roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 30'larındaki 40'larındaki patiler, 20'lerinizde şunu şunu bilsek çok iyi olurdu diyeceğiniz bir şeyler var mı? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 düşündüm bulamadım aklıma bişey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 şimdiki aklım olsa gibi mi bi nevi dfs. çok fazla şey çıkar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 şunlar sayılıyor mu? http://www.bttfstore.com/bttf2_almanac_biffs_garage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 40 yaşında bakıp 30'un için de diyeceğin çok şey var. 70-80 gibi sabitlenir abi sdfs. 2009 gibi bitcoin minelayıp yatardım. geri kalan her hatayı yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 ben erken evlenip cocuk yapsaydim daha iyi olabilirdi diye dusunuyorum bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Oss ye kasar doktor olurdum. Tus a kasar plastik cerrah olurdum sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Xeske kurt olup issizlik maasi alsaydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 hocacı dersanelere gider + siyasal bilim kamu yönetimi okur + hacı hocacı olur kendime saraycık yaptırırdım kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Oohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 var tabide, yani uzun uzun anlatmak lazım. hayatla ilgili, insanlarla ilgili şeyler genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 senko said: Oss ye kasar doktor olurdum. Tus a kasar plastik cerrah olurdum sonra da. sonra agir yanikli adami oyun hamuru gibi duzeltecegim diye ugrasir dururdun.flepler greftler havalarda ucusurdu..yok ole herkeze lopez poposu 38dd damla silikon..hani tr de gorup gorebilecegin en iyisi herhalde karadenizde seri halde laz burnu torpulenir komandit sirketi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 e tamam işte gelen parayı düşünsene laz burnundan. çekerdim altıma 10 numara bir araba sonra hayat bana güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 37 yaşındayım. Ne yapıp ne edip yurtdışında okurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 hayat sana hala guzel yakisikli kardesim..3 5 aya kadar alaman kizlari pek guzelmis hosmus selfileri postarken gorucez seni.. olm bilmem kac saat suren operasyonlar,gece nobetleri cikisinda gunduz mesaileri,icap nobetleri -kucuk yerlerde hastaneden hic cikamamak-butun askeri mulki erkanin hatta partili mahalle muhtarinin bile seni kendi kolesi zannetmesi, esinin colugunun cocugunun seni hastalarindan az gorebilmesi,herkesin seni zengin sanip 3 liralik mali 13 liraya kosmeye calismasi,seninle konusan insanlarin cogunda bilincaltinda yatan senin yerinde ben olaydim var ya takintisi,100k tane iyi ettigin hastanin yaninda komplikasyon gelismis 1 hastanin omru hayatin boyunca agirligini hissetmek durup durup aklina gelmesi,toplumun sana her zaman sen bilirsin girisiyle yaklasmasi ve kaynanasiyla olan kavgasindan baslayip kicinda cikan cibana kadar ayakustu anlatmaya calisip hadi beni resetleyelim de butun dertlerim sona ersin beklentisi icinde olmasi-yo valla bilmedigimiz o kadar cok sey var ki hatta ve hatta bilmek zorunda olmadigimiz cogu zaman da bilmek istemedigimiz bana ne abim senin kicindaki cibandan- ozel hayatin olmamasi ve toplumun da bunu hakki olarak gormesi.tuvalette 5 dakika kalsan hemen neredesin bekliyoruz diye soze baslamalari..omru hayatin boyunca yasamak istemeyecegin yerlerde yasamak..cocuklarinin alakasiz illerde dogmus olmasi-ozellikle askeri dr larda vs cok gorulurdu- her sinifi farkli bir ilde okumasi.olmayan tesislerde olmayan aletlerle olmayan teknik ekiple senden board standartlarini uygulamani beklemeleri..gidiyor ya daha.. ha ozel calisip hasta basi 10 20k filan alip gunde 3 4 hasta ile ilgilenenler de var ama onlarin da nesli tukendi tukeniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paspatur, "ve Turkiye ye donmezdim" eksik kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Black_Hand said: Paspatur, "ve Turkiye ye donmezdim" eksik kalmis. aslında amaç TR den kaçmak değil. Yurtdışında alacağım eğitimle kafamın çok farklı bir noktaya çok daha erken gelmiş olabileceğinden eminim. Ha sonra şartlar öyle gelişir dönmem veya dönerim o önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 insallah simdi cihat egitimi alacaklar kafalar daha farkli ufuklara yelken acacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Çok klasik olacak ama, değmeyecek insanlara gereksiz yere harcadığım vakte, enerjiye üzülüyorum en çok. Yeni karakter açsam statlarda gamsizligi caplerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 4S kuralı memleketteki insanların %99 unun yavşak olduğu (anneler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 senko said: Oss ye kasar doktor olurdum. Tus a kasar plastik cerrah olurdum sonra da. şunu ben de düsünüyorum hep. dermatoloji uzmanı olup sivilceli insanlara roaccutane yazarak para kazansam keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Esh said: Xeske kurt olup issizlik maasi alsaydim 1000 kürdistan pezosu veriyolar abi çok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 genelde 20li yaşlarda ortaya çıkan mental rahatsızlıklar için doktora giderdim. doktora git diye yalvaran kız arkadaşımı dinlerdim en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Sen ne yaptin dinlemek yerine? INSAN INSANA YAPAR MI BUNU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 tiLi said: genelde 20li yaşlarda ortaya çıkan mental rahatsızlıklar için doktora giderdim. doktora git diye yalvaran kız arkadaşımı dinlerdim en azından ben gittim ve fark ettim ki gitmesi gereken zaten ben değilmişim kız arkadaşımmış. kızla ayrıldıktan sonra rahatsızlığım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar