Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu: Süper Lig 6. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 23.09.2017 - 19.30 {110}

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pepe cok üst seviyede hayir realdeyken adam bana kazma topcu gibi geliyordu tabii ordaki seviyenin icinde kazma gibi duruyormus suan bence ayagi gayet duzgun.
Mesaj tarihi:
rm seviyesinde bile iyi adam.
buraya gelirken tek düşünce fiziksel ve mental durumuydu aslında ama hemen hemen rm seviyesinden devam ediyor şu an resmen. tosiç de bozamadı dengesini pek şu ana kadar sdfsdf o tarafı kafaya pek takmazsa 2 sene böyle gider gibi.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

http://m.sporx.com/img/59/2017/skrtel-32.jpg

siz bizimkinden önce kendi forvetinize şans dileyin beyler

mekanın sahibi sikörtıl reis geri geldi

abi radyospor'da oynayamayacak dediler ama, yanlış mı dediler ki
Mesaj tarihi:
beşiktaşlılar ne güzel kadro falan kuruyolar, şu oynasın şu oynamasın eğleniyorlar. biz niye bu kadar kötüyüz ya kimse fenerbahçe'nin futbolu hakkında yazmaya tenezzül bile etmemiş, alex videoları falan izliyoruz
Mesaj tarihi:
beşiktaş önde gibi duruyor, gs-fb maçında da muhtemelen gs favori gibi duracak ama derbi oldu mu fenerbahçe her zaman %51.

hasan ali kaldırım sağ ayakla efsane gol falan atıyor iş derbi oldu mu.
Mesaj tarihi:
Derbiler gerçekten 3 sonuca da açıktır her e zaman ama bu sefer bence farklı durum. Avrupa prensi Beşiktaş arkasına aldığı rüzgar ile farklı bir galibiyetle Bilmem kaç yıllık hasrete son verecektir.

1-4

Tosic (kk)
Cenk tosun (3)
Caner Erkin (1)
Mesaj tarihi:
hiç belli olmaz bu maç, ben puan kaybını daha çok bekliyorum.

geçen yılda %90 falandı kazanma ihtimalimiz gittik 90+ da o golü yedik.

hiç belli olmaz, puan kaybı gelirse de zerre şaşırmam. fark atarsak da şaşırmam asdfdsa
  • Yeni Oluştur...