Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Bu çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 betaya göre daha az stalker ve sand shark var onu fixlemişler özellikle sandsharkların podun altını mesken edınme durumu vardı o gıtmıs ıyı olmus gumus arıyorum bu aralar fellık fellık, beta oynamayıp hiç spoiler yememiş olsaydım keşke =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Reaper neden bu kadar abartılıyor diye dalga geçiyordum. Bugün kendisiyle karşılaştım kız gibi çığlık attım =( mobile vehicle bay için fragment bulamıyorum var mı öneriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Radio signal'lara git abi, açıklamalarını oku. O tarz şeyleri hep öyle buluyorsun wrecklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 scanner room da wrecked/frgment arat, mekandaki tüm kutuların içlerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 sand sharkları kesınlıkle fıxlemısler abı max 2 lı grup goruorm super olmus olmusta gumus bulamıorm adaya gıtsemmı ya? yani orda bisürü şey var biliormda , adaya tam gitmenin zamanı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Gidebildiğin zaman git. Sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 adaya gitmeden base yapılmıyor bence en kısa sürede git. benim auroraya reaper sıkıştı ama ölmüyor sanırım bayaa bir bıçakladım hala orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Ve bitirdim. mein rocket http://i.hizliresim.com/D7J54y.jpg oyun ÇOK İYİ. 51 saat oynamışım. Uzun zamandır böyle bi tecrübe yaşamamıştım ya. 1000 kere helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 bende alıstım sanırım ya, korkmuyorum artık oyle gece dısarı cıkıyorum avlanmaya falan ufak kırmızı balıklar ısırıyorda bıcaklayıverıyorum tosbagaları adaya gitmemeye karar verdım, bırakıcam oyun benı gotursun oraya. Scanner room seamoth falan bunları bulmaya basladım 17. lifepoda giderken bu aradaaa, eskiden o 17. lifepodun orda 5-6 tane sandshark olurdu. Hatta grassy plato demek sand shark demektı sımdı hıc yok yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Emenike daha sualti motoru yapamiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 ben oyuna yetemedim ya. yeni başladım, görev falanda yok. su çantası falan yaptım abuk subuk bir halta yaramıyor zaten. e napıcam böyle açık sulara yüzüp malzeme toplayıp geri kafesime mi dönecem. mesala bakır tel lazım diyor. nerede koca denizde tel nereden bilecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 oyunun başındayım daha biyerlere indim böyle mor ışık saçan bişeyler var içinden yılanlar çıkıyor, arasında base gibi biyer buldum. scanledim ordaki herşeyi ama içine giremiyorum sanırım? edit: oyun ne iyi emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 oranin icine giriliyor. tam olarak nereden hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 stormeagle said: ben oyuna yetemedim ya. yeni başladım, görev falanda yok. su çantası falan yaptım abuk subuk bir halta yaramıyor zaten. e napıcam böyle açık sulara yüzüp malzeme toplayıp geri kafesime mi dönecem. mesala bakır tel lazım diyor. nerede koca denizde tel nereden bilecem lifepod var hani basladigin yer. oradaki radyo yonlendiriyor suraya git diye. bakir limestone outcroplardan cikiyor. sig sularda her yerde bulunan ufak kaya gibi zimbirtilar. kirip icinden titanium, copper falan topluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 muhtemelen radyoyu tamir etmemiştir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 onları da hallettim şimdi. bir anda hızlı ilerleme oldu. radyasyon suit aldım. ama ne zaman tarama yapsam hastalıklı çıkıyorum. tedavi nasıl olucam. düşen geminin oraya çıktım. dolaştım falan pek bir şey çıkmadı. sonra oradan ilerledim garip kara parçası buldum. üzerinde yengeçler falan var. tablet buldum orada mor renkte. sonra suya daldım suyun altında uzaylıya benzeyen iki kollu tuhaf bir şey shockwave attı yattım. geceleri yola çıkmıyorum ben. terasta oturuyorum. gece yola çıkmanın bir faydası var mı. değişik spawnlar oluyor mu. birde mor tabletler işe yarayacak mı envanterde duruyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 tedavi işini kafana takma şimdilik dsfg spoilletme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Sanki zorla main queste sokulacaz sandbox tadı yakalıyamıycaz gibi bir his var içimde Dana spoiler Alien silahıyla indirdiler gemiyi zalımlar çok heyecanlı olmaya başladı. Birde cyclopsu yaparsam demeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 böyle kapılar var açılmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 NolaxThensbane said: Sanki zorla main queste sokulacaz sandbox tadı yakalıyamıycaz gibi bir his var içimde kendini suraya base kursam ne guzel olur, biraz daha titanium toplayayim da bir multiroom daha cikayim diye kaptirip hikayeyi unutursan sasirma. hele boyle radyoya bir sey gelmeyip bizim arastirmamiz gereken asamalarda kentsel donusume basliyorum sdfgdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 radiation suit yavaslatıomu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 yavaslatıomus sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 radyosuitin yavaşlattığı yazmıyordu hiç bir yerde. uçak vuruldu yeşil lazer tarafından. mal gibi kaldım şimdi radyo mesajı da gelmiyor. bekliyorum öyle odamda talimat gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar