yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Nasıl yaptığına dair hiçbir fikrim yok ama olay şöyle gelişti. Facebook'ta gezerken bir test gördüm. Ona tıkladım ve sayfa daha yüklenirken o altındaki isme baktım tk2 mobile vs gibi bir şey yazıyordu. Kesin telefon numarası isteyen paralı şeylerdendir bu diye daha sayfa açılmadan beyaz ekrandayken kapattım. Sonra işime devam ettim derken bir sms geldi. SMS'te mobil ödeme işleminiz ile geveze aboneliğiniz başladı aylık 30 tl'dir iptal için sms atın diye. Ben de hemen sms attım para gitmesin 30 lira diye ama gitmiş. 30 TL bir şey değil uğraştığıma değmez ama bu firmanın yaptığı düpedüz dolandırıcılık ve insanları bu şekilde dolandırmaya devam ediyorlar kimse bir yaptırım yapmıyor. Çok sinirime dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 diğer mağdurlar da şu şekilde https://www.sikayetvar.com/geveze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 benden de 4.90 kesiyordu bi yer baya kastım iptal için asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 burda da sequo yapmiyor muydu bu tarz seyler, anlatmisi baya bi de savunup dhajhdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Benim anlamadığım şey bir linke tıklayarak daha açılmadan ve benim haberim olmadan, onaylamadan telefonumdan nasıl 30 TL çekilebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Telefonun facebooka kayitliysa ordan yurumustir, facebook telefon, isim, emaili direk paylasabiliyor lead formlarda mesela. Tabi onaysiz vs nasi cektiler enteresan. Mobil odemeyi mi kapatmak lazim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Mobil ödemeyi kapatacaksın maalesef 30 tl de gitti... GSM şirketleri ortak bence giden paraya, izin vermezler yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 capul said: Mobil ödemeyi kapatacaksın maalesef 30 tl de gitti... GSM şirketleri ortak bence giden paraya, izin vermezler yoksa. evet 20 milyon aboneli, bu aboneleri türlü yasal yöntemlerle yolan turkcell, bu düpedüz dolandırıcılığa muhtaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 muhtaç ki bu tarz para araklamalı servislere adam akıllı onay/güvenlik koymuyor. tece firmalarının insafına kalsak 1 kuruşumuzun peşine düşerler farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 geçenlerde facebookta dolanırken pederin başına geldi aynı olay. hemen müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım parayı geri iade ettiler, mobil ödeme zımbırtısını da kapattırdım. seninde aramanı tavsiye ederim. not:gms türktelekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 capul said: GSM şirketleri ortak bence giden paraya, izin vermezler yoksa. Forumdaki GSM çalışanları inkar edecektir eminim. Ama evet ortaklar bu dolandırıcı kişilerle. Hatta benim de başıma böyle bir olay geldi. Aradım Turkcell'i "biz bir şey yapamıyoruz, firmayla görüşün" dediler. Yav dolandırıcı adamla neyi görüşmemi bekliyorsun dediğimde de "o zaman mobil ödemeyi kapatalım" diye kestirip attı. Ulan iyice şerefsiz oldu firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Bir etkisi olur mu bilmiyorum ama facebook yıllardır "ya hadi telefonunu gir" diye inat ettiği halde girmiyorum. Ha, tabii çoktan biliyordur da en azından bi seviyeye kadar güvence. Benzer durum bir akrabamın bir de tanıdığımın başına gelmişti birkaç ay önce. GSM şirketlerinin de buna ortak olduğuna dair ekşide biri uzun uzun yazmıştı zaten, ortak derken işlerine geldiği için ses çıkartmıyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Feysbuka mail adresimden baska bisiyi vermedim, vermem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 bana da telefon numarası sorup duruyor. vermiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 babam aylarca saçma sapan hizmetlere ödeme yapmış elinde eski tuşlu telefonlardan var yani internete bile girmeyen nasıl üye yaptılarsa adamı bana sordu online şubeden mobil ödemeyi kapattım geçen ay resmen dolandırıcılık başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 İptal mesaj ücreti 30 tlymiş meğer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Turkcell MOBILODEME IPTAL yazıp 7777 sms. Vodafone MOBILODEME KAPAT yazıp 7878 sms. Türk Telekom MOBILODEME IPTAL yazıp 5555 sms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 facebook'ta telefon numaram yok bu arada. gmail olsa dahi telefon numaramı vermekten çekinen biriyim. ona rağmen 30 tl çekti paylaşım gibi görünen reklama tıklayınca açılmadığı halde. ödemeyi yapınca hiçbir şekilde iadesi, iptali olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Herkese kapalı olacak, sadece