senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de. Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik. Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri. Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım.
µh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 tam okul baslangici da gidiyorsun deli gibi zor olacak yer bulman, bulduklarin da pahali olur. keske yazin gitseydin keke
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bol sans, en iyisini yaptin. kacamayanlar dusunsun.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Biraz gugılladım da çok tatlı bi yere benziyor, Berlin'deki akrabalar yerine seni ziyarete gelebilir miyiz senko? Bol şans :)-D
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 akarsın artık liechtenstein'a :d geri dönme turkiyeye gitmisken
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 isvisrenin dibi..haftasonlari isvisreli turk gormekten bikabilirsin diyorlar..
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 nasıl bi yerse isviçreya almanyadan daha yakın gibi duruyor alman şehri. senkocum bizim gittiğimiz yerlere çok uzaksın ama güzeldir yine her tarafın denizciklerle çevrili.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hayırlı uğurlu olsun hayatında verdiğin en güzel karar olur inşallah. Bu arada, tebrik ederim buna cesaret gösterdiğin için. (tu) Oralarda(tabi daha batısı) gezmiştim ben çoooook güzel yerler. senko said: Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de. Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik. Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri. Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hayırlı olsun dostum bizide aldır oralara
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Hayırlı uğurlu olsun! Sakın dönme. Ben de on güne başlığı açarım =]]
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 teşekkürler herkese dönmek gibi bir planım yok zaten, meslek yazılım olunca iş bulmak biraz daha rahat olabiliyor, master'ı da deep learning ve data science üstüne yapıyorum, şimdinin populer dalları IT'de. Seneye bu zamanlarda da bir aksilik çıkmazsa romanya vatandaşlığı gelicek, direk EU vatandaşı olunca iş bulmakta kolaylaşır diye umuyorum.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 adın kalır dostlar seni hatırlasın. güle güle karşim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bir kişi daha kurtardı kendini bu bok çukurundan gz
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 gün geçmiyor ki bir pati daha kendini kurtarmasın. bol şans senkocan.
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Ben de başvurdum vatandaşlığa, çıkarsa direk avrupada herhangi (şimdiki mesleğimden ödün vermeden ama junior bile olabileceğim bir pozisyon) bir işe gideceğim çok seçici olmadan...
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Tabii stamp 4 ile stamp 2 arasında iş bulma açıdından mükemmel fark var.(Almanyada isimleri farklıdır)Cvde ilk baktıkları şeylerden biri eligibility to work çünkü devletin gözünde de skilled worker bile olsan prosedürleri şirketleri yoruyor.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Aynen eu vatandasligini kaptigin anda basvurularina geri donenlerin sayisi 5 katina falan cikar temiz. Ufak firmalara falan da basvurabilirsin ne bileyim startuplara falan. Haydi hayirli olsun kardesim. Guzel bir yil dilerim konstanzda :)
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 geldi çattı desene :) Bi 5-10 sene sonra S kasa mersedesinle tatile gelirsin artık Antalya'ya :D
yumy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Bol şans senko umarım mutlu olursun, o mutlulukla yanına bizi de alırsın sonra pişman olursun hmmfs hmmfs
Öne çıkan mesajlar