Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divinity: Original Sin 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

ejderi kurtarın shireker lar için, tek tek uğraşmayın

spoiler

Yok ondan değil act - 2 de de koynuslar cok kritik noktalara lazım oluyo . wand da bulamadım act - 2 bide ineler kacıp arkasına saklanıyo combatta.

Bu arada her actte bir tanrı gücü veriyor. 7 tanrı var oyun epey uzun herhalde.

Mesaj tarihi:
Esh said:

abi bugli kaliyo sanirim amyro ya. yani quest tamamlanmiyo. arena desen sanirim tek gidip savasmak gerfekiyo yoksa 2. kere giremiyosun.

İlk "faz"ı bitirip, geri dönünce bitti quest bende. Completed yazmıyor ama bitti yani, sevindirdim ablayı, içime huzur doldu, qreward verdi.
Mesaj tarihi:
Dün %95'e kadar indirdiydim oyunu geç oldu diye kapatıp gittim bilgisayarı. Demin tekrar açtım 0 dan tekrar başladı :(

AKK kotam da doldu resmen küçük çaplı bir dram durumu mevcut.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

İlk "faz"ı bitirip, geri dönünce bitti quest bende. Completed yazmıyor ama bitti yani, sevindirdim ablayı, içime huzur doldu, qreward verdi.

Ben de geri dönüp aldım o reward ı da, farketmedi. Adayı terk ettikten sonra da log ları kontrol edeyim dediğimde üstteki gibi yazıyordu yine.
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi bugli kaliyo sanirim amyro ya. yani quest tamamlanmiyo. arena desen sanirim tek gidip savasmak gerfekiyo yoksa 2. kere giremiyosun.

takimindan birine meydan oku diyor ama secenek cikmiyor bulamadim aha bunu dovecem demeyi
Mesaj tarihi:
Remus said:

Dün %95'e kadar indirdiydim oyunu geç oldu diye kapatıp gittim bilgisayarı. Demin tekrar açtım 0 dan tekrar başladı :(

AKK kotam da doldu resmen küçük çaplı bir dram durumu mevcut.

o bana ve arkadaşıma da oldu, bir bug var belli ki.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

takimindan birine meydan oku diyor ama secenek cikmiyor bulamadim aha bunu dovecem demeyi

Şu olay bir tek multiplayerda oluyor, maçın sonunda kalan hp canla FFA dövüşüyosunuz, hayatta kalan the one oluyor, colları çıkartmaya hak kazanıyor
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

Ben dayanıyorum da 4. tur sonunda Dallis'in yanındaki cloak eleman aşağı inip one shot atıyor Malady'ye. :)

e koruycan abi?

teleport yok mu?

bazi moblar magic armorsuz falan. direk ver elektrigi petrify i
  • Yeni Oluştur...