Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2017 (22 Haziran - 5 Temmuz)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sordum sanıyordum da sormamışım. ya bu dishonored dumbed down consol-fag oyunu mu? aldım zoru seçtim (en zorun bir altı) rahat rahat geçiyorum, hani ilk bölüm diye mi böyle yoksa böyle mi ilerliyor?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Starbound guzel mi ,co op gideri var mi

Bu tür oyunlar ne kadar çok o kadar zevkli oluyor, tek başınada gideri var ama 3-5 kişi takılınca harika vakit geçirtiyor :)

Arkadaşlar yaratıcıysa hele :p bende o hayal gücü yok millet kendine ayda üs kuruyor harika görüntüsü var vs :D
Mesaj tarihi:
3'te mouse look'u düzeltmişler ama 1'den gamepad'e alışık olduğum için denemedim. ama olsa olur gibi. hiç olmadı 50 liraya alırsın bi logi f310 mu ne. niyetin varsa iyi indirim görmüşken bas gönder bence
Mesaj tarihi:
Zıahhaha , önce kafa yapısını değiştirmek gerekiyor DS oynamak için.
Bol Bol sabır lazım , yüksek sesle küfür ettiğinde çevrende rahatsız olmayacak bir ortam olmalı vs.

Herşey tamamsa Parry videolarını izlemekle başla.
Mesaj tarihi:
abi herkesin cok begendigi oyun sana bariz cop gibi gelebilir, oynayan varsa fikir versin iste. bunun pintilikle ne alakasi var, iyice sasirdiniz.

deno sende bekleyen trade'im varmis ona donsene sdfg.
Mesaj tarihi:
Kimseye pinti dediğimden değil de ucuz oyunlarda herkese sormaya kasmıyorum ben, vakit harcamaya değmez diyorum. İlgimi çektiyse bakıyorum videosuna fotosuna, "beğenir miyim bilemedim"se de "güzel galiba" dediysem de atıyorum sepete. Ha yok "yok lan kötüymüş bu" dediysem de eliyorum.

Pahalı oyunda "beğenir miyim bilemedim" de araştırma/soruşturma süreci biraz daha uzuyor haliyle.
  • Yeni Oluştur...