Gimli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 36 dakika önce, Aceace dedi ki: İşte 40 yaşında casual rts oyuncusu... Ahahah naapalım yaşımızın tadını çıkarıyoruz. Ama CoH'da ranked'de ilk 100'de takılmışlığım var hani çok casual sayılmam Gamey microları sıkıcı buluyorum ben, özellikle oyunu tasarlayan kişi bunu gameplayin bi parçası olarak düşünmediyse (bina foundationlarıyla kendi etrafını şak şak şak kapatan villager gibi). SC2'yle karşılaştırırsak, AoE2 ye göre çok daha fazla planlanmış mikro elementi vardı, her ünitenin neredeyse targetable abilitysi olması gibi. AoE2 dekiler bana exploit gibi geliyordu. Dediğin sebeplerden oyunda hala open beta hissiyatı var. Bu kadar pro player gelmişken toparlarlar diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 (düzenlendi) Oktan kaçmak “skill” olabilir de bir srateji oyununda böyle hokkabaz skilleri olmalı mı? Bu tür şeyleri yirmili yaşlarımdayken de sevmezdim. Genel olarak çok demode bir görünüşü ve oynanışı var. İkinci senaryosunda sıkılıp bıraktım. Kasım 7, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Ben artik rts oynamiyorum, kafam almiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 ben de komutan ve gimli'ye katılıyorum, sc yerine aoe tercih etmemin sebeplerinden biri de saçma microların nispeten azlığıydı. o işler mobalarda kalsın artık bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Age 2 Definitive Edition varken pek buna el gitmiyor ya. Zaten genre'nin top noktasını mükemmelleştirmişler adamlar definitive editionla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 (düzenlendi) On 07.11.2021 at 18:02, Komutan dedi ki: Oktan kaçmak “skill” olabilir de bir srateji oyununda böyle hokkabaz skilleri olmalı mı? Bu tür şeyleri yirmili yaşlarımdayken de sevmezdim. iyi de oyun realtime olduktan sonra her zaman über skill'ler geliştirenler olacaktır. strateji ikisinin ortasında bi denge tutturmak rts'lerde. sen istediğin kadar iyi strateji kuruyor ol, gidip de idle işçiyi butona basarak buluyosan zaten o realtime'ın time'ından yiyorsun. yani satranç hayvan gibi strateji oyunu ama gel gör ki 1 min bullet oynarken strateji ikinci plana kayıyor, algı ve ezber ön plana çıkıyor. o yüzden rts dediğimiz genre hep aksiyondu zaten. o seviyedeki stratejiden bahsediceksek counter strike'da da hayvan gibi kurarsın. 35-40 sonrası anca turn based artık. ki zaten gerçekçi olan da o, hiç bi şey çat çut o kadar hızlı gerçekleşmiyor. meydan muharebesinde bile atlıların emirle yön değiştirmesi kaç dakika sürer. aksiyon, oyunlarda full reflex ve ezber motor skill'ler üzerine dönüyor. 35-40'lardan sonra onlar bireyde dad reflex'e evriliyor, düşen çocuğunu yakalamak gibi acil durum olaylarında falan kullanılıyor anca. Kasım 14, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 ya pro lara göre oyun niye dizayn ediliyor. kaç pro var? biz casuallar daha fazlayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 İlk major turnuvadan sonra patch bekliyorduk, olabilecek en zayıf patchi yaptılar sanırım. Major bir bug olan Rusların relic dupe'lamaısnı biliyoruz ama daha kaldırmadık diye de not koymuslar sonuna. Güler misin ağlar mısın. Moğolların TC rush'ına buldukları çözümü de çok sevdim diyemem. Fransızlar hala saçma sapan bir ırk, springaldlar hala olması gerektiğinden çok daha iyi. Çoğu ordu compozisyonu spirngald vs springalda dönüyor. Açıkladıkları roadmap de üzdü fazlasıyla. Bahara kalan ranked ladder ve custom map'ler bu adamlar AOE4 de ne kadar ciddiler konusunda soru işareti yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 şöyle de bi kalite oyun koyayım. kıran kırana 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Discord'a bakıyorum. Kimse eycuf 4 oynamıyor. Foruma bakıyorum. Pro maç falan paylaşılıyor. Patch muhabbeti var. KENDİ ARANIZDA OYNAYIP BENİ ÇAĞIRMIYOSANIZ VALLA GÜCENİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Grafikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 (düzenlendi) Bi yeni peç geldi yeni peç yolda, springaldlar nerfleniyor gibi. Delhi korkunç bi sekidle nerflendi ama o baya üzdü tam da metalaşmaya başlamışken. Sacred site victory güzel bi perspektif ekliyodu oyuna. Relic en azından işin üstünde uğraşıyolar, ilk peçten sonra korkutmuştu. Aralık 6, 2021 Gimli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 üşenmedim izledim. ekonomiye yatırım yapan kazandı. adam trade'i bir dakika bile bırakmadı helal olsun. hayvanlar gibi resource harcadı ama yerine koyabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 (düzenlendi) greatest değil ama güzel oyundu, iki taraf da iyi oynadı. ram piçliği beklenmedik ve uyuzdu sadece. ram'lerin tarlayı yakıp da 225 resource cukkalaması op lol Mart 12, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 İlk kez izledim aoe4. Askerlerin duvar bina falan yapabilmeleri güzel olmuş. Sabit trade market fikri güzel. Scholarların üretimi upgradei falan hızlandırması iyi fikir. Binalar biraz fazla güçlü olmuş ama sanki. Özellikle kuleler falan baya durdurabiliyor orduları. Basitliği ve grafiklerini sevdim ama. Güzel oyun yapmışlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 age of kings döneminden beri bu tarz strateji oynamadım ama bu videodan sonra özlediğimi farkettim. abimi gaza getirdim game pass aldırdım. arada aoe4 kapışalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 (düzenlendi) ahmedinejad, 12.03.2023 23:12 tarihinde dedi ki: İlk kez izledim aoe4. Askerlerin duvar bina falan yapabilmeleri güzel olmuş. Sabit trade market fikri güzel. Scholarların üretimi upgradei falan hızlandırması iyi fikir. Binalar biraz fazla güçlü olmuş ama sanki. Özellikle kuleler falan baya durdurabiliyor orduları. Basitliği ve grafiklerini sevdim ama. Güzel oyun yapmışlar helal olsun. ırklar çok daha exclusive bunda. askerler normalde build edemiyor. sabit trade yerleri var her haritada, onun dışında eskisi gibi kendi aranda da yapabiliyosun. scholar'lar yine sadece delhi'ye özel. o kuleler baya tırt aslında ama eleman siege kasıp yıkmadı. kulelerde topçu upgrade'i var ki hayvan gibi 300 stone istiyor her biri (bi keep yani castle 800 stone mesela), düşün ne kadar stone harcadığını toplamda. ki bütün stone kaynaklara kondu diğeri, çoğu stone'u ram'ler ile pillage ederek veya trade ile aldı. o ram'lerin her binayı yaktığında +75'er resource alma özelliği de yine mongol'lara özel. Mart 12, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar