-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 bu ps4 ile pc arasında data paylasimi yok degil mi? origin access ile 10 saat fut oynasam ps4'e aldıgımda erisebilir miyim?
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 https://i.hizliresim.com/4Gg3E4.jpg fenerbahçe ilk 11'i culyano 84, janssen 80 ortalamaları ile yüzümüzü güldürdü valla. sabırsızlanıyorum oynamak için şu oyunu :D beşiktaş https://i.hizliresim.com/POqAR9.jpg galatasaray https://i.hizliresim.com/POqVqd.jpg
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 2 gündür oynuyorum oyunu ama çok beğendiğimi söyleyemicem ya, bir gariplik var sanki.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 hahah adam psteki ortalamayla tatmin oluyor. gerçekte aziz 25 ortalamayla tüm takımı üç yıldıza çekiyor o yok tabi oyunda.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 bir de formu yüksek düşük oyunculara bakmışsınız la. 79-81 falandır o fark.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 olm sen niye bu aralar benim bu kadar üzerime oynuyosun ARABMONEY'i mi kıskandın hayırdır
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 yok lan ne kıskancam. denk geldi. futbol konusunda ercik gibisin sonuçta...
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 işsizdir.. ben de şuan öyle bir muhabbet dönsün istiyorum forumda ama çok sessiz :( sıkıldım baya 1 saat var daha mesainin bitmesine
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 oyunda skript var. gerçekten vakit kaybı. (al sana tartışma)
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 goldbären said: yok lan ne kıskancam. denk geldi. futbol konusunda ercik gibisin sonuçta... ahahah bak ya ne ercikliğimi gördün acaba
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 nasıl ki fifa script'i kaybedeni mi bufflıyor direkt yoksa 5 dk bi tarafa, 5 dk diğer tarafa şeklinde falan mı sdf
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 gameplay'e baktim, yine patates. salak sacma defans kosulari, yay disindan cekilen cogu sutun zibamm diye doksana gitmesi, direk scripted bir gameplay ahaha dunyadaki en kebap mesleklerden biri fifa programcisi olmaktir heralde adamlar senelerden beri updated kadrolar icin 300 lira cukkaliyolar. zaten oyunun le$tigini gormek icin kendinizin disinda oynayan birinin videosunu izleyin ve sizin disinizdaki 10 adamin AI yapisina bakin, ne kadar boktan oldugunu goruyosunuz, ozellikte defansta kendi kafalarina gore kaotik hareket etmeleri aadfasdf
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 demodan belliydi abi o. top pes'teki gibi olmuş balon gibi.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 aklimda o kadar guzel bir futbol oyunu var ki, eger olur da game start-up kurma sansim olursa, direk buna gomucem tum sermayemi.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 bence pazarda böyle bir açık keisnlikle var ama fönörbohçöyü 84 yopmuşlor diyen adam olduğu sürece sen sadece izlanda lisansını alır oturursun abi. insanlar kadroya görüntüye aldanıyor. "stada bak aynısı!!!" "uf nasıl kar yağıyor!"
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 dürüst oyun dinamikleri, yapay zeka falan abi.
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Abi o iş fifa tamamen ezici hale gelince yatti. Simdi xxboy2001 nickli bebeler aglamasin diye yapmaya basladilar seriyi. Bebe annesinin kartiyla fut a eurolari gomerken adam bizim gercegimsi futbol deneyimlemizi siklemiyor.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 fifa'nın cash grab olduğunu sağır sultan duydu zaten çok şaşırıcak bişey yok. asıl her sene acaba düzeldi mi diye düşünmeniz saçma. kimse almak zorunda da değil ama futbol oyunu oynamak isteyen fifa alır yapıcak bişi yok. rekabet olsa eminim daha iyi olur ama pes online özelliklerini geliştirip, main liglerin lisansını almadığı sürece asla tercih edilmez. ayrıca fönörböhçö 84 len mq demediğimi anlamak çok zor olmamalı. kadroları koydum sadece. talisca'nın neden culyano'dan düşük olduğunu gidin fifa'ya rating bilgilerini veren adamlara sorun. ben bütün sene oynayacağım takıma bakarım.
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Online zevki olmuyor zaten Yan yana oynayacaksin, arkadaşının yüzüne salya saca saca lan nasi koydum diyeceksin. Diger turlu i ih, zevksiz
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 olay her zaman için o zaten ama fifa'da ek olarak evde tek başınayken millete salça olabiliyorsun yada benim gibi yurtdışından arkadaşlarınla çok rahat oynayabiliyorsun. pes'te bunların hiçbiri mümkün değil berbat serverlarından dolayı.
Öne çıkan mesajlar