Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 10 yıldır pc parçası almıyorum la ben 2 aydır tek tek parçaları alarak topladım bi ekran kartım kalmıştı ona ramen vermedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 reampage said: üretim yetmiyor abi işte karaborsa kartlar. Hazır sistemlerin içinde veriyorlar kartları sadece. Ha tamam, simdi oturdu kafamda sdf Urun azsa hazır sistemle satmasini anlarim vatanin, etik degil tabii hicbir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 orada ki satici pust birine baglamistir kartlari ondan vermemistir. kendi sakalina bakacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Vatan bi garip ya. Nokta atisi alacaklarini biliyorsan bi sey yok da, essek gibi 5 bin liralik monitor almaya gittim, herifler dayamis camur gibi cs go videosu onu yayinliyorlar. Suna bi cihaz baglayip bakalim gercek goruntusu nasil diyorum, elimizde bilgisayar yok diyo. Lan 5 bin lira etiket koymussunuz, ben bunu gormeden almam diyorum, alma diyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 senko said: reampage said: üretim yetmiyor abi işte karaborsa kartlar. Hazır sistemlerin içinde veriyorlar kartları sadece. Ha tamam, simdi oturdu kafamda sdf Urun azsa hazır sistemle satmasini anlarim vatanin, etik degil tabii hicbir sekilde. ne anladın bilele anlatır gibi anlat anlayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genwa said: Vatan bi garip ya. Nokta atisi alacaklarini biliyorsan bi sey yok da, essek gibi 5 bin liralik monitor almaya gittim, herifler dayamis camur gibi cs go videosu onu yayinliyorlar. Suna bi cihaz baglayip bakalim gercek goruntusu nasil diyorum, elimizde bilgisayar yok diyo. Lan 5 bin lira etiket koymussunuz, ben bunu gormeden almam diyorum, alma diyo falan. sana açıp göstermek zorunda değiller. internetten al beğenmezsen iade et en temizi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Abi iste asus evga ne haltsa adamlarin uretim bandi yetismio Yetismeyince distribitor vatana kart veremio, az verio Vatanda lan zaten elimde azcik bisi var, bunlari da tek tek satmak yerine hazir sistem toplayacaklara satayim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Llama said: senko said: reampage said: üretim yetmiyor abi işte karaborsa kartlar. Hazır sistemlerin içinde veriyorlar kartları sadece. Ha tamam, simdi oturdu kafamda sdf Urun azsa hazır sistemle satmasini anlarim vatanin, etik degil tabii hicbir sekilde. ne anladın bilele anlatır gibi anlat anlayım bende Abi çokomel kalmadı piyasada fiyattı arttı çay müşterisi çokomel olmadığı için başka yere kaçıyor sende çokomeli sadece çayla vermeye başlıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 bombilo said: vatanin aciklamasi su, minerlar bu kartlari topladigi icin, full sistem toplamaya gelen adama elimizde ekran karti yok cekmek zorunda kaldigimizdan musteri hic almayip kaciyor. yersen.. eee sana ne lan istersem 50 ekran kartı alıp iron throne yaparım. ha işlerine gelmiyordur ayrı da, müşteriyi zaten nasıl ayırt edeceksin "bu miner, bu diil" diye. aşırı büyük saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sabonis said: Genwa said: Vatan bi garip ya. Nokta atisi alacaklarini biliyorsan bi sey yok da, essek gibi 5 bin liralik monitor almaya gittim, herifler dayamis camur gibi cs go videosu onu yayinliyorlar. Suna bi cihaz baglayip bakalim gercek goruntusu nasil diyorum, elimizde bilgisayar yok diyo. Lan 5 bin lira etiket koymussunuz, ben bunu gormeden almam diyorum, alma diyo falan. sana açıp göstermek zorunda değiller. internetten al beğenmezsen iade et en temizi işte. Iyide abi bunla ugrasmamak icin yerine gidip bakip aliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Rewendor said: Şaşırdım ben de... Ama çok ucuza taş gibi laptop düşürdüm daha yeni Vatan'dan, o yüzden haklarında kötü konuşmayacağım. link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sabonis said: Genwa said: Vatan bi garip ya. Nokta atisi alacaklarini biliyorsan bi sey yok da, essek gibi 5 bin liralik monitor almaya gittim, herifler dayamis camur gibi cs go videosu onu yayinliyorlar. Suna bi cihaz baglayip bakalim gercek goruntusu nasil diyorum, elimizde bilgisayar yok diyo. Lan 5 bin lira etiket koymussunuz, ben bunu gormeden almam diyorum, alma diyo falan. sana açıp göstermek zorunda değiller. internetten al beğenmezsen iade et en temizi işte. su tamamen orada ki elemanin bok yemesi diye dusunuyorum. ha vatan yonetimi/magaza mudurleri calisanlarina boyle bir rahatlik sunuyorsa, batsak np fln dusunuyorlar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 reampage said: Llama said: ne anladın bilele anlatır gibi anlat anlayım bende Abi çokomel kalmadı piyasada fiyattı arttı çay müşterisi çokomel olmadığı için başka yere kaçıyor sende çokomeli sadece çayla vermeye başlıosun ahuahbahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 topiğin en iyi postunu atayım mı? vatanın ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Milyon tane adamla ugrasiyorlardir orda, bazi konularda yonetimin buna benzer bir rahatlik vermesini anlarim da 5k etiketli ciddi alici adam için gerekirde domalirsin abi, usb stick alip cikmayacak bu adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 reampage said: Abi çokomel kalmadı piyasada fiyattı arttı çay müşterisi çokomel olmadığı için başka yere kaçıyor sende çokomeli sadece çayla vermeye başlıosun e abi kartı bozulan ne yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sadece vatan değil hiçbir yerde kart yok ya 1 ay önce 2400 olan kart 3000 liraya fırlamış birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 türkiyede mininge bu kadar yüklenen var mı ya, yatırım+elektrik masrafıyla miningden nasıl kâr ediyorlar kaçak falan mı kullanıyorlar elektriği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 senko said: sabonis said: Genwa said: Vatan bi garip ya. Nokta atisi alacaklarini biliyorsan bi sey yok da, essek gibi 5 bin liralik monitor almaya gittim, herifler dayamis camur gibi cs go videosu onu yayinliyorlar. Suna bi cihaz baglayip bakalim gercek goruntusu nasil diyorum, elimizde bilgisayar yok diyo. Lan 5 bin lira etiket koymussunuz, ben bunu gormeden almam diyorum, alma diyo falan. sana açıp göstermek zorunda değiller. internetten al beğenmezsen iade et en temizi işte. Iyide abi bunla ugrasmamak icin yerine gidip bakip aliyorsun zaten. şöyle düşün, monitörü açtı kurdu adam "beğenmedim" dedin bastın gittin. napacak o monitörü :P sonra iade ile uğraşmamak için çoğu kişi gerçekten aşırı memnuniyetsizlik yoksa iade ile uğraşmıyor muhtemelen. ben bi monitör iade ettiğimde bilmem kaç aylardır ilk iade sizsiniz demişti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 adam yalnız halihazırda teşhir için kullanılan monitöre düzgün bir şey bağlayın da görelim demiş, paketinden açtırmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 µh said: türkiyede mininge bu kadar yüklenen var mı ya, yatırım+elektrik masrafıyla miningden nasıl kâr ediyorlar kaçak falan mı kullanıyorlar elektriği? Beklenmeyen bir fiyat düşüşü veya alet arızası yaşamazsan kaba bir hesapla 5-6 ayda kendini çıkarıyor elektriğe para ödediğin senaryoda bile, ödemeyebileceğin bir durumun varsa daha da kısalır. Ne bekliyorsunuz ki, 15 günde hemen kara mı geçirecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Evet öyle bir ayrinti var, kutulu ürünü cikamiyom dese ok Elektronikte degil de burberry e paul shark a gittigimde paketli gomlekleri catir catir çıkarıyorlar ama onlar bi sekilde gerisin geri pakete koyabilio demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 applev0dka said: Rewendor said: Şaşırdım ben de... Ama çok ucuza taş gibi laptop düşürdüm daha yeni Vatan'dan, o yüzden haklarında kötü konuşmayacağım. link ? Bir süredir şu modeli takip ediyodum, ara ara girip bakıyodum. Geceyarısı indirime girdi, tesadüfen farkedip 4500 TL'ye aldım. http://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 µh said: adam yalnız halihazırda teşhir için kullanılan monitöre düzgün bir şey bağlayın da görelim demiş, paketinden açtırmıyor ki he orayı kaçırmışım ben, öyle ise o apaçilikmiş. gerçi yani adamların elinde bi ihtimal hazır kasa falan yoksa bağlayacak, baştan kasa mı kuracaklar, o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Baggio said: µh said: türkiyede mininge bu kadar yüklenen var mı ya, yatırım+elektrik masrafıyla miningden nasıl kâr ediyorlar kaçak falan mı kullanıyorlar elektriği? Beklenmeyen bir fiyat düşüşü veya alet arızası yaşamazsan kaba bir hesapla 5-6 ayda kendini çıkarıyor elektriğe para ödediğin senaryoda bile, ödemeyebileceğin bir durumun varsa daha da kısalır. Ne bekliyorsunuz ki, 15 günde hemen kara mı geçirecek? tek 1 kart 6 ayda çıkarıyorsa, bu işi yapmamak için manyak olmak lazım ya. kur sistemi 10 kartla. ee tamam çalışmana gerek yok bitcoin fiyatı yarıya falan düşmedikçe hasudfhau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar