Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 bir taunta on sisman geliyor zaten skinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 relax yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mevzu ego yapmayı gerektirecek kadar önemli bir şey olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 o değilde tam yeri aslında ne zamandır aklımda ama bir türlü hatırlayamadım, şimdi big bang theory nin bir bölümünde bunlar şöyle bir yemek organizasyonu yapıyorlardı bkz: Kürşat Başar ile Kürşat Başar ile https://www.youtube.com/watch?v=0V_hNTropFs böyle mumlu, kıyafetli ve sohbet üzerine bir yemek ve buna bir isimi vardı onu hatırlayamadım ve ne tür anahtar kelime ile arayacağım da bulamadım bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 sonuçta bi bakıma ne kadar para harcadığının da gösteri ya. ego yapmayı gerektirmez mi hiç. hem zaten türk milleti için ego yapmayı gerektirmeyen bir şey var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 beyler gerçek bir apaçi var karşımızda. %90 ihtimalle babadan kalma işi devam ettiren, veya %10 kendi çabasıyla ama sonuç olarak bol paraya konan bir gencimiz, türkiye'deki elite restoranlarda sürekli yemek yiyerek kendini çok önemli bir gurme olarak görüp, olayı kişisel mesela haline getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 tarot fali da aciyor musunuz? gurme degilim ama genel kulturum var, "osmanli mutfagi restorani" aratinca google'da bir sey cikmayacagini biliyorum. restoran ve lokantanin farkini biliyorum. beyaz masa ortusu neyi temsil eder biliyorum. btw babam 25 senedir emekli, balikcilik yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 k1nJo said: sonuçta bi bakıma ne kadar para harcadığının da gösteri ya. ego yapmayı gerektirmez mi hiç. hem zaten türk milleti için ego yapmayı gerektirmeyen bir şey var mı ki? Ne bileyim bana komik geliyor. Ben de günlük hayatta hiç de önemi olmayan bir ton gereksiz bilgi biliyorum. Merak edene de yeri gelince açıklıyorum, yardımcı oluyorum. Ama bu gereksiz bilgiler üzerinden ego yapıp, millete hakaret etmeye çalışmak falan komik yani. Bilmiyorlarsa link atarsın, açıklarsın. Sanki ulvi bir konuymuş gibi böbürlenmek nedir yani? Para harcamak da ayrı bir konu. Pati'de de çok zengin adam var. Ben orta halli bir adamım, maksimum beyaz fırın tatlısı yerim. Ama o işletmeyi olduğu gibi satın alabilecek parası olan da var. Yine de o kadar parası olan herkes böyle yapmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 olum ne paragoz ciktiniz, 6 aydir issizim ama bu yontulmamis odun oldugum anlamina gelmiyor. insanlar gelip buraya yalan yanlis seyleri yazarsa da sitem ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Peki bu süre zarfında fine dining restoranlarında yemek yiyecek parayı nerden buldun? KAYNAĞI NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Redeagle said: k1nJo said: sonuçta bi bakıma ne kadar para harcadığının da gösteri ya. ego yapmayı gerektirmez mi hiç. hem zaten türk milleti için ego yapmayı gerektirmeyen bir şey var mı ki? Para harcamak da ayrı bir konu. Pati'de de çok zengin adam var. Ben orta halli bir adamım, maksimum beyaz fırın tatlısı yerim. Ama o işletmeyi olduğu gibi satın alabilecek parası olan da var. Yine de o kadar parası olan herkes böyle yapmıyor yani. ben aileden veya kazanıp bol parası olan ve değişmeyen adam çok çok nadir gördüm. aileden olunca ayakları yere basıyor olma ihtimali biraz daha artıyor çünkü 20-25 yıl o şekilde büyüyünce hazmediyor. ama sonradan paraya konanlar abbbooooo. ayda 10k maaşa vurdu mu biri, otomatik götü inanılmaz kalkıyor sanki dünyaları o yaratmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 freelance yatirim (equity, eurobond, options) danismanligi yaptim, kodomanlar ismarliyordu. son yillarda acilanlari takip edemedim cunku gidemedim. forumun %99'dan iyi egitimli oldugumu soylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Çok şey qaçırkmışsın q@rdeş. Ne mekanlar açıldı googledan bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 iyi catering hizmeti verenler cikti son yillarda rest. acilmadi kapandi. yerinizde size fine-dining yasatiyorlar sfsfdgd, izmirde ilgilenen kodo-pati varsa yonlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Türkiyede fine dining olmadığı için direk buraya yazamıyorsun, belki sormazlar diye "yönlendireyim". Yer miyiz lan biz? zzzZZZZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ÖZEL MESAJ KUTUM DOLMUŞ KARDO PARDON GÖRMEDİM O FAYN DAYNIR KAPATTI DUR Bİ TANE DAHA VAR ÖĞRENİP DÖNECEĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Goering said: iyi catering hizmeti verenler cikti son yillarda rest. acilmadi kapandi. yerinizde size fine-dining yasatiyorlar sfsfdgd, izmirde ilgilenen kodo-pati varsa yonlendireyim. istanbul'daki eski osmanlı restoranları hangileriymiş? ciddi merak ediyorum çok fine olmasına da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Goering said: iyi catering hizmeti verenler cikti son yillarda rest. acilmadi kapandi. yerinizde size fine-dining yasatiyorlar sfsfdgd, izmirde ilgilenen kodo-pati varsa yonlendireyim. Bizim osmanlar yapiyo venedik catering ama baya ust duzey onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 amk beyaz masa örtüsü olsa ne olmasa ne, restoran olsa ne lokanta olsa ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Stringray said: Goering said: iyi catering hizmeti verenler cikti son yillarda rest. acilmadi kapandi. yerinizde size fine-dining yasatiyorlar sfsfdgd, izmirde ilgilenen kodo-pati varsa yonlendireyim. istanbul'daki eski osmanlı restoranları hangileriymiş? ciddi merak ediyorum çok fine olmasına da gerek yok. ben de onunla dalga gectim bir kac post'ta, "eski osmanli restorani" diye bir sey yok zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Rasmon said: amk beyaz masa örtüsü olsa ne olmasa ne, restoran olsa ne lokanta olsa ne. zaten thread'de bu tartisiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Goering said: Ben çok iyi bir fon yöneticisi olduğum için bana fine dining ısmarlayan kodaman iş için almanyada mıymış neymiş. Bizim şofben bozulunca da karısı üşütüp terli olacaksın goering gel bizde duş al diyormuş, orda istanbulda eski osmanlı restoranı yok ki diye dalga geçerken birden azıyormuş. Sonra kız kardeşi eurobondlarla ilgili soru sormak için geliyormuş, onu da ikna ediyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Ahah finans zenginini al insaat zenginine vur zaten. Bazen aristokrasiye iyi gozle bakacak oluyorum ne kadar demokratiklige kastirsam da, aklim karanlik koselere kaciyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 beyaz yaka en leşi zaten ya bariz en kötüsü lel Goering said: ben de onunla dalga gectim bir kac post'ta, "eski osmanli restorani" diye bir sey yok zira... tamam birader osmanlı / cumhuriyet her neyse, 15. yüzyıldan kalan restoran istemiyoruz illa ki zaten. iki ay arayla açılması neye ne farkettirecek? nereler varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Fine dining denen sey de ulkedeki koy kahvaltisi gibi. Amk koylu dedigin ekmek zeytin yer margarin yer. Sutunu, yumurtasini Tereyagini pazarda satar. Bal mal yok oyle seyler. Bu erzincan miydi ne oradan yayilmis heralde koy kahvaltisi geyigi de aslinda o ilk kahvalticiyi acan herif eski istanbullu amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar