Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] Koctas Hediye Kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar elimde iki adet 750liralik hediye karti bulunmakta.

kartlari nakit para gibi dusunun, ister 1 lira harcarsiniz ister hepsini, herhangi kampanyadan etkilenmez ve son kullanim tarihi yoktur. hatta kartlara tekrar tekrar yukleme bile yapabilirsiniz.

tanesini 700liradan verebilirim.
Mesaj tarihi:
bence en az 100tl fark bırakman lazım ki cazibesi olsun.

1) Koçtaşdan malzeme alacak adam bulacaksın
-Alacağı malzeme Bauhaus gibi yerlerden daha ucuza satacak ki kişi koçtaşı seçsin

2) Taksit yapma imkanı yok.
Mesaj tarihi:
50 lira az kesmişsin abi o hediye kartı 800 eder sdfs.

abi parayı parayla satman için daha cazip bir teklif sunman lazım. burda elindekini nakite çevirme ihtiyacı olan sensin. ya gidip kartları kullan ya da 650'ye falan düşmen lazım.
Mesaj tarihi:
tanesi 650, ikisi 1250 yap gitmezse 600-1150 yaparsın. spesifik bişi sonuçta, koçtaştan 650 tl harcama yapacak birini bulman lazım. ben hayatımda 1 kere girdim koçtaşa 30 liralık bişeler alıp çıktım örneğin :P
Mesaj tarihi:
Borastus said:

benim turkcellde çalışıyor yılda bir 1000tl lik bimeks çeki falan veriyorlarmış

1000 lik bimeksi ben vereyim siktirsin tcell. bimeks mi kaldı lan fasd
Mesaj tarihi:
ya hadi tamam madem 1300'e satayım 1500lük kartları.

acelem yok, nakite çevirme ihtiyacım da yok. Bir son kullanma tarihi de yok. Banka kartı gibi bişi bu dediğim kartlar.

tek risk, kaybetme riski, cebindeki parayı da kaybedersen geri dönüşü yok, bunu da kaybedersen geri dönüşü yok.
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

ya hadi tamam madem 1300'e satayım 1500lük kartları.

acelem yok, nakite çevirme ihtiyacım da yok. Bir son kullanma tarihi de yok. Banka kartı gibi bişi bu dediğim kartlar.

tek risk, kaybetme riski, cebindeki parayı da kaybedersen geri dönüşü yok, bunu da kaybedersen geri dönüşü yok.

ihtiyacın yoksa niye satıyosun çocuğun falan evlenirken alır bi şeyler.
  • Yeni Oluştur...