danielino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 juve romaya özeniyor anlasilan. la liga fanboylarinin gozyaslarini bu aksam da gormek dilegiyle diren yuve ben oha diyorum bir surpriz de sevilladan gorur muyuz ki,hocalari italyan,hem de eski romali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 sevilla ilk maçta iki tane kontrpiye yemişti panikten, yazık oldu, hiç ezdirmedi kendini bayerne bjk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 vay arkadaş maça gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 bjk gibi ama neyse madrid penaltı kazandı 90+5 biraz abuk geldi de göremeidm tam. juve bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Hay ben böyle işin ya. Ballı herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danielino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 maç sonuna bak yeşilçam filmi gibi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 uefa lobisi dayanamamıştır iki tane en çok oyun sattıran kulübün bir haftada elenmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ulan bufonu üzdüler :( gider ayak bi şl finali daha göreydi adam.neyse intikam roma dan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Penaltı gibi penaltı mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 çok yazık oldu juveye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Arka kameradan baya kolpa gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 barça elendiği için çok umrumda değildi elenecek olmamız, bayern almasın da kim alırsa alsın modunda takılacaktım ne güzel. kötü oldu juve'ye. ronaldo'nun ilk yarıdaki pozisyonu daha bi penaltı gibime geldi ama o kadar çok atıyor ki kendini, inandırıcılık yerlerde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 penaltı doğruydu bence. asıl juve son dakikada o ortayı nasıl açtırttı şaka gibi.adam güle oynaya yolladı ceza sahasına topu bir kişi bile basmadı adama.90 dk hatasız oyna 90. dakikada hemen rehavete kapıl yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 yazık oldu inşallah elenir ama real yarı finalde ama böyle 5 er 5 er yesin Buffon'a yapılır mı be gider ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 madrid bayern yarı finali izlesek güzel olur. finalde de liverpool madrid maçı olsun. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Yeter abi sürekli madrid filan. Final roma liverpool olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 penaltıda çok kararsız kaldım ya. adam kendini çok kötü yere bırakmış o yüzden inandırıcı gelmedi. bi kontrolsüz giriş var. yüzde 200'lük bir gol pozisyonu vursa gol yani. maç uzasa da real alırdı zaten bir şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 madrid şampiyon olsun istiyorum abi roma'nın allah belasını verebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Madrid hep sampuan oluyo Biraz roma olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 net penaltı, oyna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 juve'ye de üzülmedim. kendi sahasında o kadar aciz kalmayıp adam gibi oynasalardı da daha iddialı olsalardı. bu arada rm'nin maç seçme olayı harbi işin bokunu çıkarır seviyeye geldi. şu maçta bile konsantrasyon problemleri net şekilde ortadaydı. kendilerine çok geç geldiler ki yetmiyordu o da az daha. komple takımı satsınlar marcelo, modrid falan hariç bi yenileme vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 juventus'u oldum olası sevmem. buffon tamam da başka bir numaraları yok zaten sempati açısından. mandzukic'i de bize verirlerse seneye öyle bir ısınma olabilir hafiften. haricinde işlerine bakabilirler. şampiyonluğu da napoliye kaptırırlar umarım. madrid konusunda da, kadrodaki birçok oyuncunun bu takımda işi yok abi. maç seçmeyi geçtim yeteneksiz yani adamlar. madrid'in bayağı bir para harcaması ve yeni bir kadro kurması gerek bu yılın ardından. şampiyonlar ligi'ni kazansınlar ama önce de bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Oliver onu ingiltere'de çalsın asarlar lan adamı. maç içinde çok daha sertlerini çalmayıp o dakikada onu çalarsan art niyet aranır. o yüzden penaltı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 art niyet yok abi. buna net penaltı çalınır. ha penaltı mı, ehh yani pek değil. vazquez de kendini yere bırakmış yani benatia'nın kollarını hissedince. ama biz bunu ancak tekrarı izleyince anlıyoruz. https://streamable.com/tqmh5 benatia 2 kolunu birden adamın sırtına uzatırsa zıplamak için destek alır gibi, o penaltı çalınır yani. ha bi de, buffon'un kırmızısı abartı olmuş. arkadan douglas costa ittiriyor, buffon ittirdi sanıyor herhalde hakem; itirazlar+temastan kırmızıyı çıkarmıştır. bu da haklı bi karar ama yine ancak tekrardan izleyince buffon'a da yazık oldu diyebiliyorum. juve'ye pek öyle bi sempatim var diyemem. zaten real madrid taraftarıyım avrupa'da. ama buffon için cidden çok üzüldüm. o yüzden keşke böyle elenmeseydi juve. hani dark yukarıda demiş de kendi sahasında aciz oynadı diye yani ne alaka, tek ayak değil ki maç. çatır çatır attılar golleri kontradan. navas baya kötü. defansta s. ramos'un eksikliği ağır hissedildi. sahada baştan sona kadar çabalayan bi carvajal'di sanırım. ama kaleci şart takıma. de gea veya oblak gibi biri lazım. oblak zaten olmaz da, de gea olsa keşke. rüyalar.swf courtois da olmasın, zaten seneye chelsea'deyim dedi sanırım ama overrated gibi geliyor zaten, sevmiyorum. ama güzel birini bulsunlar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 DarKRideR said: juve'ye de üzülmedim. kendi sahasında o kadar aciz kalmayıp adam gibi oynasalardı da daha iddialı olsalardı. bu arada rm'nin maç seçme olayı harbi işin bokunu çıkarır seviyeye geldi. şu maçta bile konsantrasyon problemleri net şekilde ortadaydı. kendilerine çok geç geldiler ki yetmiyordu o da az daha. komple takımı satsınlar marcelo, modrid falan hariç bi yenileme vakti. Real geçen sezonu o kadar iyi geçirdi ki, mega transfere ihtiyaç duymadan ana kadroyu tutup, Asensio'nun gelişimine güvenip üstüne ligden genç İspanyolları ve kiradaki adamlarını topladılar Theo Hernandez, Ceballos, Marcos Llorente, Mayoral vb. Kağıt üstünde ligde ve CL'de duble yapmış takım için normal hamleler ama işte bu sezon çok istenildiği gibi gitmiyor işler, en azından Real standartlarında. Yazın radikal işler olur hem giden hem gelen. Hatta bu sezon başında 40 milyon euro harcadılar, EPL takımları, Barça falan para saçarken mütevazi bir harcama. Üstüne ana oyun planında veya en azından ana rotasyonda olan Morata, Danilo, James, Pepe falan gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar