Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 https://ewedit.files.wordpress.com/2017/07/000259215hr.jpg?w=2700 Aynı isimli romandan Steven Spielberg tarafından uyarlanıyor. Dünyadaki herkesin Oasis isminde bir sanal gerçeklik ağına bağlandığı bir gelecekte(yanlış hatırlamıyorsam 2050 civarı) geçiyor. Hemen hemen herşey; eğitim, oyun, eğlence hatta seçimler bile bu ağ üzerinde yapılıyor. İçinde farklı amaçlara yönelik ve herbirinin kendi kuralları olan bir sürü dünya var. Gerçek dünya ise bir distopya. Ekonomik ve sosyal sorunlar had safhada. Hikayenin çıkış noktası, Oasis'in yaratıcısının ölüp mirası için bir hazine avı başlatması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Romani cok guzeldi, merakla bekliyoruz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 is lan dim ne oldugu konusunda bir fikrim yok ama basligi okurken ustume portak suyu sisesini devirdim amk.. yabis yabis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 4 sene falan önce şeettirmiştim romanı. çok güzel gidiyordu, akıyordu baya yarısına falan kadar, sonra baya yavaşladı bi türlü devamını getiremedim. olay şu bu arada özetini geçiim hatırladığım kadarıyla: Oasis diye bi VR var, millet böyle okula gidiyo falan yani gerçek okul yerine. normal hayatından çok zamanını Oasis'te geçiriyor falan. bigün Oasis'in kurucusu ölüyor ve "Size Oasis içinde bir puzzle/challenge bıraktım, çözene şirketi devrediyorum" şeklinde bi videosu çıkıyor ortaya. ve VR içi treasure hunting başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 moral faggot bi sonu mu var peki? "kapatin vr'i gercek hayata donun biladerler!" falan diye mi bitiyor? yoksa pasa pasa veriyor mu vr'i gercekten cozene? bi de bu firmalarin hic stakeholder'lari yok mu? "la yaslandi bu, bunadi. bok verir!" diyip mahkemelerden o hisseleri geri alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=dtwpjnuaVTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 cgi biraz gözüme battı gibi aksiyon sahnelerinde ama onun dışında güzel yansıtmışlar dünyayı da, stormtrooper tadındaki adamları da. artemis'i görmedik ama hiç ya. gerçi kitapta da gerçeğini hiç görmüyorduk (okuduğum yere kadar) http://www.youtube.com/watch?v=LtybqHiMEGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Ölünce paraya dönüşen Freddy Krueger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Kitabı çok iyidi.. Özellike 80lere yapılan referanslar.. Filmi için ise bilmiyorum, beni biraz ürkütüyor bakalım inşallah güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=cSp1dM2Vj48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Çok rezil be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Kitabını D&R'da 2 aydır arattığım halde bulamamıştım. Fragman zaten epik başlamıştı, hele bir sahnede : spoiler ...Gundam'ı gördüğümde. Biraz eşelerseniz fragmanda sayısız easter egg olduğunu farkediyorsunuz. Overwatch'dan Tracer, A Takımı'nın kamyoneti, KITT, Delorean, RX-78-2 Gundam, Chucky, Iron Giant, Deathstroke, Harley Queen, Freddy Krueger, Akira'daki Kaneda'nın motosikleti, King Kong ve Star Wars Episode III'deki opera sahnesi bunlardan sadece birkaçı. Müzikler zaten apayrı enfes. Herşeyiyle o kadar awesome ki ıslandım resmen. Kelimelerim kifayetsiz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/904/853/653.gif filmin özeti direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 kitap da full 1980-90'lar referanslarıyla doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 omg omg tracer lul tüm yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 butun gondermerli tek seferde bitirip tuketebilriz bide ole dusunun. bide biri yapabilirse şipi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 kitabı çok keyifliydi ya. Umarım iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 en hoşuma giden detay sanal dünyanın bildiğin 3d ve render olması. şimdiye kadarki vr temalı filmlerde sanal dünya da gerçek dünya görüntüleriyle aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 başrol nerden tanıdık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 çok telif vermişlerdir be şunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 butun olayi zaten easter egg bunun, sasirmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 nuwa said: en hoşuma giden detay sanal dünyanın bildiğin 3d ve render olması. şimdiye kadarki vr temalı filmlerde sanal dünya da gerçek dünya görüntüleriyle aynıydı. Cgi lari da renderliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 hic telif vermemislerdir aksine. tracerimi koyalim diyosunuz eyvallah, koyun ama artaniside koyucaksiniz ha bide yeni wow expensini geliyo onunda bole bi bas dusmani var onuda koycaksiniz. mariomu koyucaksınız? koyun ama 2018de bu bu oyunalrımız cıkıcak onların ana karakterlerınde koyucaksınız. normalde product placement ıcın para verıyo fırmalar. bunda coğu belese gelmıstır bazılarını ustune para almıslardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Bence vermislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 bizzat yazarın kendi açıklamalarından hareketle söylüyorum,, "tüm göndermeleri koyamadık, çünkü hepsi için izin almamız mümkün olamadı, örneğin kitapta Ultraman varken filme aktaramadık" demişti. Gundam göndermesi için biraz araştırdığımda 2014'in Ocak ayında Yoshiyuki Tomino'nun bir Hollywood özel efekt stüdyosunun yeraldığı bir prodüksiyon için Gundam'ı kullanma izni verdiğini açıkladığını hatırladım. Gerçi Tomino o stüdyoyu Legacy diye açıklamıştı ama muhtemelen filmin efektlerini yapan ILM hakkında ipucu vermemek için yapılmış bir hedef saptırma da olabilirdi neticede. Kısaca filmdeki tüm göndermelerin buzdağının su üstündeki kısmı olduğu düşünülebilir. Ready Player One referans listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar