sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 witness alan var mı? ben kısa sanıyordum howlongtobeat'e göre 18 saat falan ortalama ki ciddi uzun demek oluyo bu. başarılı mıdır alam mı witness? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Starbound guzel mi ,co op gideri var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Evet eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 sordum sanıyordum da sormamışım. ya bu dishonored dumbed down consol-fag oyunu mu? aldım zoru seçtim (en zorun bir altı) rahat rahat geçiyorum, hani ilk bölüm diye mi böyle yoksa böyle mi ilerliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Masticore said: Starbound guzel mi ,co op gideri var mi Bu tür oyunlar ne kadar çok o kadar zevkli oluyor, tek başınada gideri var ama 3-5 kişi takılınca harika vakit geçirtiyor :) Arkadaşlar yaratıcıysa hele :p bende o hayal gücü yok millet kendine ayda üs kuruyor harika görüntüsü var vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 dark souls 3 için 'gamepadle oynıycaksın bilae' gibi bişey var mı? kestane kebap acele cevap, param cebimi yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ds1 klavyeyle efsane kötüydü, 2 oyun sonra düzeltmişler midir bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 sormamın sebebi de ds1 tecrübesi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 3'te mouse look'u düzeltmişler ama 1'den gamepad'e alışık olduğum için denemedim. ama olsa olur gibi. hiç olmadı 50 liraya alırsın bi logi f310 mu ne. niyetin varsa iyi indirim görmüşken bas gönder bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 aldım. cebimde duracağına gabende dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Gamepadle de oynanmio valla Ilk bolumu gecemedim yarim saat, sildim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Zıahhaha , önce kafa yapısını değiştirmek gerekiyor DS oynamak için. Bol Bol sabır lazım , yüksek sesle küfür ettiğinde çevrende rahatsız olmayacak bir ortam olmalı vs. Herşey tamamsa Parry videolarını izlemekle başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ds'den ds rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 sahibi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 -Hard West -Ori and the Blind Forest: Definitive Edition -CrossCode -Dead Cells -DARK SOULS III Deluxe Edition kapadım sezonu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 To the moon ve moonlight nasil oyunlar. Cok ucuzmus alsam mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 abi çok ucuz oyunları düşünmeyin alın yahu. o kadar da cimri olmayın lan herkes gamer şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 cok ucuz olan butun oyunlari aliyo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Hepsini olmasa da "alsam mı, sever miyim ki" diye düşünecek olduklarımı yapıştırıyorum ben mesela. Bariz çöp oyunu zaten eliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 abi herkesin cok begendigi oyun sana bariz cop gibi gelebilir, oynayan varsa fikir versin iste. bunun pintilikle ne alakasi var, iyice sasirdiniz. deno sende bekleyen trade'im varmis ona donsene sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Kimseye pinti dediğimden değil de ucuz oyunlarda herkese sormaya kasmıyorum ben, vakit harcamaya değmez diyorum. İlgimi çektiyse bakıyorum videosuna fotosuna, "beğenir miyim bilemedim"se de "güzel galiba" dediysem de atıyorum sepete. Ha yok "yok lan kötüymüş bu" dediysem de eliyorum. Pahalı oyunda "beğenir miyim bilemedim" de araştırma/soruşturma süreci biraz daha uzuyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 toggie said: To the moon Şunu almamak ayıp. Çok acayip bi hikayesi var. Göndermeler şahane. Bi sürü filmi birleştirip oyun yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 toggie said: cok ucuz olan butun oyunlari aliyo musun sen? İlginizi çeken çok ucuz oyunlar diye mi belirtmesi lazım illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Aldim o zaman, ayip olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 sabonis said: toggie said: cok ucuz olan butun oyunlari aliyo musun sen? İlginizi çeken çok ucuz oyunlar diye mi belirtmesi lazım illa? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar