Borlach Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 sebamed hiç bişey yaramıyor ya. kullanma daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Her gün duş alırsan sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Yazin hicbir deo kesmiyo ki abi. Gunde iki dusa falan cikiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) Ama o sabah kalkinca bisi sikasin geliyo ya, orada duz deo yu tercih ediyorum. Haziran 9, 2019 Esh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) o tamamen kişiye ve duruma göre değişiyor ya. ben son 2 seneye kadar mükemmeldim mesela, geberinceye kadar durmadan koşsam veya aşırı sıcak olsa bile terlemez, terlediğimde bile çok az terleyip tamamen kokusuz olurdum. şimdi durum değişti sürekli hareketsiz durmaktan ve özellikle saunaya başladığımdan beri(ya da yaş ilerlemesi de olabilir bilmiyorum) normal insan oldum. artık oturduğum yerde terleyip kokuyorum. terin kokusu vücudun çalışıp çalışmamasına ve yediklerine göre de değişiyor galiba bi de. Haziran 9, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 şimdi aklıma geldi bak bende şeker düşüklüğü falan var. yaz kış şıpır şıpır hep. aliminyumsuz kesmiyor normal. duş da alıyorum her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 gece yatmadan surucen yalniz alemenyonluyu, onun da hepsi etkili degil, ara bul. certain dri baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 gece yatmadan bi hava alsın diye bırakıyorum ya. alemenyonların hepsi etkili abi random bi fa, rexona iş görüyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 benim bi arkadaşım vardı, adam zırcahilin önde gideniydi, önce stick sürer üstüne sprey sıkardı ÇİFTE ETKİLİ olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 ben yazları sadece siyah ve beyaz tişört giyebiliyorum ya. hep ıslak koltukaltları. kışın da ıslak da gözükmüyo. üni de çok gıcık olmuştum internette hep böyle yalan site reklamı çıkardı TERESON sürün bitsin diye. gittim aldım. ulan hakkaten pırıl pırıl oldu koltukaltları. ama bu sefer sırt falan tamamen ıslak. ama yine de o çirkin görüntüden iyi. da sonra kimbilir dedim içinde ne var. kanser direk. attım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Onların mantığı koltukaltı terbezlerini kapatmak sanırım, hani kanser falan yapmaz belki ama baya zararlı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Nivea Silver Protect koltuk altimda odem yapiyor direk. Bilmiyorum neden ama nohut tanesi buyuklugunde sislikler olusuyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 bırakıp gideyim. https://www.fermentemutfagimdukkan.com/urun/koltuk-alti-detoks-paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 https://www.hepsiburada.com/8x4-markant-roll-on-deodorant-50ml-erkek-pm-sgec9262278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Old Spice'lar iyi her türlü. Aluminyum yok, kıyafette iz bırakmıyor. Aluminyum olmadığı için teri tam kesmiyor, az bir ıslaklık gene oluyor. Ama kötü ter kokusunu kesinlikle engelliyor. Zaten terleme normal sağlıklı bir bünyede olması gereken bir durum olduğu için ideal deodorant arayışıma Old Spice sonrası son verdim. Ne nivea silver protection'lar, dove'lar, 8x4'ler denedim. Ne gömlekler, t-shirt'ler feda ettim. Reklamlar bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 (düzenlendi) https://i.redd.it/phmcf4p4qo431.jpg Haziran 16, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 ready player one irl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Ya bu pic threade uzun uzun yazı koymayı sevmiyom ama koymazsam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 ben bunun gerçek olduğuna inanamıyorum ya. troll mesela bu yani öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 İstersen vereyim nickini bi tartışın haftalarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar