Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2017 (22 Haziran - 5 Temmuz)

Darksun

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

dragons dogma nasıl pcde

ben 2-3 ay önce biraz oynadım. çöp texture'lar ve başlığına yazdığım salak game design tatavası harici gözüme batan bir şey yoktu. sadece unique multiplayerı dolayısıyla (elalemin npc'sini kendi grubuna katıp quest'lerde ondan tüyo alma veya senin npc'nin elalemin grubunda quest yapıp xp ve quest bilgisi alması durumu) komünitesine bakıyor biraz. ama oyun iyi, pc port'u da iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

bingildak said:

dragons dogma nasıl pcde

ben 2-3 ay önce biraz oynadım. çöp texture'lar ve başlığına yazdığım salak game design tatavası harici gözüme batan bir şey yoktu. sadece unique multiplayerı dolayısıyla (elalemin npc'sini kendi grubuna katıp quest'lerde ondan tüyo alma veya senin npc'nin elalemin grubunda quest yapıp xp ve quest bilgisi alması durumu) komünitesine bakıyor biraz. ama oyun iyi, pc port'u da iyi.

en cool ejderha dövüşüne sahip oyunlardan biri bu, skyrimde ejdarhayla dövüştüğü içün orgazm geçirip skyrime 10/10 veren angry joe gibi malların suratına atmak lazım bu oyunu

combat aşırı tatimin edici o chimaralarla hydaralarla grifinlerle falan savaşmak özelikle

onun haricinde konsollukdan dolayı olsa gerek o item ekranında dolanmak falan baya amelelik gibi geldi bana,save sistemi bombok sadece bi normal save slotun bide hard save slotun var,hard save sadece uyuyup uyanınca atıyo falan baya kötü
Sosyal ağlarda paylaş

hanzomain said:

Tree of Life tribi ama daha duzgun, oturmus bi openworld survival game istiyorum ama yok sanirim piyasada.

yok yok yooooook. Ne yazık ki yok düzgün bir oyun. Yokluktan Rust falan sardık da ııh yetmiyor. Voodoo bakabilirsin bu arada. Yalnız çok earlyde oyun. Ama sırf karakter tasarımı için bile alınır

https://cdn.mmos.com/wp-content/gallery/voodoo-overview/voodoo-character-close-up.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

hanzomain said:

Tree of Life tribi ama daha duzgun, oturmus bi openworld survival game istiyorum ama yok sanirim piyasada.

yok yok yooooook. Ne yazık ki yok düzgün bir oyun. Yokluktan Rust falan sardık da ııh yetmiyor. Voodoo bakabilirsin bu arada. Yalnız çok earlyde oyun. Ama sırf karakter tasarımı için bile alınır

https://cdn.mmos.com/wp-content/gallery/voodoo-overview/voodoo-character-close-up.jpg
rust a adam lazımsa beni de alın, tekrar oynayasım var solo kanser yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

hanzomain said:

Tree of Life'dan farki olmayacak abi muhtemelen bu UI ile. Hic girismeyeyim bu kadar gerideyse.

Ark'in multiplayer'i nasil bu arada? Goruntu, ortam falan cok hos gorunuyor ama ne zaman oynamaya calissam cok deli kasiliyor oyun benim PC'de. Ya CPU yetmiyor (i5) ya da bi sorun var oyunda/setupda cunku GTX1080 var direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...