reaper AI'da bir sikinti var. vuramayacakken teleport ediyor. halbuki cektikten sonra genellikle vurabilse, hit pointten olmasa da stresten gidiyorsun oracikta.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Subnautica
warper yazacaktim basta, sorry.
evet main base'i nereye kuruyoruz?
evet main base'i nereye kuruyoruz?
Kuzeybatıda, mushroom forestın hemen kuzeyinde bir düzlük var. Aşağısı lost river girişi. Blood oil falan oradan farmlanabilir. Ben oraya yapabilirim. Şu an spawn olduğum noktada, escape podun yanında ufak bir base im var. :)
Inactive lava zone a gitmeden önce, depth module MK2leri yapmam lazım, cyclops ve prawn suit için. Aksi halde gidemiyorum. :(
Lost riverda nickel ore aradım ama bulamadım.
Prawn suit için de kyanite istiyor. O da inactive lava zone ve lava lakesde varmış. :(
Inactive lava zone a gitmeden önce, depth module MK2leri yapmam lazım, cyclops ve prawn suit için. Aksi halde gidemiyorum. :(
Lost riverda nickel ore aradım ama bulamadım.
Prawn suit için de kyanite istiyor. O da inactive lava zone ve lava lakesde varmış. :(
Abi Reaper gibi OHA ÇOK BÜYÜK KORKTUM olmuyorum da, böyle crabsquid gibi eerie uyuz yaratıklar daha çok geriyor beni.
"Ha ok reaper var hızlıca kaç."
*üzerinde dogru 4 gözünü de kırpadan gelen crab squid*
"Alt+f4 yeter bugün bu kadar."
"Ha ok reaper var hızlıca kaç."
*üzerinde dogru 4 gözünü de kırpadan gelen crab squid*
"Alt+f4 yeter bugün bu kadar."
immersion nedir nasıl yapılır diye ders olarak okutulması lazım ya şunun
Subnauticanın ses efektlerini yapan kişi:
https://twitter.com/Sy1K1/
o resim adamın değil
save almayı unutmayın, hiç beklemediğiniz zamanlarda sinir krizlerine girebilirsiniz. Time capsule olayı çok hoşuma gitti. Prawn suit upgradelerini ihmal etmeyin, cycplos shield upgrade i erkenden bulmaya bakın, inventoryde repair tool, laser cutter ve rebreahter olsun daimi.
Sy1K1, adı simon.
bu soundtrack ama
aynı adammıs evet
aynı adammıs evet
İyice şukella olmuş oyun ve hala duruyor kütüpanede, elbet bir gün oynayacam.
Dün akşam kafaya koydum, cyclops ve prawn suit depth module upgradeleri için nickel ore ve kyanite farmlamak için yine lost rivera gittim (oradan da inactive lava zone a)
Nickel ore görmek çok fena. 1 saatte 7 tane mi ne toplayabildim. Neyse, upgradeler için yetti.
Dedim Cyclops ve prawn ile inactive lava zone a ineyim.
hayatımda bu kadar bunaldığım bir süre olmadı.
Lost riverdaki ghost leviathan dakika bir gol bir girişte hemen saldırdı cyclopsa.
Bir şekilde onu atlattım ama bu sefer de cyclops sonar upgrade yok ve zifiri karanlık hiç bir şey görmüyorum.
Tek çare console/cheat. :(
Sonarı takınca yolumu bulabildim. O da çok power yiyor. Cell yapa yapa lava castle a kadar geldim.
Burda da sea dragon leviathan rahat bırakmadı. Storyde biraz ilerledim, sea emperor leviathan gel bana gel bana dedi. Base e dönüp kapadım oyunu.
Tadım kaçtı biraz. Siz siz olun sonar upgrade ve bolca powercell yapmadan derinlere dalmayın.
Bir de decoy. :)
Bu akşam seamoth u console ile makslayıp öyle gideyim diyorum emperora. Sonrasında oyunu bitirip cheat free tekrar başlıcam sanırım.
Nickel ore görmek çok fena. 1 saatte 7 tane mi ne toplayabildim. Neyse, upgradeler için yetti.
Dedim Cyclops ve prawn ile inactive lava zone a ineyim.
hayatımda bu kadar bunaldığım bir süre olmadı.
Lost riverdaki ghost leviathan dakika bir gol bir girişte hemen saldırdı cyclopsa.
Bir şekilde onu atlattım ama bu sefer de cyclops sonar upgrade yok ve zifiri karanlık hiç bir şey görmüyorum.
Tek çare console/cheat. :(
Sonarı takınca yolumu bulabildim. O da çok power yiyor. Cell yapa yapa lava castle a kadar geldim.
Burda da sea dragon leviathan rahat bırakmadı. Storyde biraz ilerledim, sea emperor leviathan gel bana gel bana dedi. Base e dönüp kapadım oyunu.
Tadım kaçtı biraz. Siz siz olun sonar upgrade ve bolca powercell yapmadan derinlere dalmayın.
Bir de decoy. :)
Bu akşam seamoth u console ile makslayıp öyle gideyim diyorum emperora. Sonrasında oyunu bitirip cheat free tekrar başlıcam sanırım.
cyclops yapmadan lost river a gitmek nedir abi. seamoth tan sonra ilk iş cyclops yap. Zaten acayip zevkli kullanması. Rigged modu var ses yapmiyor. Radarda da görüyorsun levi falan gibi üst tier yaratiklari. Ghost levi saldirsa bile tanklıyor zaten. çıkıp 2 sn tamir edip geri biniyorsun. Seamoth a nerdeyse tek atıyor ghos levi.
Seamoth u da icine bindirebiliyorsun. ufak tefek yerler icin yine seamothla cikabiliyorsun. 4 5 tane storage i falan var içerde acayip iyi. Yalnız yedek bataryasiz cikmayin özellikle gideceginiz yere ne kadar yakiyor bilmiyorsanız.
Seamoth u da icine bindirebiliyorsun. ufak tefek yerler icin yine seamothla cikabiliyorsun. 4 5 tane storage i falan var içerde acayip iyi. Yalnız yedek bataryasiz cikmayin özellikle gideceginiz yere ne kadar yakiyor bilmiyorsanız.
seamoth ile yanindan gectim, donup selam vermedi. cyclops olsa terletmisti.
cyclops yapmadan lost river a gitmek nedir abi. seamoth tan sonra ilk iş cyclops yap. Zaten acayip zevkli kullanması. Rigged modu var ses yapmiyor. Radarda da görüyorsun levi falan gibi üst tier yaratiklari. Ghost levi saldirsa bile tanklıyor zaten. çıkıp 2 sn tamir edip geri biniyorsun. Seamoth a nerdeyse tek atıyor ghos levi.
Cyclops var abi zaten. Lost rivera seamoth ile çok rahat inebiliyorsun, depth module MK3 ile.
Bi de hem çabuk hem küçük, sonarı da var. Ghost leviathan aggro olmadan çok uzaktan görüyorum zaten.
Sorun lost riverdan inactive lava zone a inmekti. Yoksa 900m ye kadar seamoth kullanması çok kolay abi.
Ama cyclops için sonar 900+ derinlikler için zorunlu bence. Bir halt görmüyorum çünkü.
:(
Hay editine..
valla helal olsun inebildiysen ben icerdeki malum yere gelemeden levi patlatmisti direk sdf
Abi leviathan ı gördün mü yapışacan suyun dibine, kenardan kenardan. Yoksa çok hızlı yakalıyor seni. Aklımda bir fikir var ama bilemedim.
Bu lost riverda ghost leviathan egglerin olduğu bir ağaç var. Onun oraya mı base yapsam diyorum. :)
Sakince bir yer. Etrafta bulaşan eden olmaz.
Ghost tree
Öne çıkan mesajlar