sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 galiba bir çakallık var, uzun süre kullandıktan sonra son dönemde hiç çıkmamaya başladı joker indirimi. yani çıkıyordu da yemek istemeyeceğiniz baya dandik büfelerden falan filan... birkaç gün önce kardeşimin adına hesap açtım, o hesaba çatır çatır düzgün yerlerden joker çıkıyor. size de olduysa böle bişe bilin diye yazdım. hadin çüüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Çıkan yerden 3 Ay joker çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 adam taşı sıkıyor, kumunu ayrı suyunu ayrı kullanıyor. hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ahaha valla fena diil ya joker. yemek yapmaya çok üşenen biri olarak masrafını %35 falan kısıyorsun jokerle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 sabonis said: galiba bir çakallık var, uzun süre kullandıktan sonra son dönemde hiç çıkmamaya başladı joker indirimi. yani çıkıyordu da yemek istemeyeceğiniz baya dandik büfelerden falan filan... birkaç gün önce kardeşimin adına hesap açtım, o hesaba çatır çatır düzgün yerlerden joker çıkıyor. size de olduysa böle bişe bilin diye yazdım. hadin çüüz Kesin var belli algoritmalar. Bu dediklerin bir nebze gözüme batıyordu ama geçen gün 5-10 dk. bir dükkanda gezip, sonra Yemeksepeti'ni kapatıp, 5 dk. sonra tekrar girip bakınayım dediğimde 6 joker birden geldi. "Bu 6 dükkanın hepsi mi 5 dakikada karar verdi jokerlemeye emenike" diyip emin olmuştum da yeni hesabı denememiştim hiç, eyvallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Gotun de %35 daha cok buyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ofiste bir aralar çok joker söylerdik. bir zaman sonra porsiyonların normale göre küçük olduğu, ne bileyim ufak tefek çakallıklar eksik siparişler gibi şeyler olmaya başladı. jokerden söylenen siparişler tamamen restoranın cebinden çıkıyor bu yüzden böyle çakallıklarla kapatmaya çalışabiliyorlar açıklarını. o yüzden joker defterini kapattım. başınıza gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Orası da öyle. Bir kere 9 küsür almış, "hadi deneyeyim" dediğim pizzacıdan 3 bile vermeyeceğim karton gibi ve az malzemeli bir pizza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 minumum tutar 50tl+ olan yerlerden çıkınca joker erzak alışverişine dönüyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 göt büyütme olayı eğer pis yiyorsanız evet var ama düzgün ev yemekçisi çıkarsa hep tercih ediyorum ben. tabi sağlam pizzacıları da es geçmiyoruz o ayrı :D rarity'e göre sipariş veriyorum ahah. Black-ice said: ofiste bir aralar çok joker söylerdik. bir zaman sonra porsiyonların normale göre küçük olduğu, ne bileyim ufak tefek çakallıklar eksik siparişler gibi şeyler olmaya başladı. jokerden söylenen siparişler tamamen restoranın cebinden çıkıyor bu yüzden böyle çakallıklarla kapatmaya çalışabiliyorlar açıklarını. o yüzden joker defterini kapattım. başınıza gelebilir. o restoranına göre değişir ya. eminim az malzemeli gönderenler vardır. porsiyon olarak az görmüyorum gelenleri genelde ama mesela döner söylemek istemiyorum jokerle. 100 gram yerine 80 gram yollasa sanki farkedicem :D :D ama 2 kere şey başıma geldi. restoranda X Y ürünleri bitmiş veya yokmuş. beni aradılar şimdi siparişi iptal etmeyelim jokeriniz yanmasın, yerine ne verebiliriz dediler menülerini saydılar telefonda, yerine başka yemek seçtim falan. hatta az önce de buradan sipariş verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 DH terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Fin said: minumum tutar 50tl+ olan yerlerden çıkınca joker erzak alışverişine dönüyo sdf ben 1 kere 120 liralık verdim ben ya pizzacıdan adshfuadshfuahs yani daha doğrusu 75 liralık vermiş oldum jokerle. 2 gün fırında ısıta ısıta yedik. pizzanın güzelliği bu ısıtınca kalitesinden çok bişi kaybetmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bir ara her girişimde 3 joker birden çıkardı. o zamandan beri çooook nadiren joker çıkıyor. joker'in derdinde değilim, ama bu yeni algoritma bana kazık atmaya programlanmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Zaten düzenli sipariş veren adamdansa uzun zamandır girmeyen, veya benim örneğimdeki gibi girip bir şekilde cold feete doğru giden adamlara satış yapabilecek algoritmalar kasmışlar işte. Marketing işindeyken yapardık böyle kampanyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Joker çıkınca jokeri iptal edip aynı yerden söylüyorum şanım yürüsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 cikmasa iyi murphy kanununlari devreye giriyor gecen misafir vardi yemege, tatli istediler getirtiyim diye girdim normalde joker hep ya cigkofte (en sevmedigim ve almadigim tek sey) yada profiterol cikarken pat diye feneryolu niyazibey iskender cikti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 vur joker vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 restoranların çoğu jokere göre yemek miktarını düşürüyor çok denk geldi, artık kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 O nasıl misafir lan öyle.. "himmm şimdi de tatlı istiyiriz biiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 bana hep tostcu cıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Ben omrumde kullanmadim joker hep kesin bi itlik vardir niye gozume soksunlar diyodum. Dogruymus ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ilk çıktığı zamanlar tonla mekan seçeneği vardı, mantıcısından tut fransız yemeklerine kadar, şimdi sadece çiğköfteci, bide dandik dönerciler çıkıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 logout -> login yapın, siteyi açınca joker çıkmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 aynı anda 3 tane sushici çıktı daha önce sipariş verdiğim ve iyi olduğunu bildiğim bi yere verdim siparişi 120den 75 e indi ama gelen rollar makineden çıkma boktan market roll ları gibiydi iyi küfrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 nerelerde oturuyorsunuz siz yemeksepetinden susici falan çıkıyor. tostcu jokeri diyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar