GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 pro oem key amazondan 5-6 euro a bulabiliyonuz niye tatava yaptınız bu kadar emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 olm ildeniz'in ne çok arkadaşı varmış. bir ara cevap veririm. baggio'ya da şunu söyleyeyim. her malın değeri vardır. bazı mallar değerinin çok üstünde satılıyorsa korsanlanır. ubi'ye de aynı sebepten yükleniliyor diğer başlıkta vs vs. söylediklerim ne troll, ne escape tier. bu başlıkta kim butthurt'le saldırmış girin bakın sonra laf edin. neyse, işim olmadığı bir ara yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Degerinin cok ustunde satiliyorsa korsanlanmaz, asiri gerekliyse zaten degerinin cok ustunde satilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Tekel diyoruz biz buna gerge'ciğim. seni de nintendo başlığına alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 2 ay sonra ortalık ekran kartı kaynamaya başlar, zorluk bir artsın iyicene, Türkiye elektrik fiyatları ile minerlik tutmayacağını bir anlasınlar. Ortalık geçilmez olur ekran kartından. Tabi kaçak kullanıyorsun elektriği o ayrı. Geçen geldi benim dükkana bir Ahıskalı kardeşimiz, Amazondan fotosunu çekmiş, sende 1080 ti varmı diyor. Dedim bende olmaz, burası Playstation, Sen Vatan bilgisayar a git. Gittim 10 tane istedim vermediler diyor. :) Muhabbet esnasında, anlaşıldı ki, bu araba yıkamacıda çalışıyormuş, arkada boş odaya kuracak, nasıl olsa patron elektriği ödüyor :) , Antalya da oluyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Quo-Vadis said: 2 ay sonra ortalık ekran kartı kaynamaya başlar, zorluk bir artsın iyicene, Türkiye elektrik fiyatları ile minerlik tutmayacağını bir anlasınlar. Ortalık geçilmez olur ekran kartından. Tabi kaçak kullanıyorsun elektriği o ayrı. Geçen geldi benim dükkana bir Ahıskalı kardeşimiz, Amazondan fotosunu çekmiş, sende 1080 ti varmı diyor. Dedim bende olmaz, burası Playstation, Sen Vatan bilgisayar a git. Gittim 10 tane istedim vermediler diyor. :) Muhabbet esnasında, anlaşıldı ki, bu araba yıkamacıda çalışıyormuş, arkada boş odaya kuracak, nasıl olsa patron elektriği ödüyor :) , Antalya da oluyor olay. konuyu tekrar rayına soktuğun için teşekkürler quo-vadis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 patron da kacak hat cekmistir nasilsa.. tititi amarikada filan elektrik faturalari bir anda abarti rakam gelenlere baskin yapiyorlar iceride weed farm mi var diye.. diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 bizim eski evde kaçak elektrik vardı ya. kömürlük gibi bir yerdi, eski kazan dairesi falan da içindeydi. zorlasan 40-50 pc alırdı. olaydı o zmaanlar bu mining kesin yaparmışım. hewallerle keleş alıp lanet olası tc yi vururduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 abi trde 2 yıl garanti vermek zorundalar kartlara, öyle bi kanun var yanlış bilmiyosam, o yüzden burda elektrik pahalıda olsa adamlar kar ediyo bi şekilde 6-7 ay sonra, tabi bu işi bilmeyen adamlar 2-3 ay sonra yapamadık deyip satıyolar ellerindekileri, soğutması ayrı dert bilmemne, şöyle dağ başında sağlam elektriği olan bi yerde yapcan bu işi (soğutması daha rahat olur) 200-300 tane aleti dizip o zaman sağlam para kazanılır bak. Bitçek gibide durmuyo bu furya yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 koylerde calisirken -1000 nufuslu ilce diyelim - elektrik su hicbirsey almazlardi sen bizdensin diye..ha tabi internet de dial uptu..hatta ortada coin mantigi bile yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 calimero said: Tekel diyoruz biz buna gerge'ciğim. seni de nintendo başlığına alalım. Windows tekel degil, yillardir yok bende. Word de tekel degil, sunu kullaniyorum, tum islerimi gordugu gibi uyum sorunu da yok: http://www.softmaker.com/en/softmaker-office Excel'in ust seviye kullanimi icin alternatif yok denilebilir, onu da kullanan alsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 word'un de yok maelsef ya basit kullanimda yeterli olabilir verdigin linkte. bana oyle bi word dosyalari geliyordu ki, ustunde 432 kisi calismis hepsi ayri bir yere ayri bisi yazmis comment girmis, docx uzerinde versiyonlama var, ot var bok var derken, laptopun acmasi 5 dakika aliyordu, ki bir yeri editleyim dediginde, starbuckstan kahve icip geliyordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 topicte bi 10 dakikadır babacum ne demiş de calimero o kadar atarlanmış diye aradım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 bizim nesil teker teker gidiyor black-ice tehlikenin farkinda misin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 BabacumMostors said: ahanda düştü tufaya, geçmiş olsun Rew Şurda kopmuş olay da ben de anlamadım bu lafın gittiği yeri asfd AYTENLER GELSE DE ANLATSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Gidip Van'a mine kuralım. Havalar serin, elektrik de beleş. Kışın hele kartların fanının bile çalışmasına gerek yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 GERGE said: calimero said: Tekel diyoruz biz buna gerge'ciğim. seni de nintendo başlığına alalım. Windows tekel degil, yillardir yok bende. Word de tekel degil, sunu kullaniyorum, tum islerimi gordugu gibi uyum sorunu da yok: http://www.softmaker.com/en/softmaker-office Excel'in ust seviye kullanimi icin alternatif yok denilebilir, onu da kullanan alsin yani. Kullanıcı bilgisayarlarının yüzde 80 windows kullanıyor iken, windows tekel değil demek neyim kafası? Gerçek yüzde 100 tekel olmaz zaten, ondan bahseden yok. Öyle bi ihtimal yok yani. Ama windows bildiğin tekel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 senko said: word'un de yok maelsef ya basit kullanimda yeterli olabilir verdigin linkte. bana oyle bi word dosyalari geliyordu ki, ustunde 432 kisi calismis hepsi ayri bir yere ayri bisi yazmis comment girmis, docx uzerinde versiyonlama var, ot var bok var derken, laptopun acmasi 5 dakika aliyordu, ki bir yeri editleyim dediginde, starbuckstan kahve icip geliyordun :) Bu farkli bir kullanim abi. Kisisel kullanim sinirlarinin epey otesinde. Bu seviyeye cikinca muzik programlari da, typography programlari da, Adobe programlari da filan epey daha pahali zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 gerge hipster'lık kendi özünde yaşadığın birşeydir bu genel geçerleri yalanlayabileceğin anlamına gelmez. sadece onlara uymazsın olur biter. windows tekel abi. max rakip de apple. tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 abi kusura bakamyın ama çoğumuz 700tl falan vermez işletim sistemine hele korsan bu kadar yaygınken dur bari bu sefer orjinal alayım diyen adamı da soğutur, gerçi benim ki orjinal ama para vermiyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 rotweilerdan aldık işte zamanında 50-60tlye daha da vermem para ghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 o 700 liraya kaç kg bonfile alınır lan yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sabonis said: GERGE said: calimero said: Tekel diyoruz biz buna gerge'ciğim. seni de nintendo başlığına alalım. Windows tekel degil, yillardir yok bende. Word de tekel degil, sunu kullaniyorum, tum islerimi gordugu gibi uyum sorunu da yok: http://www.softmaker.com/en/softmaker-office Excel'in ust seviye kullanimi icin alternatif yok denilebilir, onu da kullanan alsin yani. Kullanıcı bilgisayarlarının yüzde 80 windows kullanıyor iken, windows tekel değil demek neyim kafası? Gerçek yüzde 100 tekel olmaz zaten, ondan bahseden yok. Öyle bi ihtimal yok yani. Ama windows bildiğin tekel işte. Zorunlu degil kullanim. Windows kullanan o %80'nin 3/4'u Linux ya da macOS ile de ayni seyleri yapabilir. Oyun calismiyor da artik sorun degil. Steam top 1000'deki oyunlarin yarisindan cogunda Linux destegi var, kalanin da neredeyse hepsi Crossover ile calisiyor. Vulkan geliyor ayrica Linux uyumlu olarak. Yeni motorlarin cogu da Unity gibi crossplatform calisiyor zaten. macOS'u dusunursen tek eksik oyun destegi zaten (Linux macOS'dan daha iyi bu konuda). Oyun disi yazilim destegi neredeyse tam ya da daha iyi bazi alanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 gerge verdiğin cevapların cevap olmadıgını farketmiyor musun? birşeyin tekel olmasını bunlar belirlemiyor. hali hazırdaki durum belirliyor. herkes windows kullanıyor. kamu dairelerine bilgisayar alındıgında onlara otomatikman windows kuruluyor. yeni kullanıcı bilgisayar aldı mı otomatikman windowsla alıyor. bu bir gerçek. windowsa muadil hipster işletim sistemi olması hatta ondan daha iyi işletim sistemi olması bu gerçeği değiştirmiyor. şuan yaptıgın bir kavram kargaşasından başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Tekel yüzünden neredeyse 1.5 milyar dolar ceza yemiş şirketi tekel değil diye savunmak. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar