vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Finans sektörü Milyar dolarla oynuyorum her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Finans sektöründe yazılım tarafındayım bende 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Muhendislik de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 satışı nasıl koymuyorsun sen? hayır nasıl koymuyorsun? ben satmazsam istersen ölümsüzlüğün sırrını bul 5 para etmez kopek! :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Meslekle sektörü karıştıranlar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Alt charla gelmis gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Tony_Stark said: satışı nasıl koymuyorsun sen? hayır nasıl koymuyorsun? ben satmazsam istersen ölümsüzlüğün sırrını bul 5 para etmez kopek! :< Tam bir satışçı işte konudan haberi bile yok asdssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 SATIŞ SEKTÖRÜ! ne altı arkadaşım, ben hür iradesi olan bir mainim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 diğer seçeneği bile yok ne dandik bi anket bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Tony_Stark said: SATIŞ SEKTÖRÜ! ne altı arkadaşım, ben hür iradesi olan bir mainim. Lectre, karşim hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Lectre kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 lol. Forum umrumda degil diyerek sovup banlanmadi miydin sen? Hic umrunda degilmis cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 forum olmayan sosyal hayatımın büyük bir parçası değil dedim, günceli refreshlemiyorum sıkılınca demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Aha birden hafizasi duzeldi adamin sdf Eksik yazdin, tam da yukarda dedigime geliyordu ozeti yazdiginin ama c/p yapmayayim simdi kufurlu mesaji :) Merakla bekliyoruz neler yazip cizicen bu cok da umrunda olmayan platforma. Takipteyim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 kardeş asıl hesabınla gelsene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 lectre ye diyorsun da, sen de kendini banlayıp alt karakterler geldin hani sfgb, çok vurmayın yani birbirinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 bensiz nasılsınız genşşşşlleerrrr diye topic açmadı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 herkes faceless man olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Grego said: lectre ye diyorsun da, sen de kendini banlayıp alt karakterler geldin hani sfgb, çok vurmayın yani birbirinize E ben nick'imi begenmedigimden ve imkanim oldugundan baska nick'le geldim. En bariziyle geldim ustelik. Bilmem kac senelik hesapla gelip o da kimmis diye salaga yatmadim :) Neyse konu pic oldu. Hadi ankete devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 petrol ve gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Pilot nerde olm burda.. Havacılık falan yapsaydın genelleseydin bari.. gördüm şimdi.. Savunma sanayi ve havacılık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 film/ cizgi film-animasyon / vfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Anket tam açıklayıcı olmamış gibi. "Bilişim / Yazılım" seçeneğinde yığılma var ama sanki meslek değil de çalışılan sektör soruluyor gibi. Seçeneklerdeki sektörlerin neredeyse hepsinde bilişimin alanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 issizlik sektoru hedefim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 İnsan Kaynakları / Kimya sektörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar