fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Kaba hatlarıyla sivrisineklerin insanları Bıraktıkları karbondioksit sayesinde bulduğunu biliyoruz. Karbondioksitle etkileşime girebilen ve insan sağlığına zararlı olmayan bir madde koysak. Havadaki karbondioksitle etkileşime geçerek karbondioksidi başka maddelere dönüştüğünden sivrisinek belasından kurtulmuş olabilir miyiz. Kimyagerler ve bu konuda bilgililer konuya el atıp beyin fırtınası yapabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 lan bunca yeşillik ne yer ne içer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 5 yıl önce falan sivrisinekler beni sokmayı bıraktı. toplasan son 5 sene belki 2-3 kere fln sokmuşlardır yıl arayla fln. arklar fln her yaz ay sivri oy sivri sinkov getir kolonya götür. nasıl umrumda olmuyor anlatamam. kaşının durun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 senko said: Ne gerek var Sivrisinekler rahatsız ettiği için gerek var. Şapşal seni De bunu düşünmüşler zaten, co2 öyle kolay kolay sentezde kullanılan bi gaz değil diye hatırlıyorum. Onun yerine evin başka yerine daha çok co2 salınımı yapan bişi koyuyorsun kuru buz falan gibi. Çevresine de bi kapan kurdun mu tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Beni de sokmuyorlar bak nedense. Vucudda ne kadar toksik atik alkol vs biriktiyse anlio heralde hayvanlar isirmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 sivrisinekler birbirini sokmaz. o yüzden bi sivrisinek kostümü giyerseniz daha kolay kurtulabilirsiniz bence. şu şekil https://i0.wp.com/dailyanimeart.files.wordpress.com/2016/06/one-punch-man-mosquito-girl-3-by-vaxzone.jpg?w=700&h=&crop&ssl=1 gerçi siz giyerseniz böyle olur ama fark etmez önemli olan netice https://www.dhresource.com/0x0/f2/albu/g3/M00/6F/BB/rBVaHVZNM-OABcEsABvt65AvKGE958.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 fenn said: Kaba hatlarıyla sivrisineklerin insanları Bıraktıkları karbondioksit sayesinde bulduğunu biliyoruz. Karbondioksitle etkileşime girebilen ve insan sağlığına zararlı olmayan bir madde koysak. Havadaki karbondioksitle etkileşime geçerek karbondioksidi başka maddelere dönüştüğünden sivrisinek belasından kurtulmuş olabilir miyiz. Kimyagerler ve bu konuda bilgililer konuya el atıp beyin fırtınası yapabilir mi? co2'yi sivriler kendisini isirmasin diye baska zararsiz gazlara cevirip depolayan super zekali kuresel isinmayi durdurdu. "valla kuresele falan cozum aramiyordum. tek derdim sivriydi" diyen zekali kuresel isinma icin kendisine verilen nobel'i kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 dasa allah cezanı verecek. Eve taktığımız ilaçlar zararlı. Bunun bi çözümü olmalı. Şu başka yere co2 salıcı koyma fikri güzel. Saçma gibi duruyor ama naneli şeker gibi nefesin yanında saldığımız o naneli nefes gibi sırf sivrisineklerin nefret edeceği ve sağlığa zararlı olmayan bir gıda maddesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 sunu yapabilsem neden cezami versin la? cennette jesus tier yerim hazir olur insanligi kurtardigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Black-ice said: 5 yıl önce falan sivrisinekler beni sokmayı bıraktı. toplasan son 5 sene belki 2-3 kere fln sokmuşlardır yıl arayla fln. arklar fln her yaz ay sivri oy sivri sinkov getir kolonya götür. nasıl umrumda olmuyor anlatamam. kaşının durun hehe Şimdi gülüyorsun ama kanser olabilirsin. Hayvanlar bu tarz şeyleri sezer ve mundar gördükleri için yaklaşmazlar. it is known Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yumy, lol abi şunu yapabilecek olsan hangi eve taktıracan afedersin ama. CO2 ayrıştırıcı diyosun, öeh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Calimero boşver yancıları gelmiş sana saldırıyorlar abi sen haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 allallaaaa olm siz niye böylesiniz. son banlanan 3 kişi de böyle geldi biliyo musun? alakasız konuda, alakasız laf çarptırma. teyallam. hayır laf soksam falan gam yemicem, gayet geyik bir konuda gelip şöyle saçmalamayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Cali beni summonlayabilirsin sen de konu içeriği farketmez kalabalık yaparım. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 haha thank you yumy, şukunu verdim zaten yukarıda. bundan sonra hep destek, tam destek ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 kırmızı marlboroya çok gelmiyor sivri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 1-güvercin 2- kara ve ya sivri fark etmez sinek 3- hamamböceği 4- fare insanoğlu bunlara karşı tamamen çaresiz. bu gerçeği bileceksin, ona göre yaşayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 http://www.horozan.com/westinghouse-78158-turbo-swirl-30-tavan-vantilatoru-604-43-B.jpg tepemde şundan var yazın 7/24 açık. türbülanstan sivri konup ısıramıyor. ama bu sene baya temiz. sivri yok gibi. iklim değişiminden sanırım. birde belediye sık ilaçlama yapıyor bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 onun tam altında durunca çarpmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 µh said: onun tam altında durunca çarpmıyor mu? bünyeye bağlı biraz sanırım o ya. uykudayken bel açık kalınca kötü olabiliyor ama uykuya yatarken t-shirt'ümü şortun içine sokuyorum ya da pike örtüyorum sıkıntı olmuyor o zaman. uyanıkken sıkıntı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 µh said: onun tam altında durunca çarpmıyor mu? Terse döndürünce tavana doğru üflüyor, hiç çarpmıyor. @OP Şunu denemedim ama işe yaradığını iddia eden çok fazla video var, denemekte fayda var. Mosquito trap diye aratabilirsin. https://www.youtube.com/watch?v=CXy_CD_wZSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Şu güzelmiş. Fakat böyle Co2 yi bozacak, birleştirecek veya co2 yi baskılayacak bir sistem bulsaydık fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 her kötü şeyin başı co2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bütün odayi bitkilerle kaplayıp ışığı açık bırakırsan sorun cozulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar