Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Vatan (2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benjani said:

Yaşasın kaos!

https://i.hizliresim.com/lWDyzE.jpg

bu ne? ciddi mi bu

bıçağı sokuyor mu yoksa sokulmuş bıçağı çıkarıyor mu?
izlemedim fragmanı izlemem de zekam düşmesin akşam akşam
Mesaj tarihi:
kurtlar vadisi bir neslin karakterinde kalıcı etkiler bırakmış bir dizi ya. hani 15 temmuz konusunu başkalarına çektirseler kaybolup giderdi de pana ve polat olunca işin içinde gişe yapar. fragmanda'da dediği gibi 15 temmuz'u çanakkale yapma algısını işlemeye devam etmek için başarılı bir hamle.
Mesaj tarihi:
Şimdi doğru anladıysam, 15 Temmuz gecesi herkes darbe ile uğraşırken PKK ile IŞİD ittifak yapıp Türkiye'ye saldırmışlar, fakat Polat Alemdar ve yanındaki bir avuç kahraman tarafından durdurulmuşlar.
Mesaj tarihi:
burada dizi-film geçmişi olup, kv ilk döneme denk gelip de izlemedim diyen varsa %90'ı yalan söylüyordur. net kaliteli, net iyi diziydi.

bi anda tepe taklak oldu ama. çok hızlı kalite düşüşü gerçekleşti özellikler arslan bey'in ölümü sonrası vs.
Mesaj tarihi:
rıza babanın konseyi vardı

işte çakır öldüydü polat konseyi bozduydu bunlar mahkemeye çıkıp tahliye olduydu

son finalde polat özgü namalın mezarını ziyaret ediyordu bir boka yaramadı o kadar aksiyon ben de bakir ölücem gg no rmk diye, orda bitmişti 2. senesi mi 3. senesinde mi ne

sonrası illuminatiyle paralelle knights templarla polatın 76. love interestiyle falan gerçek bir clusterfuck
Mesaj tarihi:
bir de polat hacıbabasının atölyesinde dini öğütlerini dinlerken paso aklının one night stand flashbacklerine gitmesiyle gerçek bir türk degenerate'ydi.

o yüzden o derece benimsedi herifi seyirci

evet
Mesaj tarihi:
ya o dönem bi de pofur pofur sigara nargile içiyorlardı dizide. alkol malkol. bu tarz rtük yasaklarıyla diziler yapaylaştığı için başarılı diziler gelmiyor.

memleketin %80'i alkol sigara vs kullanıyordur herhalde. ama dizilerde görünce ouww oluyorlar sdfs.
Mesaj tarihi:
mahkemeye kadar güzeldi, gerçeklere yakındı karakterler filan.o yüzden kaliteliydi.

ondan sonra kurtlar vadisi terör çekilmişti ama ilk bölümden sonra yayından kaldırmıştı rtük.o da iyi olabilirdi.
Mesaj tarihi:
Baslarda kaliteliydi evet kabul etmek lazim. Artik 1-98 mi 1-55 mi bilmiyorum da iyi oyuncular oynadi dizide. Yan roller vs kaliteliydi hakkini veriyordu.

Sonra boka sardi tabii bircok sey gibi.
Mesaj tarihi:
e ilk başlarda çünkü soner yalçın danışmandı, osman sınav dahildi. Kadroda zaten adam gibi oyuncular vardı. Necati Şaşmaz kazması dışında hemen hemen herkes adam gibi oyuncuydu izletiyordu kendini.
  • Yeni Oluştur...