benim görebileceğim şekilde tel no girmiş olsam da feysbuk bazı yerlerle paylaşıyor mu acaba? Güvenlik vs açısından arada gerekebiliyor telefon numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 odemeyi facebook url i almaz, facebooktan tıklayıp başka yere gitmiştir. operatorler vs biliyor durumu her odemenin %40 a yakını operator e gidiyor zaten. sekuo falan böyle zengin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Facebook üzerinde kayıtlı olmasıyla değil de telefondan kullanıyor olmanızla alakalıdır o, öyle push tarzı şeylerle Facebook'u karıştırmadan çat diye mobil ödeme yapılabiliyor. Linki yediğiniz mecra oluyor sadece Facebook şu durumda. sabonis said: capul said: Mobil ödemeyi kapatacaksın maalesef 30 tl de gitti... GSM şirketleri ortak bence giden paraya, izin vermezler yoksa. evet 20 milyon aboneli, bu aboneleri türlü yasal yöntemlerle yolan turkcell, bu düpedüz dolandırıcılığa muhtaç. Yasal olarak kılıfına uydurduğu ve %30-50 kılçıksız kâr komisyon aldığı bu konudan tabii ki haberi var ve umrunda değil, adam için %5 de olsa bir gelir kalemi olduğu sürece de öyle olacak. Gidip kendi eliyle kurmuyor olabilir o şirketleri ama ne yöntemle nasıl bir scam yürüttüklerini biliyor ve yasal olarak yaş tahtaya basmadığı müddetçe engellemek için hiçbir şey yapmıyor. "İhtiyacı mı var" gibi naifliklere kapılmayın, ha GSM işçisiyseniz de hiç "kraldan çok kralcı" olmayın, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 sabonis said: capul said: Mobil ödemeyi kapatacaksın maalesef 30 tl de gitti... GSM şirketleri ortak bence giden paraya, izin vermezler yoksa. evet 20 milyon aboneli, bu aboneleri türlü yasal yöntemlerle yolan turkcell, bu düpedüz dolandırıcılığa muhtaç. aynen öyle. benzer bişey vodafone ile başıma geldi, farkında bile değilim bir şeye abone olduğumun. aradım saydım sövdüm, nasıl müsade edersiniz falan diye. "bizimle alakalı bir durum yok, isterseniz numaralarını verelim onlarla konuşun dediler" telefonu kapatınca servis iptal edildi msjı geldi :) bimer ve btk'ya yazınca da vodafone beni arayıp iban istedi parayı geri yatırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Baggio said: Yasal olarak kılıfına uydurduğu ve %30-50 kılçıksız kâr komisyon aldığı bu konudan tabii ki haberi var ve umrunda değil, adam için %5 de olsa bir gelir kalemi olduğu sürece de öyle olacak. Gidip kendi eliyle kurmuyor olabilir o şirketleri ama ne yöntemle nasıl bir scam yürüttüklerini biliyor ve yasal olarak yaş tahtaya basmadığı müddetçe engellemek için hiçbir şey yapmıyor. "İhtiyacı mı var" gibi naifliklere kapılmayın, ha GSM işçisiyseniz de hiç "kraldan çok kralcı" olmayın, değmez. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 daha bu kontör zamanlarında tv de reklamlar çıkardı, dudu yaz 7777'ye yolla şarkı cebine gelsin tarzı, kardeşim telefona şarkı gelicek diye yollamış, gelen bişey yok, sadece magazin haberleri sms olarak geliyo ama her gelen sms 48 kontör yiyodu, daha yeni yüklediği 100 kontör 2 mesajla erimişdi, aradım turkcell'i, biz bişey yapamayız numaralarını veririz siz iptal ettirebilirsiniz dediler. verdikleri numara tek ve muhtemelen bizim gibi yüzlerce binlerce mağdur var, 2.5 saat o ev telefonu auto-redial de arayıp durdu, en son hattı düşürünce kapattırmıştık. ama denildiği gibi danışıklı dövüş, operatörlerin haberleri var ve muhtemelen sistemi satarken epey fahiş fiyatlara satıyolar millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Baggio said: Facebook üzerinde kayıtlı olmasıyla değil de telefondan kullanıyor olmanızla alakalıdır o, öyle push tarzı şeylerle Facebook'u karıştırmadan çat diye mobil ödeme yapılabiliyor. Linki yediğiniz mecra oluyor sadece Facebook şu durumda. sabonis said: capul said: Mobil ödemeyi kapatacaksın maalesef 30 tl de gitti... GSM şirketleri ortak bence giden paraya, izin vermezler yoksa. evet 20 milyon aboneli, bu aboneleri türlü yasal yöntemlerle yolan turkcell, bu düpedüz dolandırıcılığa muhtaç. Yasal olarak kılıfına uydurduğu ve %30-50 kılçıksız kâr komisyon aldığı bu konudan tabii ki haberi var ve umrunda değil, adam için %5 de olsa bir gelir kalemi olduğu sürece de öyle olacak. Gidip kendi eliyle kurmuyor olabilir o şirketleri ama ne yöntemle nasıl bir scam yürüttüklerini biliyor ve yasal olarak yaş tahtaya basmadığı müddetçe engellemek için hiçbir şey yapmıyor. "İhtiyacı mı var" gibi naifliklere kapılmayın, ha GSM işçisiyseniz de hiç "kraldan çok kralcı" olmayın, değmez. Çok güzel açıklamış bu post, üstüne yazacak bir şey kalmamış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar