Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Saeros said: Pordakal said: Bide dkp toplayip bekledigin itemin dusmemesi. :(( netherwind robes için dkp biriktirmiştim baya böyle düşse alıcam sorgusuz sualsiz aylarca düşmedi sonra da tbc çıktı zaten gg ahah yasayan dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ragnaros'un da allah belasını versin. t2 pants bekliyordum sağolsun aylarca atmadı ve pretbc patchi ile paladin pantsi bile attı netherwind atmamıştı. 40 kişi raid yapıp class tier drop beklemek falan. harbi dramdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 en hardcore TBC de oynadım sonra WOTLK ve Catada bizim Pati tayfa guildi VAY AK ile raid yaptık sonra geri kalan her expansionı başında alıp 1 ay oynayıp bıraktım genel bir havasını alayım diye ta ki Legion gelene kadar. Dublin'de yaşıyorum ev-iş 5 dakka yürüme mesafesi, o kadar fazla vaktim var ki oynamak için, arkadaşlarla gaza geldik hadi raiding scene'e geri dönelim, raadız zaten diye. Guild kurduk geçen sene bu zamanlar legion çıktığında. Eylül - Şubat arası aralıksız raid yaptık bir de raid leaderlık falan yapıyordum. Zaten aşağıda Supermassive için recruit threadim falan var. O dönemler. Şubata geldiğimde +10 kilo, işe yorgun gitmeler, tüm Dublindeki arkadaşların ''artık seni bi yere çağırmıyoruz gelmiyorsun zaten'' sitemleri derken bir canavara dönüşmüşüm farkında olmadan. Bi Istanbul'a gittim geldim ve çat diye bıraktım. Bizim guild hala son gaz devam ediyor ama iyi ki bıraktım. Şimdi Argus patchi ile accountu tekrar açtım yine sırf etrafı göreyim, lore'u göreyim diye. Guild ile 0 muhattap olup tamamen single player questing yapıp çıkıyorum zaten kapatacam tekrar. Raidleri de LFR ile gördüm (tomb of sargerası), bir ara Antorusu da öyle görürüm. Ama gerçekten harika bir expansion. İnanılmaz derecede oynatıyor ve bağlıyor kendine. Ama zamanım olsa da oynasam diyenler için söylüyorum, zamanınız olsa da o eski günler gibi oynamak istiyorsanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız. Yoksa hiç bulaşmayın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 şu yaştan sonra çok zor ya :) mortis okul bitince dublinde iş bulsana bana xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 buluruz abi sen bitir okulu konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Kalimdor'da demek istedin sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 thottbot vardı lan wowhead falan hayaldi :) bütün questleri falan oradan hallediyorduk epiclere oradan bakıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 thottbot olmadığı zaman da vardı :) İlk 60 lar olarak çok sonra yararlandık ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 quest tarafını hiç tadamadım ben :) ya çinliye verirdik karakterleri, ya da hemen kastırırlardı guildin diğer elemanları hani o kadar wow oynadık derecelere girdik eu'da ama lore'unu sorsan bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bi gece yine reyiddeyiz :) bizim milletin raidlerdeki vent muhabbetleri zaten gülmekten oyun oynatmıyolar emk. 4horsemen kesiyoz üstünde biriken debuf olayı varya,karşılıklı değişiyor gruplar bi oraya bi oraya.Healerlar yattı bi ben kaldım resto druid,4 köşeye birden sürekli koştura koştura healledim ya la,millet koptu gülmekten mıstaaa çıldırdı diye.Kestik ama :) anılarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Vanilla'yı az oynamıştım. Oyuna başladım bi 4 ay kadar sonra TBC gelmişti. Çok eğlenceli ama hard-core raid yapan bi' guildim yoktu. Tüm TBC'yi eğlene eğlene geçirmiştim. Sonra WOTLK ile aynı guild ile devam ederken şeytan dürttü. "Ben adam gibi raid yapmak istiyorum" diyerek horde'a transfer ettim karakterimi ve iyi bir guilde girdim. Naxx, Ulduar, Argent Turnuva raidi, ICC vs. ne varsa heroic kestim. Hatta Argent raidinde Lord Jaraxxus Eu-first yapmıştık. Hatılrıyorum server reset bizim saatler ile sabah 10-11 gibi oluyordu o dönem. Geceden hazırlık yapıp açılır açılmaz dalmıştık first yapıcaz diye :) Paketin sonlarına doğru bıktım raiderlıktan. Devlet memuru olsan bu kadar zorunluluğun olmazdı heralde. Haftanın 3-4 günü 5'er saatten mecburi raid. Yok faction'u, yok repi, yok flaskı, foodu vs. derken yeter dedim wotlk ile raiderlığı bıraktım. Bir de türk guildlerinde oynadım ekseriyetle. Dramalar, kavgalar, küfürler, kamplaşmalar falan. Ulan alt tarafı oyun diyemiyorsun bile. Hatırlarım Heroic LK'de yerde mor bişeyler açılıyordu. Defile mıydı neydi? Bir gün birileri ondan kaçamadı diye koca guild dağılmıştı :) Ne azimmiş ya? Cata ile beraber bugüne kadar sadece paketten pakete 1-2 ay oynayıp bıraktım hep. Legion'u da öyle yaptım. Geçen sene ilk çıktığında biraz oynadım bıraktım. Son 2 aydır ise gaza geldim tekrar oynuyorum. Broken Isles ve Argus patchleri gayet güzel. Oynatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Mortis said: en hardcore TBC de oynadım sonra WOTLK ve Catada bizim Pati tayfa guildi VAY AK ile raid yaptık sonra geri kalan her expansionı başında alıp 1 ay oynayıp bıraktım genel bir havasını alayım diye ta ki Legion gelene kadar. Dublin'de yaşıyorum ev-iş 5 dakka yürüme mesafesi, o kadar fazla vaktim var ki oynamak için, arkadaşlarla gaza geldik hadi raiding scene'e geri dönelim, raadız zaten diye. Guild kurduk geçen sene bu zamanlar legion çıktığında. Eylül - Şubat arası aralıksız raid yaptık bir de raid leaderlık falan yapıyordum. Zaten aşağıda Supermassive için recruit threadim falan var. O dönemler. Şubata geldiğimde +10 kilo, işe yorgun gitmeler, tüm Dublindeki arkadaşların ''artık seni bi yere çağırmıyoruz gelmiyorsun zaten'' sitemleri derken bir canavara dönüşmüşüm farkında olmadan. Bi Istanbul'a gittim geldim ve çat diye bıraktım. Bizim guild hala son gaz devam ediyor ama iyi ki bıraktım. Şimdi Argus patchi ile accountu tekrar açtım yine sırf etrafı göreyim, lore'u göreyim diye. Guild ile 0 muhattap olup tamamen single player questing yapıp çıkıyorum zaten kapatacam tekrar. Raidleri de LFR ile gördüm (tomb of sargerası), bir ara Antorusu da öyle görürüm. Ama gerçekten harika bir expansion. İnanılmaz derecede oynatıyor ve bağlıyor kendine. Ama zamanım olsa da oynasam diyenler için söylüyorum, zamanınız olsa da o eski günler gibi oynamak istiyorsanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız. Yoksa hiç bulaşmayın derim :) :( benim evden ayrilmamin duygusal cokuntusunu kaldiramamissin bence sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Benimde artik raidle isim olmaz,tarla bag bahce dag tas gezinip dururum. Karazhana girer otururum hellfire da nagrandda maden toplar,ashenvalede hillsbradda cicek bocwk toplarim. anam neguzeldiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Vanillada magele buff basmak ve yemek vermek Paladinlerin 10dklık buffları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 zipzip said: 10dklık 10dk olsa benim paladin arkadaş zil takıp oynardı heralde 5 dakkaydı abi jsdfj 40. kişiyi bufflayana kadar ilk buffladığın adamın buffı bitiyodu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 5 miydi lan aşgksas of işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 5 di 5 di sonra 10 a çıkarttılar o bile bayram havası olmuştu. Zaten raidde herkesin paladin buffu varsa guildin ne kadar senkronize olduğu belli oluyordu o zamanlar. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 zipzip said: Vanillada magele buff basmak ve yemek vermek Paladinlerin 10dklık buffları haha ogrimmar'da mage'lerden yemek dilenirdim resmen. Para önemliydi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Epic bineği olan adam zengindi serverlarda fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Wotlk ilk çıktığında dalaran'a açtığım portallardan öyle bi köşeyi dönmüştüm ki banka full flask enchant doluydu halen bi dünya para vardı. Tabi Elixir Master olmamın'da etkisi yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 biz ortaklaşa epic binek sırasına girmiştik ozaman 3-5 kişi. gerçi ozaman ben zengindim ilk ben aldım assfgdsa çılgınlar gibi farmlıyordum ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Epic binek için rank 11e kasanlar vardı deli gibi. Ben çok sevdiğim biri için guilddeki bu panayırın adı neydi, günlerce iğrenç Silithus'da akrep farmlamıştım kanları için. Ama hayatımın en uzun farmı 2 kule arasında 5 mob kesmekle geçen crusader enchantıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 gençler ragnaros horde auchindoun ally karakterlerim var hangi realmi tercih edeyim sizce? class öneriniz var mı bu arada mage lock sp? birde 150 ms alıyorum normal mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 150 ms kötü gibi. 80 falandı galiba "olur"u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 150 iyi bir ms. classlar homojenize zaten. bir çok class aynı işlevi yerine getirdiğinden çok önemli değil. oyun tarzına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar