goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 pazar alanında takılanların yarısı vitrine ekmek banan baltacılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Isin gucun yemek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 goldbären said: pazar alanında takılanların yarısı vitrine ekmek banan baltacılar ya. kalanı da ekmeği yağlı pidenin arasına koyup yiyen şişmanlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 hepsine 5k vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Baggio said: Soimyr said: Bu kasayi 6 k ya amazondan (vergiler dahil) toplayip 2 haftada kapiniz getirebiliyorsunuz. Valla çok yalan geldi, gittim denedim. Bunların 2 parçasını prime olmadan sepete bile atamıyorsun, 4 parçası da Türkiye'ye gönderilmiyor. Hepsinin sorunsuzca gönderildiğini farz edersek 1.850 Euro sepet fiyatı. Yani 7.800 TL (+-100) ediyormuş sadece kasa, ve kapımıza getirtilemiyormuş. Haklıysanız baltalayın da yalan söylemeyin lütfen ya. Teşekkürler amazon baltasını savuşturduğun için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 goldbären said: pazar alanında takılanların yarısı vitrine ekmek banan baltacılar ya. Aluriel said: Isin gucun yemek lan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 6k veririm hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Soimyr said: Bu kasayi 6 k ya amazondan (vergiler dahil) toplayip 2 haftada kapiniz getirebiliyorsunuz. nasıl oluyormuş o? 6000 dolar mı demek isteni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 konuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Jeeztro said: konuşuldu Soimyr'e soruyorum. konuşulmuş olmasıyla alakalı bir şey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 vaay soiymr durun topiği biraz derail edeyim, çok canımı çektirdin şimdi homm3, indirmeye başlıyorum, tek hero ismi gaza getirdi http://www.celestialheavens.com/homm3/images/characters/h3_wizard_solmyr.jpg bi harfin lafı olmaz, ha i ha l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Bone said: Jeeztro said: konuşuldu Soimyr'e soruyorum. konuşulmuş olmasıyla alakalı bir şey demedim. niye farklı bir cevap mı verecek üstteki mesajı alıntılamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 selam, bu arkadaşım satmaktan vazgeçmişti, yurtdışına çıkışı kesinleşti eylülde ondan tekrar satışa çıkardı. monitörüne ben çömdüm sdf kasayı pazarlıksız 6800 TL'ye bırakıyor. belki aranızda isteyen olur diye uplayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Kesin satar bu fiyata kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 3600 zaten 1080 çok iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 E tabi dolar yine artti adf Doviz arttikca seninki satisa koyuyor abi. Fiyat daha duserse dusunulur bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 2016 temmuzda mı toplanmıştı o PC, 2 yıl oluyor artık, garantiler bitiyor. Fiyatı çeksin o inceden aşağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 bence en iyisi pc'yi de götürsün ingiltere'ye. netflix izler en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 6 Falan iyi gibi bu bilgisayara ya. Geçenlerde 7700k lı bir benzerini kayınçoya topladım ekran kartı almadan 5K ya geldi. 1080ler zaten uçtu gitti fiyat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 işte 1080 4k olduğu için 5k+4k'dan 9k ediyor sistemi toplasan hatta bir benzerini fiyat araştırması için toplamıştım. 6700k yerine ryzen 5 1600x var ondan burada anakart da daha ucuz ama 9k yapıyor yine ortalama bu specler. https://www.itopya.com/VGtSck5VOUVhekpOYWswOU5qYzI4OTM=.share bilmiyorum 6.8k bana göre iyi fiyat da sahibindende okutur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 düz 1080'nin 2. eli bile 4k'a gidiyordu geçen ay miningciler saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Şu an ekran kartı fiyatları coinlerin fiyatı düştüğü için biraz düştü açıkçası. İkinci elde 3500-3750 civarına 1080ti bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar