senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de. Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik. Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri. Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 tam okul baslangici da gidiyorsun deli gibi zor olacak yer bulman, bulduklarin da pahali olur. keske yazin gitseydin keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 histt ooo..sevindim sekerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bol sans, en iyisini yaptin. kacamayanlar dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 umarım bol seksi hayatın olur oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Biraz gugılladım da çok tatlı bi yere benziyor, Berlin'deki akrabalar yerine seni ziyarete gelebilir miyiz senko? Bol şans :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 akarsın artık liechtenstein'a :d geri dönme turkiyeye gitmisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 isvisrenin dibi..haftasonlari isvisreli turk gormekten bikabilirsin diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 mezun ol. iş bul. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 nasıl bi yerse isviçreya almanyadan daha yakın gibi duruyor alman şehri. senkocum bizim gittiğimiz yerlere çok uzaksın ama güzeldir yine her tarafın denizciklerle çevrili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hayırlı uğurlu olsun hayatında verdiğin en güzel karar olur inşallah. Bu arada, tebrik ederim buna cesaret gösterdiğin için. (tu) Oralarda(tabi daha batısı) gezmiştim ben çoooook güzel yerler. senko said: Bir kısmınız biliyor zaten, bilmeyenler için alamanyaya gidiyorum yarın. 29 yaşında master yapmak gibi ultra çılgın bir planla hem de. Değişik bir deneyim olucak, bakalım. Hem bambaşka bir yer/dil hem yeniden öğrencilik. Neyse efenim, konstanz'a yolunuz düşerse beklerim :) Tatlı ufak bir şehircik kendileri. Tanıdık varsa da oralarda ses edin bana, keza kalcak yerim yok :D Yurt ev bişiler ayarlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hayırlı olsun dostum bizide aldır oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Hayırlı uğurlu olsun! Sakın dönme. Ben de on güne başlığı açarım =]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 teşekkürler herkese dönmek gibi bir planım yok zaten, meslek yazılım olunca iş bulmak biraz daha rahat olabiliyor, master'ı da deep learning ve data science üstüne yapıyorum, şimdinin populer dalları IT'de. Seneye bu zamanlarda da bir aksilik çıkmazsa romanya vatandaşlığı gelicek, direk EU vatandaşı olunca iş bulmakta kolaylaşır diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 adın kalır dostlar seni hatırlasın. güle güle karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bir kişi daha kurtardı kendini bu bok çukurundan gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 gün geçmiyor ki bir pati daha kendini kurtarmasın. bol şans senkocan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Ben de başvurdum vatandaşlığa, çıkarsa direk avrupada herhangi (şimdiki mesleğimden ödün vermeden ama junior bile olabileceğim bir pozisyon) bir işe gideceğim çok seçici olmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Tabii stamp 4 ile stamp 2 arasında iş bulma açıdından mükemmel fark var.(Almanyada isimleri farklıdır)Cvde ilk baktıkları şeylerden biri eligibility to work çünkü devletin gözünde de skilled worker bile olsan prosedürleri şirketleri yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Aynen eu vatandasligini kaptigin anda basvurularina geri donenlerin sayisi 5 katina falan cikar temiz. Ufak firmalara falan da basvurabilirsin ne bileyim startuplara falan. Haydi hayirli olsun kardesim. Guzel bir yil dilerim konstanzda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 geldi çattı desene :) Bi 5-10 sene sonra S kasa mersedesinle tatile gelirsin artık Antalya'ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Bol şans senko umarım mutlu olursun, o mutlulukla yanına bizi de alırsın sonra pişman olursun hmmfs hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar