omersem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 dreagloth said: ejderi kurtarın shireker lar için, tek tek uğraşmayın spoiler Yok ondan değil act - 2 de de koynuslar cok kritik noktalara lazım oluyo . wand da bulamadım act - 2 bide ineler kacıp arkasına saklanıyo combatta. Bu arada her actte bir tanrı gücü veriyor. 7 tanrı var oyun epey uzun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Act1 sonu Act 1 bitti, bitirdiğim bazı questler closed olmamıştı, niye böyle sonuçlandılar anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ne yaptın bu üçünü sonlandırmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 abi bugli kaliyo sanirim amyro ya. yani quest tamamlanmiyo. arena desen sanirim tek gidip savasmak gerfekiyo yoksa 2. kere giremiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Aldım bekliyorum siz yapın beta testini hah oldu dediğinizde başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Esh said: abi bugli kaliyo sanirim amyro ya. yani quest tamamlanmiyo. arena desen sanirim tek gidip savasmak gerfekiyo yoksa 2. kere giremiyosun. İlk "faz"ı bitirip, geri dönünce bitti quest bende. Completed yazmıyor ama bitti yani, sevindirdim ablayı, içime huzur doldu, qreward verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 questlerde bug çok ama mekaniklerde bi bug a raslamadım, güzel akıyo valla. co-op deneyelim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Dün %95'e kadar indirdiydim oyunu geç oldu diye kapatıp gittim bilgisayarı. Demin tekrar açtım 0 dan tekrar başladı :( AKK kotam da doldu resmen küçük çaplı bir dram durumu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 steam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Gangren said: İlk "faz"ı bitirip, geri dönünce bitti quest bende. Completed yazmıyor ama bitti yani, sevindirdim ablayı, içime huzur doldu, qreward verdi. Ben de geri dönüp aldım o reward ı da, farketmedi. Adayı terk ettikten sonra da log ları kontrol edeyim dediğimde üstteki gibi yazıyordu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Esh said: abi bugli kaliyo sanirim amyro ya. yani quest tamamlanmiyo. arena desen sanirim tek gidip savasmak gerfekiyo yoksa 2. kere giremiyosun. takimindan birine meydan oku diyor ama secenek cikmiyor bulamadim aha bunu dovecem demeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Remus said: Dün %95'e kadar indirdiydim oyunu geç oldu diye kapatıp gittim bilgisayarı. Demin tekrar açtım 0 dan tekrar başladı :( AKK kotam da doldu resmen küçük çaplı bir dram durumu mevcut. o bana ve arkadaşıma da oldu, bir bug var belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Oyun inanılmaz tatlı ya. Suya düşüp ıslanıyorum. Sonra kampa gidip ateş yakıp ısınıyorum falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 SenariouS said: takimindan birine meydan oku diyor ama secenek cikmiyor bulamadim aha bunu dovecem demeyi Şu olay bir tek multiplayerda oluyor, maçın sonunda kalan hp canla FFA dövüşüyosunuz, hayatta kalan the one oluyor, colları çıkartmaya hak kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bak o hic aklima gelmemisti. bide act 2 bitirecemde sonlanmamis bi ton gorev var onlar herhalde act 3 devam edecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 en çok da haritayı ve harita-combat etkileşimlerini beğendim. Sarmaşıklar, saklı yerler, yükseklik bonusları falan bayağı bir hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 co-op'da otomatik kulak gibi bir ayar yok mu? her diyalog icin organizasyon gerekmesi quest hub'da delirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Act 2 başındaki Dallis'in gemi encounterı ömrümü çürüttü. Var mıdır bi' trick? Partim de iyi. Act 1 boss'unu falan kek keser gibi geçtim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 5 turn dayanamiyosan birak abi oynamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Ben dayanıyorum da 4. tur sonunda Dallis'in yanındaki cloak eleman aşağı inip one shot atıyor Malady'ye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Act 2 de adaya giderken illaki iki adamınız ölüyor mu ölmeden gitmenin bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Malady nin canı çok azalırsa inip tek atıyor bir tek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Selamisahin said: Ben dayanıyorum da 4. tur sonunda Dallis'in yanındaki cloak eleman aşağı inip one shot atıyor Malady'ye. :) e koruycan abi? teleport yok mu? bazi moblar magic armorsuz falan. direk ver elektrigi petrify i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 arti necro fire var yerde, direk icine teleportlat , yana yana oluyolar zaten. yanian gelince de bas bless i grounda holy fire olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar