Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sabah aracı park ettiğim yerde arka camı açık unutmuşum, öğlen arabayla çıkarken içinde bunu buldum. ne ki bu google da bluetooth printer diyor. WHY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geliş hikayesini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Sakin ol ve gelecek talimatları bekle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 mobil yazıcı. seyyar para kesenler kullanıyor genelde, ispark vs ucuz bişey değil bu arada: https://www.amazon.com/Printer-IMZ320-Canada-English-Bluetooth/dp/B00M9H091C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 depolarda falan kullanılır ya. etiket yazıcısı zebra genelde, barkod palet bilgisi vs yazdırır anında yapıştırırsın mamüle. şirket araba filosu falan varsa birisi karıştırmıştır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ayaküstü 500 tl ateşlemişler arabaya. op şanslı gününde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ahahaha ne saçma hikaye ya, önceki gün birisini aldın mı arabaya belki ondan düşmüştür? kim niye atsın o aleti camdan içeri hkaikaten garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 olm adamlar camdan içeri zebra printer mı atmışlar asfasdfsadfsafdsadf hayvan gibi pahalı o aletler. manyak mı millet bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Bigun dolmusa binmistim lise 2deyken , okulun orda indigimde cantamda yoyo vardi. Sonra yoyo oynadim 3 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 1- yanlıs arabaya atmıs olabilirler ama yani çooooooook iyi denk gelmesi lazım. 2- üstüne suç atıcaklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Bluetooth printer ile nasıl bir suç işlenmiş olabilir acaba? Kafasına printerla vura vura adam öldürmek dışında bir şey gelmiyor, o da biraz zaman alır sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 mor isikta bak uzerinde sperm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 zebra mz320..mobil termal yazici..zamaninda 430 liraya satiliyormus..artik satista degilmis..su anda 2. elini 370 liradan 1503 liraya kadar satmaya calisanlar var sahibindende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 insan arabasında böyle bişey bulur mu ya ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Zebra kaliteli ve pahalı bir barkod yazıcı , bizde kullanıyoruz , mini bir piyango vurmuş sfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 bas bakalim ne cikartiyor ..sirket vs ise logo sirket bilgileri vs vardir fisin ustunde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sat hemen, piyango vurmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 zpl2 diye bir dili var yazıcının, oradan da hafızasındaki logo vs yi çekebilirsin, şuradan yardım alabilrisin: https://www.zebra.com/content/dam/zebra/manuals/en-us/software/zpl-zbi2-pm-en.pdf verdigim doküman 1470 sayfaymış ama olsun, okursun boş vakitlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 önce bi bak çalışıyo mu. belki bozuk adam sallamış içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Bence op milletle toşşok geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 listeye ekle Grego! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Esh said: Bigun dolmusa binmistim lise 2deyken , okulun orda indigimde cantamda yoyo vardi. Sonra yoyo oynadim 3 ay hasbelkader elde ettiğin zenginlikle forumda caka satıyorsun işte. doğarken şansa kaç puan bastıysan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 önüne parkettiğim binanın güvenlikçisine verdim aleti ama hakkaten nasıl oluyor bi fikrim yok. tökezledi elinden kaçıp camdan içeri uçtu diyeceğim olmayacak, yada kendi arabası sanıp arka koltuğa attı? mantıklı açıklamam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Adama 500 kaat hediye etmissin. Koca yurekli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar