benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ge41oooyTjs&feature=youtu.be sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Yaşasın kaos! https://i.hizliresim.com/lWDyzE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bombadıman başlasın (ameriganın oyunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Imdb bottom 20 ye bir armaganimiz daha, gurur ve ibretle izledim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 benjani said: Yaşasın kaos! https://i.hizliresim.com/lWDyzE.jpg bu ne? ciddi mi bu bıçağı sokuyor mu yoksa sokulmuş bıçağı çıkarıyor mu? izlemedim fragmanı izlemem de zekam düşmesin akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Zeka dusurmuyor, baskalari adina utanma kontenjani dolduruyorsun 1-2 haftalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 dini kullanmadan bi film çekemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 kurtlar vadisi bir neslin karakterinde kalıcı etkiler bırakmış bir dizi ya. hani 15 temmuz konusunu başkalarına çektirseler kaybolup giderdi de pana ve polat olunca işin içinde gişe yapar. fragmanda'da dediği gibi 15 temmuz'u çanakkale yapma algısını işlemeye devam etmek için başarılı bir hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Şimdi doğru anladıysam, 15 Temmuz gecesi herkes darbe ile uğraşırken PKK ile IŞİD ittifak yapıp Türkiye'ye saldırmışlar, fakat Polat Alemdar ve yanındaki bir avuç kahraman tarafından durdurulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 abi spoiler tag'i kullansana ya :( şikayet ettim umarım bamlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 yasasin kaos! yasasin yerli profesor kaos! kurtlar vadisi, colorado. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 dizinin ilk çıktığı zamanlar izleyen var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 bu aileler falan vardı ragıp savaş şekerim vardı. o zamanlara kadar full izledim ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 ilk zamanları ortaokuldaydım, izliyoduk valla şu herif vardı hatta https://www.youtube.com/watch?v=HaVMpIC-2pg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 burada dizi-film geçmişi olup, kv ilk döneme denk gelip de izlemedim diyen varsa %90'ı yalan söylüyordur. net kaliteli, net iyi diziydi. bi anda tepe taklak oldu ama. çok hızlı kalite düşüşü gerçekleşti özellikler arslan bey'in ölümü sonrası vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 osman sınav o dönemim kültürünü kalite biçimde sunabiliyordu o yüzden iyiydi. her şeyin bi çağı var işte osman sınav da bitti sayılır. iyi mafyacılık da bize hitap etmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 rıza babanın konseyi vardı işte çakır öldüydü polat konseyi bozduydu bunlar mahkemeye çıkıp tahliye olduydu son finalde polat özgü namalın mezarını ziyaret ediyordu bir boka yaramadı o kadar aksiyon ben de bakir ölücem gg no rmk diye, orda bitmişti 2. senesi mi 3. senesinde mi ne sonrası illuminatiyle paralelle knights templarla polatın 76. love interestiyle falan gerçek bir clusterfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Osman Sınavdan sonra şit tier. O dönem de işte Şaşmaz kardeşlerin hoca şeyh muhabbetleri çıktı da Çakır, Karahanlı, Aslan falan ayrıldılar kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 bir de polat hacıbabasının atölyesinde dini öğütlerini dinlerken paso aklının one night stand flashbacklerine gitmesiyle gerçek bir türk degenerate'ydi. o yüzden o derece benimsedi herifi seyirci evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Evet bi sıçma var Aslan amca'dan sonra ama yine de ilk 97 bölüm iyiydi ya. Tekrar izleyesim geldi şimdi sdfsdf 11/10 sahne https://www.youtube.com/watch?v=p2bNA9YDcOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 ya o dönem bi de pofur pofur sigara nargile içiyorlardı dizide. alkol malkol. bu tarz rtük yasaklarıyla diziler yapaylaştığı için başarılı diziler gelmiyor. memleketin %80'i alkol sigara vs kullanıyordur herhalde. ama dizilerde görünce ouww oluyorlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 mahkemeye kadar güzeldi, gerçeklere yakındı karakterler filan.o yüzden kaliteliydi. ondan sonra kurtlar vadisi terör çekilmişti ama ilk bölümden sonra yayından kaldırmıştı rtük.o da iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Baslarda kaliteliydi evet kabul etmek lazim. Artik 1-98 mi 1-55 mi bilmiyorum da iyi oyuncular oynadi dizide. Yan roller vs kaliteliydi hakkini veriyordu. Sonra boka sardi tabii bircok sey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 e ilk başlarda çünkü soner yalçın danışmandı, osman sınav dahildi. Kadroda zaten adam gibi oyuncular vardı. Necati Şaşmaz kazması dışında hemen hemen herkes adam gibi oyuncuydu izletiyordu kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Ona işte Osman Sınav faktörü diyoruz. Adamın yönettiği dizilerin özellikle sonradan el değiştiren dizilerin hepsi o durumda. Ekmek teknesi kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar