cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 abi single yeaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 total war serisinden hangisini almak lazım, rome 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 europa universalis IV alayım mı? indirimden sonra fiyatlar düşücek diyorlar ama tekrar indirime girinceye kadar çok bekletir mi acaba? dlcleri sonra alırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paradox almayın diyolla şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Fiyatları zamlamışlardı. Steam sale'den sonra inecekmiş. Ama indirdikleri fiyat steam sale indirimini geçer mi onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bingildak said: dragons dogma nasıl pcde ben 2-3 ay önce biraz oynadım. çöp texture'lar ve başlığına yazdığım salak game design tatavası harici gözüme batan bir şey yoktu. sadece unique multiplayerı dolayısıyla (elalemin npc'sini kendi grubuna katıp quest'lerde ondan tüyo alma veya senin npc'nin elalemin grubunda quest yapıp xp ve quest bilgisi alması durumu) komünitesine bakıyor biraz. ama oyun iyi, pc port'u da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 planet coaster çok güzel oyunmuş ya fiyatı biraz tuzlu ama. bir dahaki indirime alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Northgard oynayan var mı indirime girmiş sayılmaz ama güzelse alıcam ya o tarz bi strateji arıyorum multisi falan nasıl ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ben aldım 2 hafta önce ve refund ettim.Cok sığ oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Uzun sure sonra steam sale 0 oyunla kapaticam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Massive Chalice Convoy A Story About My Uncle The Beginner's Guide Bunlari aldim, cok sonuk bi sale olmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Cokomantis said: bingildak said: dragons dogma nasıl pcde ben 2-3 ay önce biraz oynadım. çöp texture'lar ve başlığına yazdığım salak game design tatavası harici gözüme batan bir şey yoktu. sadece unique multiplayerı dolayısıyla (elalemin npc'sini kendi grubuna katıp quest'lerde ondan tüyo alma veya senin npc'nin elalemin grubunda quest yapıp xp ve quest bilgisi alması durumu) komünitesine bakıyor biraz. ama oyun iyi, pc port'u da iyi. en cool ejderha dövüşüne sahip oyunlardan biri bu, skyrimde ejdarhayla dövüştüğü içün orgazm geçirip skyrime 10/10 veren angry joe gibi malların suratına atmak lazım bu oyunu combat aşırı tatimin edici o chimaralarla hydaralarla grifinlerle falan savaşmak özelikle onun haricinde konsollukdan dolayı olsa gerek o item ekranında dolanmak falan baya amelelik gibi geldi bana,save sistemi bombok sadece bi normal save slotun bide hard save slotun var,hard save sadece uyuyup uyanınca atıyo falan baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Llama said: calimero said: The long dark alma sakın! niye Yok ya, aman sakın alma gibisinden tripli söyledim. Almıyor çünkü kendisi de inatla o bakımdan. Yoksa alın, MANYAK OYUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 long dark iyidir ya, oynarken iliklerinin donduğunu hissettiriyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 deus ex mankind divided alınır mı? seriyi baya seviyorum, özellikle hr muhteşemdi bence, ama son oyunun atmosferi ve konusu için çok kötü diyorlar. fiyat fena değil 37 tl ama seriyi bok eden bir oyunsa almayayım şimdilik. bir yandan da merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 neyse saldım şimdilik deus ex'i, son gün bakarım bi daha. 185 tl tuttu, elveda gençliğim :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Ben alicak bisey bulamadim ya. Tree of Life tribi ama daha duzgun, oturmus bi openworld survival game istiyorum ama yok sanirim piyasada. Single player oyun hic hic istemiyorum nedense su aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 o kadar oyun almışsın zaten çoğu vaktini pubg için harcıcan sdfs. belki 1-2 tanesini daha oynarsın. yine gaben kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 dayanamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 hanzomain said: Tree of Life tribi ama daha duzgun, oturmus bi openworld survival game istiyorum ama yok sanirim piyasada. yok yok yooooook. Ne yazık ki yok düzgün bir oyun. Yokluktan Rust falan sardık da ııh yetmiyor. Voodoo bakabilirsin bu arada. Yalnız çok earlyde oyun. Ama sırf karakter tasarımı için bile alınır https://cdn.mmos.com/wp-content/gallery/voodoo-overview/voodoo-character-close-up.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 zipzip said: hanzomain said: Tree of Life tribi ama daha duzgun, oturmus bi openworld survival game istiyorum ama yok sanirim piyasada. yok yok yooooook. Ne yazık ki yok düzgün bir oyun. Yokluktan Rust falan sardık da ııh yetmiyor. Voodoo bakabilirsin bu arada. Yalnız çok earlyde oyun. Ama sırf karakter tasarımı için bile alınır https://cdn.mmos.com/wp-content/gallery/voodoo-overview/voodoo-character-close-up.jpg rust a adam lazımsa beni de alın, tekrar oynayasım var solo kanser yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ben de aldıklarımı indirip şöyle bir baktıktan sonra iade ettim. bu iade olayı hiç iyi olmadı eskiden alıp bakıp bir kenara atıyordum şimdi işin yoksa tekrar oyun ara bul al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 zipzip said: hanzomain said: Tree of Life tribi ama daha duzgun, oturmus bi openworld survival game istiyorum ama yok sanirim piyasada. yok yok yooooook. Ne yazık ki yok düzgün bir oyun. Yokluktan Rust falan sardık da ııh yetmiyor. Voodoo bakabilirsin bu arada. Yalnız çok earlyde oyun. Ama sırf karakter tasarımı için bile alınır https://cdn.mmos.com/wp-content/gallery/voodoo-overview/voodoo-character-close-up.jpg Tree of Life'dan farki olmayacak abi muhtemelen bu UI ile. Hic girismeyeyim bu kadar gerideyse. Ark'in multiplayer'i nasil bu arada? Goruntu, ortam falan cok hos gorunuyor ama ne zaman oynamaya calissam cok deli kasiliyor oyun benim PC'de. Ya CPU yetmiyor (i5) ya da bi sorun var oyunda/setupda cunku GTX1080 var direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Bu ne abi unityde yarim saatte yapmis cikmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Starbound güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar