ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 1017 yılında romada yapılan komedyalar bile daha kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 YILIN EN ÇOK BEKLENEN KOMEDİ FİLMİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 fragmani izledim, bence recep ivedik fragmanlarindan daha basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 olm uplayip durmasaniza sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 pattisliborek said: YILIN EN ÇOK BEKLENEN KOMEDİ FİLMİ! En antipatik filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ÇIKMIŞ BEYLER ÇIKMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 lan bu başlığa favori konularım'dan girdim. metrodayım o ara binerken falan hangi başlığa girdiğimi unuttum. sabah da hl3 başlığında bişey gördüm. beyin ÇIHTI LAAAANNN mesajını ona bağladı. thx beyin, 0.1 sn'lik bu mutluluğum bugünün top 3 moments'ına girer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 bir tane daha var bekar bekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ad3m said: pattisliborek said: YILIN EN ÇOK BEKLENEN KOMEDİ FİLMİ! En antipatik filmi. ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 hahah adem iyi görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Feamer said: bir tane daha var bekar bekir... bu da cok fenaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 http://www.milliyet.com.tr/rekortmen-cumali--magazin-2496893/ Millet kafayi yemis resmen. Herhalde sicaktan bunalip sinemaya filan gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Sırf şu filme gidenleri komple ülkeden atsak ülke çağ atlar resmen, 100 sene ileri gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Ne alakasi var Ben de gittim, yer yer guzel sahneleri vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 tam bir sanat filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Eu dan vatandaslik verirseniz ulkeden atabilirsiniz bu arada beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Bu filme gittiğini başvuruda söylersen EU bırak vatandaşlık vermeyi schengen için vizeye bile ömür boyu ban koyar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 basvuruda sorarlarsa haneke'ciyiz kim bilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 oha senko'ya ban gelsin vizyon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 şu filme babam gitse tansiyon ilacının üstüne fare zehri serperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 k1nJo said: oha senko'ya ban gelsin vizyon'dan. Beni banlarsiniz ama filmin basarisini görmezden gelemezsiniz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 baya eglencewliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 simdi sinemadan geldim harikaydi...geyire geyire güldük filmde arkadaslarla---verdiğimiz 50 liraya değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 ciddi misiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 senko said: k1nJo said: oha senko'ya ban gelsin vizyon'dan. Beni banlarsiniz ama filmin basarisini görmezden gelemezsiniz (:D git lan burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar