Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 dana22 said: abartmadan yedigin hersey yararlidir abi..kadin sifatini gereksiz suistimal etti..arti biraz politik takilip da yiyin yiyin dedikce halkim mutlu oldu..koseye sıksıtıgında da abartmadan yiyin dedim size ben dedi..tam evin huysuz ihtiyar kadini tipi az da sisman olsa tam..tutar agzindan iceri baklavayi boregi sokar sen 100 kilo olunca da ben sana zayifla demedim mi diye kafana oturur.. Kadın tereyağı faydalı demeye başladığında, tüm ülke tereyağından fellik fellik kaçıp üstüne bi de ona alternatif olarak margarin kullanıyordu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Grego said: cicibeybe said: µh said: sporla ilgili bir discord grubu veya whatsapp grubu falan mi kursak kendi aramizda ya. takip ederiz hem birbirimizi, tiliyi jaegeri falan da kandirip dahil ederiz, free ptlik yaparlar adjagf +1 ayrica o kilodan asagi iniyorsan doktorlara danisarak yapman daha iyi bence de abi. Allah korusun kalbinde falan sikinti olmasin. nostalji olsun, kilo verdirme konusunda denendi bu, https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wcjePvyWU2EAdo9e6px-tJg_AEhnjW51n5x6NEg3E4E/edit?usp=sharing https://forum.paticik.com/read.php?13,7998805,page=1 sonra bütün bu şişkolar kayboldu ortadan, bunlara güven olmuyor sfjkgb hahahaha userlarin hepsiyle sagdan soldan sacma sapan bir bagimin bulunmasi isi daha eglenceli kilmis Firstly, grego gercekten issiz gucsuz bir adamsin, eline spreadsheet gecmeyiversin kardes ya Secondly, Ramses okuz gibi kilo verdi lan. Ise yaramis herhalde. Finally, Mithata ne oldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Bu sirada siskolar kayboldu ortadan demissin ama o kadar achievement koymussun +exp, sonucuna bakiyorum -25 xpdesin grego. Davayi satmissin cok net :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 4 hafta direnen bi tane var, adam zaten sabit kilo almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Boyle spreadsheet bazinda degilde whatsapp grubu fln olabilir aninda sormalik cevap almalik vs. Ben de dahil olurum seve seve. Sisko degilim henuz ama yine de kilomu eski seviyelerine dondurmeye calisiyorum bu ara. Cok da cahilim ustelik. Rewin verdigi linki okudum da az once, yardirdigim kosularimin anlamsiz oldugunu ogrendim :D Son 5 ayda falan yavas yavas 10 kg fln verdim suan 95 kiloyum (boy 1.90). Arkadaslarin tavsiyesiyle zaten cardiodan agirlik kismina kaymaya baslamistim. Proteindir falan yok ama. Sonumuz hayrolsuin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 arkadaş aranızda insan boyutunda olan da yok ki, herkes ayrı bir filadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Ben 1.79 um, insan gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Kurdunuz mu whatsapp i kime om atak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 beni de alın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 AMA GRUBU MUTELAMAK YOK HAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Şişman günlükleri diye youtube kanalı açıp oradan program alarak yürünebilir, çok geniş bir hitap kitlesi var. Hem sayı hem en olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 ben before halime donmek istiyom yaa iyice cikti love handle lar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 obez ya da şişman değilim (belki de şişmanım) bira göbeğinden bir tık fazla göbeğim var. spor yapıyorum falan ama öyle whatsapp'da anlık protips beslenme ve spor konusulcaksa girebilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 beni de alın da skelly'den kurtulmak için ne kadar çok yemek yemem gerektiğiyle ilgili şikayetlerimi dinleyin :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Grego kursun grubu çeksin hepimizi o zaman, onluk iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 madcow a daha yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 ben de katılırım gruba beyler. Altın gününe çeviririz iyice. Kadın programından beter ederiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Ramses fena yukseltiyor dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 çok çok göbeklerimizi atarız birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 ramses aşkımın yükselmediği gruba grup demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Kage im benim ya sarı jasonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 evet, gün yüzü ile bunu da gördük ya, yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 yav said: Kolay gelsin oncelikle Okurken beni rahatsiz eden sey spor salonundaki hoca oldu biraz. Sampiyonlugu falan olmasi ne kadar alakali senin durumunla? Daha profesyonel bir destek almayi dusunmen lazim degil mi, doktor+beslenme uzmani gibisinden. Karaciger kalp kontrolu onermis birisi de. Kesinlikle es gecme bunlari keza spor diyet yapayim derken bu onemli organlarini faha da yorma ihtimalin var gibi. Kas sampoyoni spor hocasi nedir abi obezite dedigin tibbi bir problem,yaniliyor muyum?kalp karacigeri gectim fazla kilo kas kemik sistemini de yoran bozan birsey. Spor hocan o kisimlarina vakiftir umarim isin. Cok yuruyeyim kosayim zayiflayayim dersin 6 ay sonra diz kapaklarini eline alirsin mazallah. Hassas mesele Konuya twkrar baktim bi acayip triggerladi doktor cocugu olarak beni Doktora git pls abi check-upa girdim ortalama 3 ay önce. diyetisyenede gittim aynı zamanda, bir diyet verdi ama pek rahat uygulayamadım ona da dönebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 50 gün sonra ben de aranızdayım dombililer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 ooo şişmanlar klubu göbeğimle benide alın öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar