yok zaten, meslek yazılım olunca iş bulmak biraz daha rahat olabiliyor, master'ı da deep learning ve data science üstüne yapıyorum, şimdinin populer dalları IT'de.

Seneye bu zamanlarda da bir aksilik çıkmazsa romanya vatandaşlığı gelicek, direk EU vatandaşı olunca iş bulmakta kolaylaşır diye umuyorum.
Mesaj tarihi:
Ben de başvurdum vatandaşlığa, çıkarsa direk avrupada herhangi (şimdiki mesleğimden ödün vermeden ama junior bile olabileceğim bir pozisyon) bir işe gideceğim çok seçici olmadan...
Mesaj tarihi:
Tabii stamp 4 ile stamp 2 arasında iş bulma açıdından mükemmel fark var.(Almanyada isimleri farklıdır)Cvde ilk baktıkları şeylerden biri eligibility to work çünkü devletin gözünde de skilled worker bile olsan prosedürleri şirketleri yoruyor.
Mesaj tarihi:
Aynen eu vatandasligini kaptigin anda basvurularina geri donenlerin sayisi 5 katina falan cikar temiz. Ufak firmalara falan da basvurabilirsin ne bileyim startuplara falan.

Haydi hayirli olsun kardesim. Guzel bir yil dilerim konstanzda :)
  • Yeni Oluştur...