dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 senko said: öyle bir vücudun oldukça kimsenin takacağını sanmam ne yazdığını :) bekaret beyindedir arkadaslar. allah yucedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 https://i.redd.it/e699m4ld1lr11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 https://i.imgur.com/2j2ucML.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 van damme style iranian soldier kills his enemies with wide open legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 ben bu hareketi izledigim bazi filmlerde goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Lisede vardi bi ara boyle kamuflaj modasi ya, col urban deniz hava her turlu kamuflajla gelirdi millet sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Norak said: https://i.redd.it/e699m4ld1lr11.jpg hmpfss. that tits.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 those Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 dem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 https://seyler.ekstat.com/img/max/800/x/xE9eHENEjqV6bojo-636462516508224553.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 marsa arac gonderiyoz ama sac dokulmesine care bulamiyomus gibi cekme kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 evet hayatta iki seyin caresi yok. bir sac dokulmesi, iki sayfa basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Baya saci yok mu ya su an. Dogal gibi duruyodu sanki degil demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 https://cdn.discordapp.com/attachments/409010736074063892/502190047869534208/unknown.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Musk parayı bulunca hemen saç ektirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 teknoloji, pop kültür ve kapitalist düzeni işlerinde çok güzel bir şekilde eleştiriyor pawel kuczynski adındaki polonyalı illüstratör. göz gezdirilmesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 i'm 14 and this is deep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Aa ne güzel herkes zeka yaşını mı söylüyor, güzel aktivite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 bende instagram facebook twitter hiç bişi yok, her bir muhabbetten uzak kalıyorum lan daha saçma aslında. iş yerinde bir şey konuşuluyor oha nerden biliyorsunuz diyorum aa görmedin mi bilmemkimin instagraminda diye. arkadaş çevremde de aynısı oluyor. #direnliebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Benim de instagram twitter filan yoktu, sualti cekimi, gopro ayagina actim instagram. 9 foro/video koydum kaldi oyle yine sdf. Fenomen de klamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 µh said: i'm 14 and this is deep jashdcfjkashkjfdadsfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Liebe said: bende instagram facebook twitter hiç bişi yok, her bir muhabbetten uzak kalıyorum lan daha saçma aslında. iş yerinde bir şey konuşuluyor oha nerden biliyorsunuz diyorum aa görmedin mi bilmemkimin instagraminda diye. arkadaş çevremde de aynısı oluyor. #direnliebe welcome to z kuşağı. artık globalleşme öyle bir hale geldi ki popüler olmayan bir şeyi bilmediğin zaman direkt dışlanıyorsun. düşünsene dünya üzerindeki gelişmiş ülkelerdeki bütün gençlik instagram kullanıp benzer şeyleri paylaşıyor. justin biber veya şu popüler youtuberları bilmediğin zaman nasıl bilmezsin heryerde onlar var deniliyor. marvel filmlerini hiç sevmem son filmle-thanos ile ilgili falan o kadar çok gönderme-yazı-muhabbet falan çıktı ki bi yerden sonra dayanamadım bakayım bari dedim. bu arada facebook iyiydi aslında en azından sosyal medya kelimesini karşılıyordu yazı video resim herşeyi direkt takip edebiliyordun millet instagrama kaçtı sonra artık araba içi videosu ile yurtdışı fotoları görüyoruz habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 µh said: i'm 14 and this is deep sana da hav karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Borastus said: Liebe said: bende instagram facebook twitter hiç bişi yok, her bir muhabbetten uzak kalıyorum lan daha saçma aslında. iş yerinde bir şey konuşuluyor oha nerden biliyorsunuz diyorum aa görmedin mi bilmemkimin instagraminda diye. arkadaş çevremde de aynısı oluyor. #direnliebe welcome to z kuşağı. artık globalleşme öyle bir hale geldi ki popüler olmayan bir şeyi bilmediğin zaman direkt dışlanıyorsun. düşünsene dünya üzerindeki gelişmiş ülkelerdeki bütün gençlik instagram kullanıp benzer şeyleri paylaşıyor. justin biber veya şu popüler youtuberları bilmediğin zaman nasıl bilmezsin heryerde onlar var deniliyor. marvel filmlerini hiç sevmem son filmle-thanos ile ilgili falan o kadar çok gönderme-yazı-muhabbet falan çıktı ki bi yerden sonra dayanamadım bakayım bari dedim. bu arada facebook iyiydi aslında en azından sosyal medya kelimesini karşılıyordu yazı video resim herşeyi direkt takip edebiliyordun millet instagrama kaçtı sonra artık araba içi videosu ile yurtdışı fotoları görüyoruz habire. bu dışlanmadan da öte abi.ben buna populer kültür faşizmi veya modern faşizm diyorum. eğer pop kültüre uymuyor isen veya sürüye katılmıyor isen, öteki insan oluyorsun. ancak ne yazık ki dünyada, dünyaya her zaman kaliteli bir şey katan insanlar pop kültürü takip etmeyen, ötekiler oluyor. ancak öyle bir kanser ki pop kültür, kaliteli bir şeyi görünce de ona bulaşıp, onu populize edip, kalitesizleştiriyor. bknz. ne kadar geek/nerd eser var ise ne yazık ki her siyasi görüşün tek hedeflediği şey tek düze, standartlaşmış insan modeli. faşizm bunu ırk ile yapar iken, komunizm ekonomik gelir düzeyi ve statü ile, kapitalizm ise populer kültür ile yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar