sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 hangi narinodan bahsettiğine bağlı. benim bildiğim iki çeşidi var onun. yetiştirildiği yerle alakalı tad farkı var. gerçi sertliği soruyosan orta bişey o. günlük içilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 veranda ikinci paketimi aldım. ilk paketteki tat yok ya. ilk paketin son kullanma tarihine 15 gün var bu arada. bayat mı seviyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 çok dikkat etmediysen çekirdeği az koymuşundur, suyu fazla kaçmıştır falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 peki bu french pressin markasi, modeli, dikkat edilmesi gereken biseyi var mi, yoksa al gec hepsi ayni mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 sabonis said: çok dikkat etmediysen çekirdeği az koymuşundur, suyu fazla kaçmıştır falan? ,yok abi hep aynı aeropress ölçeği su da hep çok yakın. fark pakette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Selam, 1001kahve.com adresini kullanan oldu mu? Abidik gubidik bir yer midir; satın alıp da 'ürün yok' denilip ödeme iadesi için uğraşmam gerekir mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 gerekebilir bura türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Bende çibonun makinesi var en basit olanından, mikrodalgada süt ısıtıp espresso ekliyorum çok güzel oluyor. O tür makine kullanan varsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Yalnız kahve fiyatları da uçmuş iyice şimdi bir sipariş vereyim dedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Ankastre gomme makine kullanan var mi burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Oha bu fiyatlar ne lan Gidip cimbali, la marzocco makine alirim bu fiyatlara lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 o fiyata ben cumbalı ev alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 şunun bir iki önceki versiyonunu 6 -7senedir felan kullanıyorum google görsellerde bile bulamadım sdfsdf alın kullanın işte gayet güzel item çok para vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Abi item ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 beyaz yakalılar ve kahve makinası. takunyalılar, kunduralılar vs. gibi sembolik bir item oldu artık sdfs. bak bana bunu arkadaşım italyada alıştırdı. 2 euroya aldım, hergün nefis espresso içiyorum. illa kahve içicem diye binlerce liranızı gömmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 mocha pot mide skerten 1 numarali item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 mide sikertmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 mideyi silkelemiyor da temizliği dert. makineye girmiyor sirkeli su basıyorsun, sonra manual'ine göre 3 kere daha kahve demleyip döküyorsun falan. belki ben aşırı iyi duruluycam ya, niye deterjan deydiremiyoruz buna? gerçi silkelemiyor dedim ama günde 17 espresso içiyorsanız ya da dana22 gibi 50'lik mi 70'lik miydi neydi, bira bardağında kahve basıyorsanız her an her şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 abi hiç bir zaman temizlemiyorsun ki? sadece kalan kahve telvesini döküyorsun, o kadar. zaten bir kere vurduğunda topak halinde düşüyor o telvede. hatta belli bir süre sonra kullanıldıktan sonra daha iyi tadı oluyor aletin. deterjan kullanamadığın yer ise sadece kahveyi koyduğun kısım. orda mideyi silkeleyen pot değil kahvenin kendisi abi. belli oranda kafeinden fazlası vücuda zararlı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 mide silkelemek : reflu sadece moka agir geliyor. moka http://www.youtube.com/watch?v=rpyBYuu-wJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 e o süzgecimsi şeyi diyorsan o çıkıyor zaten? onu çıkarıp basayım mı makinaya? alt haznesinin içinde kurşun döktürmüşüm gibi garip desenli lekeler var çünkü, buharlaşan suyun içindeki mineraller mi yabıştı nolduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 ağır geliyor ise süt ısıtıp ekliyorsun abi, bu kadar. zaten o bir fırtlık espresso. gidip americano içer gibi o espresso içerseniz midenizin silkelenmesi doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 ustune su ekleyince americano oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Cokomantis said: e o süzgecimsi şeyi diyorsan o çıkıyor zaten? onu çıkarıp basayım mı makinaya? alt haznesinin içinde kurşun döktürmüşüm gibi garip desenli lekeler var çünkü, buharlaşan suyun içindeki mineraller mi yabıştı nolduysa kireçtir abi birşey değil. bende de var. sadece süzgeçi yıkama sen. gerisini de yıka ama ıslak bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 daha aromali kahveyi sutsuz french press iciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar