Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subnautica

toggie

Öne çıkan mesajlar

Cyclops her yere girebildigin bi alet degil. Seamoth'a storage modul ekleyerek bir miktar cozebiliyosun tasima sikintisini. Oyunun esas problemli tarafi early game'de cok ihtiyacin olan materyallarin zor farmlanmasi. o kirilma noktasini astiginda rahatliyorsun biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Tim said:

Ya oyun cok guzel olmus gercekten de, toparladigim materyalleri paso tasimak zorunda olmasam. Base'de storage'larda duran seyleri kullanabilsem ve bir de global bi koordinat sistemi olsaymis sahaneymis.

Koordinat sistemi de dert degil beacon yapabildiginden ama zaten topladigin materyali build ederken tasiman etmen acayip sinir bozucu.

ilk 2 isteğin oyunun yapısını bozar, seni gerçeklikten uzaklaştırır. kapasitem şu kadar yanıma şunu mu alsam, bunu mu alsam.

ne kadar uzağa gidicem ne kadar su ve gıda alsam gibi düşüncelerden uzaklaştırıp oynayışını düzleştirir, gerçekçiliği azaltır. Şu hali iyi bence o yüzden

Yok, sadece base icinde build ederken, habitatdaki cihazlari kullanirken diyorum. Yaninda duran storage’dan materyal tasimam gerekmesin.

Toplama etme kesfetme olaylari alakasiz.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, seamoth malesef oyun lava zone sınırına geldikten sonra direk terk. prawn suit de hiç salak bir alet değil bence, gayet kullanışlı. jump upgrade'i ve grapling arm'ı taktıktan sonra gidemeyeceğin yer yok. cyclops'u da oyun boyunca 1 kez kullanmam gerekti, o da lava zone sınırındaki o herkesin base kurduğu yere (bkz:üst postlardaki resim) base kurmak için toplu materyal götürmek içindi. içeri soktum, geri çıkardım, işi bitti fişi gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

prawn fena değil ya lavada fıtı fıtı baya gezdim ben. sabır istiyo ama sdfsdf

evet, prawn'a armor da takip upgradelerini yapinca cok iyi oluyor. oyun biterken full stack + alien powercell mi ne takmistim, pil sonsuz gibi olmustu zaten, sea dragona bile dayaniyordu alet.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hikaye atmosfer güzel de beni 15 saat sonra baydı ya inventory management çok kötü, cyclopsu base olarak kullanamama da gıcık etti yoksa ben denizaltımla paso gezeyim istiyordum. zaten harita gibi bir şey de yok kaybolup duruyorum sdf. ama bence çok grindy bu oyun.

mesela the forest da benzer şekilde story driven bir survival ama bu kadar grindy değil, zevkli bir şeyler farmlamaya çalışmak çok baymıyor. ben crafttan çok baydım.

ama onun dışında güzel oyun. xeşke hikayeyi uzatıp craftı kıssalardı, isteyen free modda craft yapsın abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...