bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Abi benim başarısızlıklara doymayan babam bir bok yemiş vekaletimin üzerinden adıma senet imzalayıp saatçi-gümüşçü dükkanı devralmış. Zibilyon saat var. Ucuz şekilci abi saatleri büyük kasalar falan Ek olarak 180-200 tl bandında da 150 tane saat var güzel bunlar Çelik kasa garantili falan. Bunları nasıl satarım? Acil paraya dönüştürmek gerekiyor. İnstagram, gg, n11 deneyeceğim ama fotoğraf sıkıntısı var. Fotoğraflarini nasıl çekeyim? Ayrıca hadi koydum, satıcı olarak bu ortamlarda hiç puanım feedback im yok problem olur mu? Ya da alternatif bir kanal çıkar mı satış için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 şöyle bişey al, telefonla çek http://www.hepsiburada.com/foldio-2-isikli-urun-cekim-cadiri-akilli-fotograf-studyosu-p-FTFOLDIO861718?magaza=Foldio%20T%C3%BCrkiye&wt_gl=cpc.elk.foto.pla&gclid=Cj0KCQjw8vnMBRDgARIsACm_BhJRcgOxvg8Uh1-3eSwuGxaHQT0V6bQHGTsAz1ilSyyxaXFZDo5-KpYaAuDaEALw_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 abi affına sığınarak atıyorum bu postu da baban bu mu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Hangi sehirdesin? Letgo'ya da koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 benzer bir hikaye burada bir başkası yaşamamışmıydı ya? yine baba bir dükkan devralıyor sonra olaylar gelişir? O fotoğraf zımbırtısının DIY i var ona bakabilirsin. Küçük bir kutuya beyaz çarşaf kenarlara ufak ışıklı falan bir şey. o kanallardan satarken kargo ve komisyonu unutma. takribi kaç tane saat var? toptan satmayı deneyebilirsin minimum zarara. Tek tek satarken elindeki mal tükenene kadar sende tükene bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Dragonfire said: benzer bir hikaye burada bir başkası yaşamamışmıydı ya? yine baba bir dükkan devralıyor sonra olaylar gelişir? OP'ydi o da sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 n11 kendi stüdyosu var ara ara ücretsiz çekim yapıyorlar belki hala öyle bir kampanya vardır. Ara görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Dragonfire said: benzer bir hikaye burada bir başkası yaşamamışmıydı ya? yine baba bir dükkan devralıyor sonra olaylar gelişir? aynen, op idi gene. https://forum.paticik.com/read.php?13,8713107,8713107#msg-8713107 ama aynı dükkandır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ufak bir katalog yaparsan okutursun ya her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Abi yanlis anlama -hani bunu da icimden geldigi icin soylemiyorum- ama nacizane fikrim babanin bir amca veya dayi dayagina ihtiyaci oldugu. Boyle sanki o kasintiyi anca boyle alirmissiniz gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 op önceki topiğine referans vermediği için bir anlığına kahin gibi olanları önceden bildim sanıp sevindim. (bkz: https://forum.paticik.com/read.php?62,7541699) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Les olmayanlari pazar alanina koy ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 siz linkleyince hatırladım :( ya bilmiyorum, panikliyorum her seferinde çünkü bir çıkış yolu bulamıyorum. toptan satabilsem harika olacak ama çıkmıyor. perakende için de işte fotoğraf lazım tek tek aynı saatleri satan kullanıcılar var hayvan gibi yorumlar feedbackler almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Galata koprusunu deneyebilirsin sdf. Sakasi bir yana Sirkeci'de falan topluca satmayi deneyebilirsin. Esas piyasasi orada, Dogubank'a yaninda Sah-As hana falan bak. Gerci olu fiyatina alirlar ama en azindan toptan satma sansin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 olacağı o zaten :) kadıköyde falan metro çıkışlarına çanta açıcam yok, oralar olmuyor zaten mal oradaki toptancılardan geldi. 65 yaşında adam ne işin olur ya. kira vermiyor emekli maaşları var gez Türkiye'yi dünyayı yemin ediyorum 55 ten sonra beyin gidiyor erkek milletinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 vekaletini direkt imha et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 kol saatini baban sana takmis qanqa kusura bakma da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 belki hali hazirda reviewli dukkani olan biri varsa burada yardimci olabilir, yahut oyle shoplara mesaj at durumunu anlatan, saat shoplari almaz muhtemelen kendileri tedarik ederler ama baskalari alabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Esh said: Abi yanlis anlama -hani bunu da icimden geldigi icin soylemiyorum- ama nacizane fikrim babanin bir amca veya dayi dayagina ihtiyaci oldugu. Boyle sanki o kasintiyi anca boyle alirmissiniz gibi duruyo. malesef tek mantikli yorum su olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Hayir abi bir de seni kefil yapıyor,sana sormuyor bile ve sen internet,forumlarda nasıl satarım diye ugraşıyorsun. Ben olsam ilk yapıcağım iş o vekaleti iptal etmek olurdu ondan sonra düşünürdüm ne yapıcağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Sana sorulmadan nasil kefil olacaksin? Gidip pasa pasa imzaliyo demek ki evraki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Buna baslamadan once git o vekaleti iptal ettir bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Vekaleti iptal ettir. Bi saatçi dükkanına git yarı fiyatına falan hepsini toptan ver bitsin gitsin. Kendin satarsan onun garantisiydi kırığıydı bokuydu püsürüydü uğraşman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Abi vekaletim üzerinden senet imzalıyor haberim yok Ocak'ta düzenlenmiş ve ben yeni öğreniyorum. Üzerime bir ton borç var şu an elimde ise 50-60 bin liralık gümüş 30-40 bin lira civarında da saat. Vekaleti aldım elinden zaten azedilmesinden sonra bankalara yollayacağım. Bir baba böyle bir şey çocuğuna nasıl yapar aklım almıyor artık bunu geçtim sadece içinden nasıl çıkarım düşüncesindeyim. Senetlerin 50 bin lirası ödendi ama daha 70-80 bin var Benim amacım senetleri ters köşeye yatırmak ama maalesef olmuyor yani nasıl hak iddia edebilirim bilmiyorum yine de sorumlu ben oluyorum şahıs firmasına mal alınmış gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 harbi neden yapmış ? vardır belki bi bildiği adamın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar