Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 https://i.imgur.com/LLGIJPP.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Ayi oldurecegim diye baslayan maceram atimdan kilometrelerce uzakta kalmam ile ve araya giren bir suru olayla sonuclandi.. Wtf.. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 25 sene sadece PC oyunu oynadıktan sonra bu oyunla konsola giriş yaptım. Ps4 pro aldım. Böyle bir oyun yok ya. Gerçekten nasıl yapmışlar bu oyunu helal olsun valla Rockstara. Kimsenin kaçırmaması gerekiyor bunu. Ben çok western tarzı sevmem hatta çekiniyordum hiç bununla girmesem mi konsol olayına RPG alsam diyordum da iyi ki girmişim. Tek sıkıntım gamepad e alışamadım daha. Sürekli gamepade bakıyorum tuşlara basmadan önce. Allahtan oyun slow pace gidiyor da sıkıntı olmuyor. Ama sürekli adamla konuşayım derken ağzına pompalı ile sıkıyorum. Yok atı sakinleştireyim derken yumruk atıyorum falan haha. Bir alışsam çok daha keyifli olacak :) Harika oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 4 tane tuş lan nesini karıştırıyorsun 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Öyle deme ya karışıyor. 2001'den beri PS oynayan biri olarak 2 sene önce ilk kez Xbox kolu elime aldığımda X-Y-A-B tuşlarını 2-3 ay karıştırdım sürekli. LT-RT altta mıydı üstte miydi falan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 PCye portlasınlar alır oynarız yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 helal olsun Mortis. sinsi sinsi bilincaltina yerlestirdigim mesajlar sonunda meyvesini verdi. sleeping agent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Abi 30fps oyun ya tamam iyi de biraz abartmıyorum musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Vaktimiz degerli. Su karti alip su driver i indirirsem 5 fps daha alirim gibi sidik yarislariyla ilgilenmedigimizden oturup kac senedir elimizdeki konsol icin optimize edilmis oyunu oynuyoruz. Senelerdir konsolda oyun oynuyorum hic ozlemedim su pc nin upgrade ve ayar cilesini ve fps takintisini. eminim pc ye cikarsa biraz daha iyi gozukur oyun ama grafikler oyle bi noktadaki, benim icin hic farketmiyor Cogumuz Mortis in dediklerini RDR 1 oynarken yasamistik gerci o yuzden RDR 2 beni hic sasirtmadi su ana kadar. Arthur Morgan i baya begendim ama karakter olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 xbax da belirgin şekilde daha iyiymiş grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Bence proda da ona yakın olmalı ama bir şeyler ters gibi. Kesin pro için patch gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Xbox x 4k dan 1080p ye dusururken pro 1080p den aktariyor..xbox x in en buyuk ozelligi bu zaten arti 4k native tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 PS4 Pro natively runs at 1920x2160, halving the pixel count on the horizontal axis from a proper 4K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 4k ekranda o. Zaten 4k bile degil. Sorun ps4 pronun takılı oldugu ekranin cozunurlugunu algilayip ona uygun gostermesi, xbox x ise takili olduğu ekrandan bagimsiz 4k uretip gonderiyor kalite farki ondan.. mis. Izledim bir video orada aciklama bu ve baya baya bir fark var zaten. Hatta ps4 pro daki blur ssaa force yuzunden falan filanmis. videoyuda ekliyim https://www.youtube.com/watch?v=aDGIU88p-EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Oski said: Vaktimiz degerli. Burada ps oynamanın pc'ye göre avantajlarını anlatarak değerli vaktini bize harcadığın için teşekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Hosgeldinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Oski said: Su karti alip su driver i indirirsem 5 fps daha alirim gibi sidik yarislari Arkadaş şunun görüntüsünü alıp irlanda hükümetine göndersem oturma iznini iptal edip aptallıktan sınırdışı ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mermi tipleri ve kalibreleri gerek haydut avlarken gerek av büyüklüklerine göre büyük önem taşıyor. %100 e kasanlar varsa unutmasınlar o detayları. Split Point, haydutlar için dead eye tasarrufu sağlıyor. Diğerleri için aşağıdaki link yardım eder. https://www.vg247.com/2018/11/02/red-dead-redemption-2-perfect-pelts-sell-store/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 lel 100+ fps'de oynuyor oyunları, bu +5 fps diyor. nasıl bir vizyonsuzluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Cinematic kamerada auto at sürüşü yaparken X e basılı tutmak bir yerden sonra işkence oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Settingsden auto run toggle ı ayarlar, O zaman bir kere basıyorsun gidiyor sen kalkıp çayını koyuorsun o koştururken. Sadece yolda bela çıkabiliyor dikkat etmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 cay sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 oyunun en zevkli kisimlarindan biri bi yerden bi yere giderken basina gelenler. onu auto'ya baglarsaniz ne anlami kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 aksam isten gelip 42 dakika oyuna vakti olan adam icin zevkli degil iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 ben de baya ana görev odaklı gitmeye başladım, yoksa aylarca takılırım. akşam geliyorum zaten çocuk var, 1-2 saat oynayacağım, onda da domuz vuracam diye çıkıp yarım saat dolanamam. :D ha ama yan görevler-soru işaretlerinin hepsini yapıyorum yine, ana görev ayarında görevler zaten, onları boşlamayın. free roam'ı artık oyun bitince yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar