mytheron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 vallaha burnumda tütüyor oynamaya vakit yok gece wow müziği açıp uyuyorum alttan alttan akşamaca çalışıyorum eve gelince çoluk çocuğu 2mıncırıp bakmışsın saat 11 olmuş,sabah 7buçuk iş başı şu dükkanı sisteme sokup bir an önce oyun için zaman aralığı açmam lazım varmı başka özleyen? oynayamayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 nerede o vanilla wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 benim yeni laptop geldi, bugün tüm kurulumlar biticek, gece açıcam subscription'ı vericem ultra ayarları, atıcam frostbolt'u atıcam fireball'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yıl 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 şirketteki dandik laptopımda oynuyorum iş yokken slm https://i.gyazo.com/432eb35c26c4ffc99977d608d4bce097.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 hatta neredeyse 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Saeros said: şirketteki dandik laptopımda oynuyorum iş yokken slm https://i.gyazo.com/432eb35c26c4ffc99977d608d4bce097.jpg https://www.youtube.com/watch?v=rWYfkIrJi6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Şu an oyun Vanilla dan kat kat iyi. Ha Vanilla seven adam zaten grind seviyordur, buyrun alası var :P Şaka bir yana Argus patchi bayağı başarılı. Dönmek için en uygun zaman.(zehirlemek gibi olmasın ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 şu an oyun fena değilde real life critliyor bu kadar zamanı oyuna gömmeyeyim diyosun, işte hots oynayabildğin kadar günde 1 saat oynayabilsen çiçek. ama onun içinde ayda 1 tane indie oyun parası verıosun hatta daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 mytheron said: vallaha burnumda tütüyor oynamaya vakit yok gece wow müziği açıp uyuyorum alttan alttan akşamaca çalışıyorum eve gelince çoluk çocuğu 2mıncırıp bakmışsın saat 11 olmuş,sabah 7buçuk iş başı şu dükkanı sisteme sokup bir an önce oyun için zaman aralığı açmam lazım varmı başka özleyen? oynayamayan? (yapamadı) abi çok zor o işler, gerçeğe alış şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Do5s0MQvF9s ilk 20 saniyede 12 sene önceye dönme garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Geçen bi arkadaşla buluştuk o da vanillada oynamış. Tüyler diken dikendi ya anıları anlatırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ben oynuyorum araliksiz gunde 2-3 saat yetiyo cuma pazar raide giriyorum sevimli bi guild var turk yok kebab netherda hirs yok bisi yok 3 aaat raid 1 saati breakle geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Wow diyince aklima saat 7de online olma zorunlulugu, en az 4 saat kesintisiz wipe yeme cilesi, bundan sonra da zorunlu millete yardim etme cilesi geliyor aklima Yıllar yillar boyunca oynamadim, arkadas ortami vs yuzunden nerdeyse direk competitive baslayinca da cabuk sogudum, is gibi cekilcek cile degil. Ve evet bir world firstim bile olmadi sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 kanayan yara. dönünce de eskisi gibi olmuyor ama. wou değil de wowu oynadığım zamanı/insanları özlüyorum herhal. edik. benim anılarım full geyik/muhabbet/dram üstüne ve hepsi eğlenceli. raid ler dünyanın en eglenceli işiydi full geyik ve ortalama bir başarı oranıyla ahahsd. rp server ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Bir ara profwssorde o kadar cok yatiyorduk ki, arada ruyama giriyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ne günlerdi ya. https://www.youtube.com/watch?v=SeL4qYgiMNk xavius'da oynuyordum yabancı bir guild ile spiderwing + instructor yetebiliyorduk o ara. atlas loottan girip epixlere bakıp bakıp iç geçirilen günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 suramar harici güzel paket :D argus patchi de iyiye benziyor. Hikaye kısmını bayaaa hızlı ilerletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 senko said: Bir ara profwssorde o kadar cok yatiyorduk ki, arada ruyama giriyordu sdf c'thun ve 4 horsemen benim için fasdasd haftada 7 gün raid, 4 saat. tek break 15 dakika. vanilla consumablellarını saymıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 wow oynayabilecek zamanımın olmasını özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Ya hafta biz 3 gün raid yapıyoruz. Yani saat 20,30-24,00 arası bildiğin askerlik. Eskisinden bir farkı yok bu anlamda. Ama raid yapacam diyorsan seve seve katlanıyosun. Başka türlü mümkğn değil. Ama wow u wow yapan da bu lanet sistem. Casual isen Legion en başarılı paket. Sadece M+ anlamında değil, ara patchlerle gayet takılabilirsin keyifli keyifli. İlla ki gear up oluyosun. Oyun devamlı hala zaman istiyo "end game" mantaliten var ise. Ama günde 2-3 saat ayırarak, askerlik yapmadan gayet keyifli oynanabilir durumda. MMO olunca zaten "zaman" kavramını öldürüyosunuz direk. WoW zaten bu anlamda dark side direk. Ama yok yani daha iyisi, evet sene 2017 ve hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 pattisliborek said: https://www.youtube.com/watch?v=Do5s0MQvF9s ilk 20 saniyede 12 sene önceye dönme garantili. 3 gun suren alterac valley, tarren mill de fulltime outdoor pvp. Dungeon set itemleri. Nolifer adamlari inspect yapip itemlere hayran hayran bakmalar. Bide dkp toplayip bekledigin itemin dusmemesi. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Pordakal said: Bide dkp toplayip bekledigin itemin dusmemesi. :(( netherwind robes için dkp biriktirmiştim baya böyle düşse alıcam sorgusuz sualsiz aylarca düşmedi sonra da tbc çıktı zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Tbc'ye 2 hafta kala Grand Marshall kasmanın verdiği rahatlık mmmppss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yumy said: wow oynayabilecek zamanımın olmasını özledim direk şu ya.. tauren shamanımla ilk xroads'a çıktığım günü unutamıyorum. o zamanlar harita ne kadar büyük gelmişti gözüme git git bitmiyordu. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar