Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subnautica

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

ya safe shallowda veya basedeyken, böyle eşyaların yere düşme sesi gelio cam metal sesleri falan bi anda.

nedir hocam bu

Ağzında metal taşıyan köpekbalıkları galiba metalleri taşırken dişlerini düşürebiliyorlardı :/
Mesaj tarihi:
denerim ama ilave bişi yapmadım, bide sağlamlığı 4 falan şu anda. Yinede yapam bi reinforcement
Nekro said:

base i reinforce etmen gerekiyor olabilir. cok fazla cam koyduysan catlamaya basliyor sagi solu
Mesaj tarihi:
ilk base'i safe shallows (en sig sular) ile kelp forest'in (uzun yosunlar) birlestigi yerlerden herhangi biri olur. boylece materyal ihtiyacini daha hizli karsilamak mumkun olur. aurora'ya yakinlik titanium toplama acisindan bonus olur.

onun disinda derinlik solar panellerin enerji toplama hizini etkiliyor. o yuzden derinde olmamasi ideal.
Mesaj tarihi:
kırmızılı alan, yeşil uzun otların oldugu alan ve safe shallows sınırına kurdum ben. Güneş enerjiside var ama bio reaktör kurdum.

jel mantarlarının oldugu alanı bile tarayabiliyorum tam sınırdan. aurora ile ters tarafta tabi o kötü.

bio reaktör çok tatlış.
hilesiz oynayınca oyun baya uzun sürdü benim için baya herşeyi sömüre sömüre gidiyorum, itme çekme silahını,pil şarj yerini yeni yaptım.

şimdi auroraya gideyim yavaştan diyorumda
ne lazım içerde kullanılacak?
kesicim var
itme çekme var
yangın söndürücü lazım olur
bıcak falan default zaten.
Mesaj tarihi:
sunu bı cozun brolar
Suark said:

dışarda olunca daha az geliyor, bu az hali.
içerde daha yaldır yaldır başlangıcında yakaladım sayılır
https://streamable.com/s/nzjo6/joidxx
  • Yeni Oluştur...