Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemeksepeti joker

sabonis

Öne çıkan mesajlar

galiba bir çakallık var, uzun süre kullandıktan sonra son dönemde hiç çıkmamaya başladı joker indirimi. yani çıkıyordu da yemek istemeyeceğiniz baya dandik büfelerden falan filan...

birkaç gün önce kardeşimin adına hesap açtım, o hesaba çatır çatır düzgün yerlerden joker çıkıyor. size de olduysa böle bişe bilin diye yazdım. hadin çüüz
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

galiba bir çakallık var, uzun süre kullandıktan sonra son dönemde hiç çıkmamaya başladı joker indirimi. yani çıkıyordu da yemek istemeyeceğiniz baya dandik büfelerden falan filan...

birkaç gün önce kardeşimin adına hesap açtım, o hesaba çatır çatır düzgün yerlerden joker çıkıyor. size de olduysa böle bişe bilin diye yazdım. hadin çüüz

Kesin var belli algoritmalar. Bu dediklerin bir nebze gözüme batıyordu ama geçen gün 5-10 dk. bir dükkanda gezip, sonra Yemeksepeti'ni kapatıp, 5 dk. sonra tekrar girip bakınayım dediğimde 6 joker birden geldi. "Bu 6 dükkanın hepsi mi 5 dakikada karar verdi jokerlemeye emenike" diyip emin olmuştum da yeni hesabı denememiştim hiç, eyvallah :p
Sosyal ağlarda paylaş

ofiste bir aralar çok joker söylerdik. bir zaman sonra porsiyonların normale göre küçük olduğu, ne bileyim ufak tefek çakallıklar eksik siparişler gibi şeyler olmaya başladı. jokerden söylenen siparişler tamamen restoranın cebinden çıkıyor bu yüzden böyle çakallıklarla kapatmaya çalışabiliyorlar açıklarını.

o yüzden joker defterini kapattım. başınıza gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

göt büyütme olayı eğer pis yiyorsanız evet var ama düzgün ev yemekçisi çıkarsa hep tercih ediyorum ben. tabi sağlam pizzacıları da es geçmiyoruz o ayrı :D rarity'e göre sipariş veriyorum ahah.

Black-ice said:

ofiste bir aralar çok joker söylerdik. bir zaman sonra porsiyonların normale göre küçük olduğu, ne bileyim ufak tefek çakallıklar eksik siparişler gibi şeyler olmaya başladı. jokerden söylenen siparişler tamamen restoranın cebinden çıkıyor bu yüzden böyle çakallıklarla kapatmaya çalışabiliyorlar açıklarını.

o yüzden joker defterini kapattım. başınıza gelebilir.

o restoranına göre değişir ya. eminim az malzemeli gönderenler vardır. porsiyon olarak az görmüyorum gelenleri genelde ama mesela döner söylemek istemiyorum jokerle. 100 gram yerine 80 gram yollasa sanki farkedicem :D :D

ama 2 kere şey başıma geldi. restoranda X Y ürünleri bitmiş veya yokmuş. beni aradılar şimdi siparişi iptal etmeyelim jokeriniz yanmasın, yerine ne verebiliriz dediler menülerini saydılar telefonda, yerine başka yemek seçtim falan. hatta az önce de buradan sipariş verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

minumum tutar 50tl+ olan yerlerden çıkınca joker erzak alışverişine dönüyo sdf

ben 1 kere 120 liralık verdim ben ya pizzacıdan adshfuadshfuahs yani daha doğrusu 75 liralık vermiş oldum jokerle. 2 gün fırında ısıta ısıta yedik. pizzanın güzelliği bu ısıtınca kalitesinden çok bişi kaybetmiyo :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...