Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Cyclops yapinca dertler bitiyor. Herseyi yaninda tasiyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Cyclops her yere girebildigin bi alet degil. Seamoth'a storage modul ekleyerek bir miktar cozebiliyosun tasima sikintisini. Oyunun esas problemli tarafi early game'de cok ihtiyacin olan materyallarin zor farmlanmasi. o kirilma noktasini astiginda rahatliyorsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Cylops kesinlikle daha derine inebilmeliydi. O salak robotumsu aletin kullanımı hiç güzel değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Early game de hic mat sikintisi cekmedim ben. Hatta fazlaliktan 2. Base i atmistim Ne zaman sulfur ( derinde olan. Balik yuvasindan aldigimiz degil) lazim oldu o zaman arandim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 applev0dka said: Tim said: Ya oyun cok guzel olmus gercekten de, toparladigim materyalleri paso tasimak zorunda olmasam. Base'de storage'larda duran seyleri kullanabilsem ve bir de global bi koordinat sistemi olsaymis sahaneymis. Koordinat sistemi de dert degil beacon yapabildiginden ama zaten topladigin materyali build ederken tasiman etmen acayip sinir bozucu. ilk 2 isteğin oyunun yapısını bozar, seni gerçeklikten uzaklaştırır. kapasitem şu kadar yanıma şunu mu alsam, bunu mu alsam. ne kadar uzağa gidicem ne kadar su ve gıda alsam gibi düşüncelerden uzaklaştırıp oynayışını düzleştirir, gerçekçiliği azaltır. Şu hali iyi bence o yüzden Yok, sadece base icinde build ederken, habitatdaki cihazlari kullanirken diyorum. Yaninda duran storage’dan materyal tasimam gerekmesin. Toplama etme kesfetme olaylari alakasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 hea ben suda topladıkların doğrudan depoya gitsin anlamışım sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 stormeagle said: Cylops kesinlikle daha derine inebilmeliydi. O salak robotumsu aletin kullanımı hiç güzel değildi. Cyclops iniyor abi zaten. Seamoth ile karıştırmış olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 stormeagle said: Cylops kesinlikle daha derine inebilmeliydi. O salak robotumsu aletin kullanımı hiç güzel değildi. 1700 metreye iniyor daha nolsun, asıl seamoth un işlewi kalmıyor oyunda bir yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 200 metrelerde bir base daha war bunun kadar, bu base 950 metrelerde gaza gelip mat toplıyçam diye daldım derinlere base i bitiremeden oyun bitti :( https://i.imgur.com/ChQVxWh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Adam genel müdürlük kurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Kurumsal oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 her balığa ayrı ortam yapçaktım yaaa ne hayallerim wardı quartz yetmiyorr bir yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Akvaryumun odanin ortasinda olmasi uyuz biraz. Keske o multi purpose room'un tamami akvaryum olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 girişte kart basıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 kapıda güwenlik war , basmadan geçemiyorsun https://i.imgur.com/jX9uZS7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 evet, seamoth malesef oyun lava zone sınırına geldikten sonra direk terk. prawn suit de hiç salak bir alet değil bence, gayet kullanışlı. jump upgrade'i ve grapling arm'ı taktıktan sonra gidemeyeceğin yer yok. cyclops'u da oyun boyunca 1 kez kullanmam gerekti, o da lava zone sınırındaki o herkesin base kurduğu yere (bkz:üst postlardaki resim) base kurmak için toplu materyal götürmek içindi. içeri soktum, geri çıkardım, işi bitti fişi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ben siklopsu orda bırakıp seamoth u almak için tüple yardırıp çıktım lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ayrıça prawn suit çok işe yarıyor gelen ghost a gelişine çakmışlığım war. önümde siklops arkamda seamoth ortada ben prawn la 900 metrelerdeyiz, bütün malwarlığım ortada yani 2 çaktım geldiği gibi gitti ghost sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 prawn fena değil ya lavada fıtı fıtı baya gezdim ben. sabır istiyo ama sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Tim said: Yok, sadece base icinde build ederken, habitatdaki cihazlari kullanirken diyorum. Yaninda duran storage’dan materyal tasimam gerekmesin. bi süre sonra bülent ersoy bayılışı yapıyodum ya çok yoruyor bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ya ben DSİ kurdum 2 tane genelmüdürlük binası bana sorun ne çektiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 nikel kynite we sülfür dışında yokluk da çekmedim ben pek onları farmlamaya gidinçe de oyun bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Claiborne said: prawn fena değil ya lavada fıtı fıtı baya gezdim ben. sabır istiyo ama sdfsdf evet, prawn'a armor da takip upgradelerini yapinca cok iyi oluyor. oyun biterken full stack + alien powercell mi ne takmistim, pil sonsuz gibi olmustu zaten, sea dragona bile dayaniyordu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Auril said: 100küsür saat gömmüşüm, base i abartmışım biraz :D son 3 açhi gelmedi bana ama :( neutrino said: onlar calismiyor galiba, oyun sonuyla ilgililer sanirim *End-game achievements now trigger Duzeltmisler bugunku patchle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 hikaye atmosfer güzel de beni 15 saat sonra baydı ya inventory management çok kötü, cyclopsu base olarak kullanamama da gıcık etti yoksa ben denizaltımla paso gezeyim istiyordum. zaten harita gibi bir şey de yok kaybolup duruyorum sdf. ama bence çok grindy bu oyun. mesela the forest da benzer şekilde story driven bir survival ama bu kadar grindy değil, zevkli bir şeyler farmlamaya çalışmak çok baymıyor. ben crafttan çok baydım. ama onun dışında güzel oyun. xeşke hikayeyi uzatıp craftı kıssalardı, isteyen free modda craft yapsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar