Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 burada da 5 harfli plaka alabiliyon ya alsam mi YANKI diye acaba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 ECHO al YANKI NE AMINISQSDFXCVXCV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 weeb'ler, geekler ve neckbeard'lar kokuyor algısı yaratmaya çalışıyorlar. oyun gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Asıl koyma nedenim ise bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 3 saat önce, Aceace dedi ki: Abi ahahahahah nasıl ters köşe bi incel revolution spark bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 vaktim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Dur bizim incelleri de tagleyelim @senko @Remus @goldbären Ne düşünüyorsunuz bu üstteki yorumla ilgili? Sizce de şeriat iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Of bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Valla istediğim kadar hatun vereceklerse, istediğim gibi davranabileceksem iyi yoksa kotu. Ben gavatmışım o yazıya göre ayrıca, ama adam haklı oyle kadınla evlenilmez. Hanım hanımcık türk kezbanı ile evlenecen kafan rahat edecek. günce 3 kere lokasyon atarsın en fazla sdfsdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 adam hakli sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Dur hadi incellerin üzerinden baskıyı alayım şunun üstüne vereyim 100 küsur bin mi ne takipçisi varmış ama gelen seri şikayetler yüzünden instagram hesabı banlanmış bişey olmuş. Eğer sosyal medyadan para kazanamazsam mayışlı işe girmem gerekir o da bana uygun değil, ben eskiden striptizci/fahişe olarak çalışıyordum o hale geri düşmek istemiyorum lütfen artık reportlamayın beni diye ağlamış. Olay da işte vidyolarında ırkçı söylemlerde bulunması, insanlarla dalga geçmesi falan sanırım. Ben olayın drama boyutundan çok toplumsal tarafındayım, İŞE GİRİP ÇALIŞAMAM BANA UYGUN DEĞİL nasıl bi entitlement lan ahah. Bi taraftan da niye şaşırıyorsun ki diyorum, fuhuş dediğin olay yüzbin yıllık, toplum değişiyor haliyle bunun formları da değişiyor, en eski meslek sonuçta. Alın ağladığı vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Abi vajinasini calistirmak yerine, fotografini cekip ayni parayi yapiyosa ne ala. Ama buna bile bakan varsa dunyada, ben bu dunyada yasamak istemiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Irkçılık yapmasaymış sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 kaliteli irccilik ise sorun yok ama iyi reklam yapmis gordugum kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 yorumlar çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 kaç para kazanıyoki bunlar. 20 tane videosu var youtubeda 3-7 bin arası izlenme. hiç bişey değil. instagramdan nasıl kazanıyor ki para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 I am nothing without my following ne demek? Followers değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 takip edilişlerim olmadan bir hiçim demiş. şair gibi konuşmak istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Ahaha ilahi Mal Bey güldürdünüz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar