senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Kurdunuz mu grubu naptiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Burası paticik yok öyle mıy mıy yulaf yumurta. Hardcore gir direk warrior+ketojenik diyet. Tek öğün, 0 Karbonhidrat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Lectre soruların varsa öm at cevapliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Beni de alin Asl pls, cam var mi cam ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 siz grup kuruyosunuz ama jaeger,yeahh1986,moriarty,sorieno vb. adamlar olmadan o grup neye yarıyacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 toplanıp kumpirciye gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ya biragh ıslak ciplak adam fotolari paylascaklar kumpir olsa gene iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Onu zaten badiciler bölümünde yapıyo millet, en azından bunlar whatsappta kendi içlerinde paylaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 herkes delikanlı gibi aletinin fotosunu atar, rahat rahat karşılaştırırız bence. paticik bunun için değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Rewendor said: Şunu baştan sona oku, çok uzun diye üşeneceksin ama bi okumaya başlarsan zaten yağ gibi gidiyor gerisi, tam 160 kilo olup kilo vermek isteyenler için yazılmış, resmen terzi elinden çıkma ölçülüp biçilerek hazırlanmış anlatım. https://eksisozluk.com/entry/53051771 lol iyiymiş bu ufak bi operasyon geçirdim 1 aydır hareket edemiyodum doğru dürüst göt göbek bağladım* iyice. biraz daha iyileşeyim de yürümeye başlayayım ^^ * daha tartılmadım ama galiba 90'ı vurdum ilk defa. boyum 1.89. evet dayaklığım sjfd. ama göbek hiç yakışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Vicissitude said: ekşide anlatılan olay direk karatay diyeti ama isim-kaynak verilmemiş hiç. belki karataya yazmıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 biri de bana gunde 3km yuzmeme ragmen nasil oluyorda kolda omuzda hatta bel ustu herhangi bir yerde gram bir kas artisi olmuo aciklayabilir mi? hani kendini yormuyor da degilim, antreman bittiginde havuzdan guc bela cikiyorum, zar zor kendime geliyorum. Proya gostersen gotuyle guler ama kendime gore bir tempo ile gidiyorum, hatta son 15 dak safi sprint calisiyorum. kollar hala jelibon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Yaklasik kac decade dir yuzuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 1 ay olcak bu hafta bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 1 ayda ne bekliyosun abi yüzerek... Hayatın olacak yüzme ki vücuduna yansısın. Senin mantıkla her yaz 3 ay sonunda bizim buralarda geniş omuz ve kollarla geziyor olmamız gerekirdi :D Biceps olarak katkısını pek bilmiyorum bu arada yüzmenin. Bir de yüzüş şekline göre etkiliyordur illa ki, bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 adam yıllardır aynı baiti atmaktan bıktı, siz düşmekten bıkmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 tavsiyem ise her haftasonu migrostan 10 adet alışveriş poşetini indir kaldır yaparak eve götür. bicepslerine inanamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 e hadi kurayım ben o zaman, katılmak isteyen sallasın telefonunu özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 lan her mesaj atan sonuna beybisi ekliyor, bilmediğim bir yerde toplu olarak beni beybisi mi ilan ettiniz jksfmngb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 title gelir burdan Grego Beybisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 senkoya eskiden ben de baitlenmiştim ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Sdf bait yoktu lan 1 ayda 40cm kol beklemiyorum tabii de, bu kadar yogun tempoya mininalde olsa bi gelisim beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 yüzerek ne olacak ki, balık etli olursun işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 grup tamam, kadro Nolax, Ginaly, Axedice, Cicibeybe, Bck, Grego şu an. aramızda gerçekten şişko olan var mı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 grup beybisi mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar