enrique Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 başakşehir bildiğin tek kale oynadı. bu maçı başakşehir bazında ölçü olarak görmüyorum. brugge inanılmaz kötüydü 3 pas üst üste yapamadı adamlar. başakşehir de hiç gol pozisyonu vermeden 3 gol yemeyi başardı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Emre'yi hiç sevmiyorum ama helalöolsuntakımın en iyisiydi. Çıktıktan sonra takımın dengesi bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Zevkli maçtı valla, bence rahat geçerler İstanbul'da. Kievzedeler pozisyon almışlardı 2-0da ama başka güne kısmet diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 gg fikonun cebinden alacakları paralarla muslera neyim kiralasınlar kro volkan yine kovalığını yapmış hehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 başakşehir'de o golleri atabilenler gs'de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 çok hızlı almışsınız fikret'ten paraları daha bir eleme var bi geçsinler bakalım şu turu premier lig takımlarından birisi gelir fiko'da parasına bak rahat olun siz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Red said: başakşehir'de o golleri atabilenler gs'de yok. 2 arapas var gollerde , bunlarda da semih carole defansi oldugu icin kacirdilar iste sdfg Yoksa gomisten iyi olabilir mi mossoro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 iyi bir 10 numaranin neler yapabileceginin ispati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Esh said: Red said: başakşehir'de o golleri atabilenler gs'de yok. 2 arapas var gollerde , bunlarda da semih carole defansi oldugu icin kacirdilar iste sdfg Yoksa gomisten iyi olabilir mi mossoro Olabilir adam atanamamis brooklyn rapcisi gibi amirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ulan arkadas brugge de ne abartiliyor dandirik takim dedim caat golu yedik ama basaksehir oynuyordu dedim silkelerler mekandan ciktim eve gidene kadar 2-0 olmus dedim 3 tane rahat yaglarlar oyle de olmus ama o son golu yemeselermis xeske zevkli mac olmustur izleyemedim hepsini ama basaksehir gene patir patir oynuyor helal olsun dedim milli takim ve ligin kalitesi acisindan sevindirici bir gelisme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=nznqA34KBFM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 bu nası gol lan asdasdasd https://streamable.com/3io27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Bende yeni gördüm . Talihsiz ama güzel gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 ffp lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Bu sene yeni açık olarak bunu buldular, hepsi bunu yapıyorlar sdfsd seneye bu da engellenir bir şekilde. sonra yeni bi tane bulurlar. NBA-vari bi sistem gelmediği sürece FFP hiçbir şekilde işlemeyecek ya doğru düzgün bu zenginler olduğu sürece belli oldu sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Adamlar grandmaster Aziz Yıldırım çıktı, dalavereye bak. Bunu yaptıktan sonra free agent'ken gidip mesela ManU ya da Bayern'le imzalarsa nolacak? Topuğa sıkar heralde şeyh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 psg başkanı = qatar airways başkanı abi, sponsorluk anlaşmasına tazminatı sıkıştırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Tamam da işte Neymar için diyorum başkan için değil. Neymar 300'ü aldı, 200 küsürüyle bonservisini bozdurdu Barça'dan, kalanı cepte. Sonra gider mesela free agent olarak PSG yerine ManU'ya imza atarsa ne olacak? Adamlar itiraz etse "o parayı kültür sponsorluğu için aldım transfer için değil, aha tapu gibi belge" der gösterir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 manchester sokaklarında topuğuna aniden deve sidiğine bandırılmış ok yer sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 nerde abi o ffp'ci arkadaşlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 O kalan 100 ü rulo şeklinde tek tek Neymar a monte ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Şu FFP işi iyice mide bulandırıyor. Adam 300 milyon eur verecek açıktan, Türk takımları 100.000 hesap dışı transfer yapsa ensesine binecek Uefa. Yeni CL düzeninde de bastılar 4'er garanti takımı büyük liglere. Italya falan bayram edecek seneye. Bari açık açık yapmayın akü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Yapabilen her türlü yapıyor işte, Aziz de Sow için 17m aktardı öyle, ki Türkiye ligi için sağlam para. FFP'nin amacı güzel ama uygulama kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Rewendor said: Tamam da işte Neymar için diyorum başkan için değil. Neymar 300'ü aldı, 200 küsürüyle bonservisini bozdurdu Barça'dan, kalanı cepte. Sonra gider mesela free agent olarak PSG yerine ManU'ya imza atarsa ne olacak? Adamlar itiraz etse "o parayı kültür sponsorluğu için aldım transfer için değil, aha tapu gibi belge" der gösterir yani :D barcelona da oynamaya devam etse 300 direk ona kalcak euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 yok abi uefa buna izin veremez VEREMEEEEEEZ verdi ffpci arkadaşlara selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar