senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Outstanding Technical Achievement ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 This award celebrates the highest level of technical achievement through the combined attention to gameplay engineering and visual engineering. Elements honored include but are not limited to artificial intelligence, physics, engine mechanics, and visual rendering. geçen yıl witcher3 almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Hellblade: Senua's Sacrifice nominations for the BAFTA video game awards 2018 -Artistic Achievement -Audio Achievement -Best Game -British Game -Game Beyond Entertainment -Game Innovation -Music -Narrative -Performer ( Melina Juergens as Senua in Hellblade ) The BAFTA video game awards take place 12th April in London .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Hellblade: Senua's Sacrifice wins big at the 2018 BAFTA Games Awards -Artistic Achievement – Hellblade: Senua's Sacrifice -Audio Achievement – Hellblade: Senua's Sacrifice -British Game - Hellblade: Senua's Sacrifice -Game Beyond Entertainment - Hellblade: Senua's Sacrifice -Performer – Melina Juergens as Senua – Hellblade: Senua's Sacrifice .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Bu oyunu çok övdüler de PC'de mi oynamak lazım PS'te mi, oynamış etmiş var mı hiç? Steam'de hazır indirime girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 gamepad'lik bişi yok, ucuzsa pc'den bas gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 hangisi ucuzsa ordan al oyna, ama daha onemli bi sey var o da mutlaka headset ile oynaman gerektigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Headset gerekliliğini vurgulamam gerekiyor dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 he lan, keşke ben vurgulasaydım :D en önemlisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 headset dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Civcivhead said: dfg. damn fucking geezer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 bugün 1milyon a ulaşmış satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Saeros said: Civcivhead said: dfg. damn fucking geezer? distant feeble galoshes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Oyun çok iyiydi layn ben çok beğendim, genelde single player oynamayan biriyim hikayesi içine çekti beni, buna benzer oyun önersenize aklınızda varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 (düzenlendi) Dün bitirdim oyunu. Çok beğendim lan her şeyiyle, gerçekten çizgi dışı/sıra dışı bir oyun olmuş. Psychosis denilen illeti çok güzel işlemişler. Gerilim hat safhada, biliyorsunuz ordan burdan bişi börtlemeyeceğini ama gene de geriyor birçok noktada. Kadın ne çile çekti belli değil yalnız, son saniyede bile yüzü gülemedi doğru düzgün. En zorda bile combat o kadar zor değil, oyunun sonlarına doğru biraz zorlayabiliyor sadece düşmanlar çok fazla gelmeye başladıkları için. Bir de oyun otomatik bir target'a kitlendiği için sesleri dinleseniz de cluster fuck olabiliyor iyi pozisyon almazsanız. Puzzle'lar, atmosfer, oyunun süresi, grafikler, müzik (özellikle en sondakiler yine) hepsi on nomero. Özellikle sesler konusunda çok çok başarılı, headset şart. Merakla bekliyorum ikinciyi. Şubat 26, 2020 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Bu oyunun 2. si geliyormuş onun hatrına ilkine başladım da kulaklık-dolby atmos ve karanlıkta nefis gerdi. Satanik ortam, fısır fısır sesler anouncer ablanın konuşması falan harika bir atmosfer var. Gameplaying zırto baya ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Evet atmosfer falan süper ama bulmacalar vs çok bayık malesef. Oyun kısa olmasına rağmen ben bitirmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 %50 oyun %50 experience bence zaten, oyun demek yanlış olur hdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 (düzenlendi) açıp yutubdan gameplay izleyip pazıl/dövüş kısımlarını atlayınca daha güzel gelmişti. hem paranıs cebinisde kalır... Mayıs 28, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Araf gibi oyundu atmosferi cok iyi cidden. Ost olarak listemde ama ruh sagligina kotu etki edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 damn son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 valla bi tüyler diken diken olmadı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar