BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sabo "rasyonel" bir tüketici olarak olabilecek en optimum tüketimi yapıyor, bu tüketimi yaparken satın alma maliyeti, taşıma maliyeti (markete giderken harcadığı enerji+zaman) ve işlem maliyetini göz önüne alarak mantıklı bir karar veriyor konudaki sorun şu ki insnalar konunun açılış amacı yerine bu mantıklı "tüketici tercihi"ni eleştirmeye çalışıyor hani "e n'apak eci? bravo mu diyelim?" ve türevi yorumlarla eleştireceği yerde "hohoho internetten tuvalet kağıdı mı alınır?" diye eleştiriyor bi silkelenin kendinize gelin, napıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ne kadar shittier oldugunu farkedip fazladan koymuslar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ayrıca konunun açılması ardında yatan motivasyon da çok saçma hani sdf adam resmen deve kini yapmış, ne gerenk var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 abi migros alışverişini evden yapmam ben ya onun zevki var bence gidicen orda ucuzunu seçicen fln mmm i love şoping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 adam bos kutu gonderilen yerden gitmis tuvalet kagidi almis. ya kullanilmis ciksaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 k1nJo said: Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. şöyle tepki vericektim ama düşününce saçma değil lan. hepsiburada'da tuvalet kağıdı niye satıyolar demek daha doğru sdf. o değil de dün de yemeksepeti'nde sucu gördüm la. bildiğin HAYAT SU. 2 tane de maden suyu + çocuklar için ufak su koymuşlar listeye boş kalmasın diye sdf. ben 1.5lt geliyor diye yemeksepetinden soylemeye baslamistim sulari maden suyuda geliyor koli koli sonra adamlarin kartini aldim yemeksepetini aradan cikardik. 1.5 litre su olayi cok basarili dolaba dizip surekli elimde su ile geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ben tuvalet kağıdımı ebayden alıyorum abi. Biraz da amerikalılar tașısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Black-ice said: abi migros alışverişini evden yapmam ben ya onun zevki var bence gidicen orda ucuzunu seçicen fln mmm i love şoping ahehaeh yani evet insan bi dükkana gitmek istiyor, açıkcası evimin dibinde market oluduğundan ben de aynı şeyi yapıyorum fekat gel gelelim taze ürünler haricinde geri kalan ve "gıda" sınıfına giren malları internetten almak şartlara göre daha mantıklı, hem fiyat açısından hem harcanan zaman açısıdnan hem de harcanan enerji açısından abi annem bile, bak 67 yaşında kadından bahsediyorum, temzilik malzemesi gibi çeşitli ürünleri internetten toplu sipariş veriyor ve ücretsiz kargoyla marketteki fiyatlardan daha ucuza alabildiğinin farkındaysa bence oturun bi düşünün edit: araya mesaj girmiş edit2: çnemli noktayı kalın yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rasmon said: tuvalet kağıdını hepsiburadadan almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 BabacumMostors said: sabo "rasyonel" bir tüketici olarak olabilecek en optimum tüketimi yapıyor, bu tüketimi yaparken satın alma maliyeti, taşıma maliyeti (markete giderken harcadığı enerji+zaman) ve işlem maliyetini göz önüne alarak mantıklı bir karar veriyor konudaki sorun şu ki insnalar konunun açılış amacı yerine bu mantıklı "tüketici tercihi"ni eleştirmeye çalışıyor hani "e n'apak eci? bravo mu diyelim?" ve türevi yorumlarla eleştireceği yerde "hohoho internetten tuvalet kağıdı mı alınır?" diye eleştiriyor bi silkelenin kendinize gelin, napıyorsunuz siz? millet goy goy yapsın eğlensin diye açtım zaten de, buranın kmple beyin terk tüketici topluluğu olduğunu unutmuşum. internetten tuvalet kağıdı alınmaz gibi saçma sapan bi algıya sahip olduklarını öğrenmiş olduk bazılarının. yazık. ayrıca oh olsun bi daha godoş hepsiburada'ya. adamlara gıcığım ama en ucuz ürünü onlar sağlıyorsa da alırım yani, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 internetten alışveriş tüm sektörleri ele geçiriyor, şuan amerikada millet zaten çorabına kadar alıyor internetten, burda da aynı şey oluyor yavaş yavaş. tüketici yorulmuyor, satıcının hertürlü masrafı azalıyor win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Fin said: ne kadar shittier oldugunu farkedip fazladan koymuslar iste ahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 eve kargo söyleyebilsem ben de söylerdim. ama köleyiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Amazon'da bana fazla yollama işini yapmıştı. Kindpe almıştım 1 tane, 1 koli yollamislardi. Ama ben dürüst olup söyledim, biraz Amazon'u sevdiğimden, biraz da sonra parasını keserler diye korktuğumdan. Cevap olarak özür dileyip imkanim varsa gonderebilecegimi, yoksa problem olmadığını söylediler. Ertesi gün Türkiye'ye döndüğümden imkanim yoktu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 YAZIQUE BEYİN TERQUE das İnternetten almak mantıklıymış lan hatta migrosun olayı mersinde bile varmış baktım şimdi. Suyu muyu taşımak yerine kolay olabilir böyle. En ucuz tuvalet kağıdını akakçeden mi aratıyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 mehter yer ve susarmısınız lütfen... Babacum haklı internetten tuvalet kagıdı mi alınır diye bir şey yok. Sadece 3 tuvalet kagıdı için şuraya harcadıgın enerjiye yazık denebilirdi ama garbage'a açmış konuyu onu da diyemiyoruz. Keşke internet bölümüne açsaydı da giydirseydik güzel güzel ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Suda limit var lan. Ben yapıyodum yoksa 5 tane 5 lt getiriyolar. damacanadan ucuza geliyo ama 50 TL ye tamamlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Baggio said: sabonis said: siz kullanmıyorsanız günümüzde internetten alışveriş hizmetini sizin hıyarlığınız. gözümle görüp seçmem gereken şeyler dışında her şeyi alırım gerek migros sanal market gerek hepsiburadadan. Adam dibine kadar haklı, hamallığı adet edinenler içerlemiş. Aynen öyle ya. Alışveriş merkezinden alıp hammallık yapanlara dokunmuş. Bende hep toplu alıyorum böyle Migros sanalmarketten falan. Tek kişi taşımaya kalksan taşınmaz yani, getirenler 2 kişi anca taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bu arada akakçede migrostan ucuz kağıt havlu ve tuvalet kağıdı bulamadım. Gerçi tuvalet kağıdını mutlaka kalite marka alıyorum parfümlü solo falan. Taharet sonrası tenimde lavanta yumuşaklığını hissetmek isteyen elit bir beyefendiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bakalım A101 veya BIM fiyat listesi ne zaman paylaşılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 olm amazon dash'i neden cikartti? yerim yurdum net belli olsa, ulkede de bol tarafindan online dagitim olsa ben de tuvalet kagidini eve gondertirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 140 tane tuvalet kağıdını neden evimde tutayım ki... Mantık buysa toptancıyla anlaşın getirsin yığsın tuvalet kağıdını oh oh nasıl kar ettim enerji harcamadım dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Şirketten bi abi evin bütün temizlik malzemelerini (bulaşık-çamaşır deterjanı, çamaşır suyu, domestos vs) hepsiburadadan alıyor, ilk gördüğümde fdsfds diye dalga geçtim de düşününce aşırı mantıklı geldi, git markete, al bunları bi saat market arabasında dolaş, sonra bagajı doldur bunlarla, sonra asansörle olsa bile yukarı çıkar... Ağırlığından değil ama saçma boyutları var, çok yer kaplıyorlar ve taşıması bu yüzden gıcık şeyler. hepsiburadadan söylüyosun kapına geliyo işte aynı alacağın şeyler ne gerek var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Nako said: 140 tane tuvalet kağıdını neden evimde tutayım ki... Mantık buysa toptancıyla anlaşın getirsin yığsın tuvalet kağıdını oh oh nasıl kar ettim enerji harcamadım dersiniz 70 m2 evde tabi çok mantıklı değil. ama çamaşır odan falan varsa koy istediğin şeyleri takıl. ben şahsen alıyorum ucuzluk sırasında 2 tane büyük tuvalet kağıdı, ne kadar giderse artık, bi daha düşünmüyorum 5 ay boyunca mesela. öbür türlü haftada 1 falan alışveriş yapman lazım ay şu bitiyor aman bu bitiyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar