Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev haşat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eminonunde yakalandim ben de. Ayaklari islatmadan yurudum yurudum bir sekilde. Krsiya gecerken millet gecti. Ben gecerken su yukseldi sdfs. Lopcuk oldu ayaklar. Ust must zaten lok su. Agaclar devrilmis filan. Ara sokaklar ve cukur yerleri dusubemiyorum bile
Mesaj tarihi:
Ulkenin cogunlugunu tek sehre topla, yesil alan agac falan birakma, altyapin da akpli belediyeye yakin taseron firma tarafindan yapilsin. Sonra yagmur yaginca auuv.
Beter olsun istanbul, hakediyor ulke bunu.
Mesaj tarihi:
fenn said:

100,000 tl lik hasar olacak kadar ne vardı balkonda foto atsana. Balkon kapısı, çanak çömlek ( eğer tarihi veya özel yapım değilse ) çok tutmaz. Fiyat uçuk geldi

Hemen yaptırılması gereken hasar o kadar değil tabii ama evde kırılan vazolar, sehpalar, saat vs. bir sürü şey var.
Mesaj tarihi:
abi ev moda da olunca hasar daha fazla olmuyor.

edit, ev sigortası varmı onu araştır, hıvır zıvır kredilerin vs yanında yapıyolar, bazen araba kaskosu yaparken yanında eşantiyon geliyor. bilmediğin sigorta çıkabilir
Mesaj tarihi:
progamer said:

annemin eline dolu geldi eve giren suyu temizlemeye uğraşırken. Mosmor oldu. Kırıldı diye korkmuo değilim

size de geçmiş olsun abi, şuan heryer kapalı gibi gözüküyor buz koymaktan başka çare yok sanırım.
Mesaj tarihi:
atatürke atlas jet indi az önce emergency deklare edip, tek motor iptal, kokpit camı patlamış,

edit : http://www.airporthaber.com/wk-uploads/news/ahl4_103.jpg
  • Yeni Oluştur...