mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Hahah 2 gun once aldim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Kusura bakmasınlar bu fiyatlara ben bile almam tamam kur var ama bir de ülkenin gerçekleri var yani. Fiyat artışı olan hiç bir oyuna ta ki 100TL olana kadar para vermeyi düşünmüyorum. Gözüm kapalı 250-300 bandından alıyordum yapılan bu hadsizlik ile artık 100TL nin üstünü babayı alırlar en azından benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 3000 yine iyi god of war limited editiona 2300 vermiştim ben dolar fırlamadan pro ise normal fiyat, ekran kartı bile yok artık o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 artık twitchten seyrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Erken satista fiyat artiyor mu ya ? Neden cikmasini beklemediler artis icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 ebesininki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Kur falan tamam da standart edition 78 USD'ye geliyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 kur düştü ama zamlar devam ediyor. arada yapmadıkları zamı bize geçiriyorlar şu anda. hiç sanmıyorum toplu olarak fiyatlar ucuzlasın. atıyorum dolar 5.5 olursa tekrardan düşürecekler mi fiyatları eski haline? gerçi şimdi haberlere bakıyorumda enflasyon olmuş %25 kur nereye 5.5 oluyo asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Gangren said: Kur falan tamam da standart edition 78 USD'ye geliyor yahu. euro olarak hesaplayacaksın. yine 60'dan fazla yapıyor, şu şekilde oyun falan satamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 20 Nisan'da çıkan God of War bir ay önce indirimde 130 TL'ydi. 1 senelik Monster Hunter World şu anda indirimde yine 130 TL. Nasıl bir fiyat politakaları var çözemedim. İlk ay kime geçirsek diye bakıyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 gow'u ben 150 liraya almıştım mesela ve çıkışından sonraki ilk indirim 2 yada 3 ay sonra geldi. çok hızlı indirime girdi ama oyunu yapan sony olduğu için orada insiyatif tamamen kendilerinde. diğer oyunlarda farklı olur. mesela gta uzun süre indirim görmemişti sonradan iyice düştü. red dead'de gta gibi olur bence. uzun bi süre indirim görmez. anca online çıktıktan sonra gelir ilk indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 applev0dka said: satamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 abi %25 enflasyon açıklandı. öyle bilmeyen babaların dnr'dan oyun aldığı dönem falan bitti yani. steam'de nasıl indirimde 10 tane oyun stokluyor ve onları oynuyorsun aynısı olacak bundan sonra ps için de. daha çok indie ve digital only takılırsın. indirim zamanı alırsın AAA oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 valla fifa'yı 209'a (thnx apple) rdr2'yi de 300'e aldıktan sonra artık uzun bir süre oyun almam. iyi planlamayla yola çıkıp en az zararla atlattım diyebilirim şu dönemi oyun piyasası bazında :D last of us 2 falan alırım anca bundan sonra satışa çıktığı gibi ki onunda daha çıkmasına var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 rdr'yi önümüzdeki hafta alıcaktım ben, bu ay karta çok yüklendim hesap kesimi geçsin diye bekliyordum. artık 300ün altını görmedikçe almam sen kaybettin sony :'( :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 valla aynı şekilde bekledim ben de. kart kesilsin öyle alıyım diye. neyseki kart kesimi ay sonundaydı direk bastım aldım. 469'a kalsam harbi ben de almazdım sanırım. yok alırdım ama cüzdanın canı acırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 kart kesimi ayın 5'inde. bana patladı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 ABD fiyatının üstüne çıkmaları saçma olmuş, alınmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 daha sonra alirim buyuk yalan 300 lira fazla harcicaksin alti ustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 bunları da anlamsız artıştan şikayet etmek lazım aslında fgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Olay bütün EU'nun TR Store'a salça olması aslında. Reddit'te indirim başlığı var, ilk mesaj "TR Store'dan alın." Koca Reddit'te TR ile ilgili okuduğum nadir olumlu mesajlardan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 100% yerli ve milli TR Store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 amazondan dijital alip turkiye hesabima ekleyebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Gangren said: Olay bütün EU'nun TR Store'a salça olması aslında. Reddit'te indirim başlığı var, ilk mesaj "TR Store'dan alın." Koca Reddit'te TR ile ilgili okuduğum nadir olumlu mesajlardan :( nasil aliyolar abi ben alamiyorum anca tr kredi kartini kabul ediyor. zaten pan kart siye bisey de yok tr store da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 sanal kart falan kılfına uyduruyorlar ölücüler. herifler 60 yerine 45'e alıcaz diye bizi bitirdi. açgözlüler. sonra biz blizzard forumunda wow aylık parası çok deyince SEN NOYO OZ ÖDÖYÖCÖKSÖN BONONO ÖLKÖNÜN DOROMONDON diye rage atıyor ergen neckbeard'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar