KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Selamlar elimde iki adet 750liralik hediye karti bulunmakta. kartlari nakit para gibi dusunun, ister 1 lira harcarsiniz ister hepsini, herhangi kampanyadan etkilenmez ve son kullanim tarihi yoktur. hatta kartlara tekrar tekrar yukleme bile yapabilirsiniz. tanesini 700liradan verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 500 e sat öp başına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 abi son kullanim tarihi falan yok. illaki koctastan boya alet edevat alacak birisinin isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 bence en az 100tl fark bırakman lazım ki cazibesi olsun. 1) Koçtaşdan malzeme alacak adam bulacaksın -Alacağı malzeme Bauhaus gibi yerlerden daha ucuza satacak ki kişi koçtaşı seçsin 2) Taksit yapma imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 ben 500 e alirdim. ama almayabilirim de bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Senin çeneni çekip mesajlaşana kadar 50 lira fazla veririm. Kusura bakma kardiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Insanlar nerden buluyor boyle hediye kartlarini? Iki tane bi de 700 liralik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 iadeden falan geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 benim turkcellde çalışıyor yılda bir 1000tl lik bimeks çeki falan veriyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 esnek yan hak olayi ile bazi haklarindan vazgecip oyle seyler de alabiliyosun kurumsal firmalarda evet. ben bimeks'ten ps3 almistim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 50 lira için kimse riske girmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 50 lira az kesmişsin abi o hediye kartı 800 eder sdfs. abi parayı parayla satman için daha cazip bir teklif sunman lazım. burda elindekini nakite çevirme ihtiyacı olan sensin. ya gidip kartları kullan ya da 650'ye falan düşmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 tanesi 650, ikisi 1250 yap gitmezse 600-1150 yaparsın. spesifik bişi sonuçta, koçtaştan 650 tl harcama yapacak birini bulman lazım. ben hayatımda 1 kere girdim koçtaşa 30 liralık bişeler alıp çıktım örneğin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 masa said: 50 lira için kimse riske girmez ya. niye risk olsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Nakit para gibi değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Borastus said: benim turkcellde çalışıyor yılda bir 1000tl lik bimeks çeki falan veriyorlarmış 1000 lik bimeksi ben vereyim siktirsin tcell. bimeks mi kaldı lan fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ya hadi tamam madem 1300'e satayım 1500lük kartları. acelem yok, nakite çevirme ihtiyacım da yok. Bir son kullanma tarihi de yok. Banka kartı gibi bişi bu dediğim kartlar. tek risk, kaybetme riski, cebindeki parayı da kaybedersen geri dönüşü yok, bunu da kaybedersen geri dönüşü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 böyle bir ölücülük yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 KillJoy said: ya hadi tamam madem 1300'e satayım 1500lük kartları. acelem yok, nakite çevirme ihtiyacım da yok. Bir son kullanma tarihi de yok. Banka kartı gibi bişi bu dediğim kartlar. tek risk, kaybetme riski, cebindeki parayı da kaybedersen geri dönüşü yok, bunu da kaybedersen geri dönüşü yok. ihtiyacın yoksa niye satıyosun çocuğun falan evlenirken alır bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 koctastan o kazik fiyatlara birsey alinmaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 dana22 said: koctastan o kazik fiyatlara birsey alinmaz ki.. neresi var ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 750 tl olan ve akarı kokarı olmayan bir şeyi niye 700tl ye veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 çünkü banknot'a göre daha az likit bir varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 likit ihtiyacım yok diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ihtiyacı olmasa da doğası gereği ürün daha az likit olduğu için 1500 TL'den daha az etmesi normal. adam da bunun bilincinde bir satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar