Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption 2


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

25 sene sadece PC oyunu oynadıktan sonra bu oyunla konsola giriş yaptım. Ps4 pro aldım. Böyle bir oyun yok ya. Gerçekten nasıl yapmışlar bu oyunu helal olsun valla Rockstara. Kimsenin kaçırmaması gerekiyor bunu. Ben çok western tarzı sevmem hatta çekiniyordum hiç bununla girmesem mi konsol olayına RPG alsam diyordum da iyi ki girmişim. Tek sıkıntım gamepad e alışamadım daha. Sürekli gamepade bakıyorum tuşlara basmadan önce. Allahtan oyun slow pace gidiyor da sıkıntı olmuyor. Ama sürekli adamla konuşayım derken ağzına pompalı ile sıkıyorum. Yok atı sakinleştireyim derken yumruk atıyorum falan haha. Bir alışsam çok daha keyifli olacak :)

Harika oyun ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vaktimiz degerli. Su karti alip su driver i indirirsem 5 fps daha alirim gibi sidik yarislariyla ilgilenmedigimizden oturup kac senedir elimizdeki konsol icin optimize edilmis oyunu oynuyoruz. Senelerdir konsolda oyun oynuyorum hic ozlemedim su pc nin upgrade ve ayar cilesini ve fps takintisini. eminim pc ye cikarsa biraz daha iyi gozukur oyun ama grafikler oyle bi noktadaki, benim icin hic farketmiyor

Cogumuz Mortis in dediklerini RDR 1 oynarken yasamistik gerci o yuzden RDR 2 beni hic sasirtmadi su ana kadar. Arthur Morgan i baya begendim ama karakter olarak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4k ekranda o. Zaten 4k bile degil.

Sorun ps4 pronun takılı oldugu ekranin cozunurlugunu algilayip ona uygun gostermesi, xbox x ise takili olduğu ekrandan bagimsiz 4k uretip gonderiyor kalite farki ondan.. mis.

Izledim bir video orada aciklama bu ve baya baya bir fark var zaten. Hatta ps4 pro daki blur ssaa force yuzunden falan filanmis.

videoyuda ekliyim

https://www.youtube.com/watch?v=aDGIU88p-EU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mermi tipleri ve kalibreleri gerek haydut avlarken gerek av büyüklüklerine göre büyük önem taşıyor. %100 e kasanlar varsa unutmasınlar o detayları.

Split Point, haydutlar için dead eye tasarrufu sağlıyor. Diğerleri için aşağıdaki link yardım eder.

https://www.vg247.com/2018/11/02/red-dead-redemption-2-perfect-pelts-sell-store/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de baya ana görev odaklı gitmeye başladım, yoksa aylarca takılırım. akşam geliyorum zaten çocuk var, 1-2 saat oynayacağım, onda da domuz vuracam diye çıkıp yarım saat dolanamam. :D

ha ama yan görevler-soru işaretlerinin hepsini yapıyorum yine, ana görev ayarında görevler zaten, onları boşlamayın. free roam'ı artık oyun bitince yapacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...