Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum :)

senko

Öne çıkan mesajlar

Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de.
Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik.

Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri.

Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı uğurlu olsun
hayatında verdiğin en güzel karar olur inşallah.

Bu arada, tebrik ederim buna cesaret gösterdiğin için.

(tu)

Oralarda(tabi daha batısı) gezmiştim ben çoooook güzel yerler.
senko said:

Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de.
Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik.

Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri.

Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler herkese

dönmek gibi bir planım yok zaten, meslek yazılım olunca iş bulmak biraz daha rahat olabiliyor, master'ı da deep learning ve data science üstüne yapıyorum, şimdinin populer dalları IT'de.

Seneye bu zamanlarda da bir aksilik çıkmazsa romanya vatandaşlığı gelicek, direk EU vatandaşı olunca iş bulmakta kolaylaşır diye umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...