Konn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Cokomantis said: bu ne kadar kötü bi thread ya :( herkes gelmiş kötü espri yapmış utanmadan. Ne var yani kısa bir süreliğine de olsa sanatçı gibi düşünsek? Dalgalara bıraktık zihnimizi...
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Taksit ne ya ? BAT ise olmamış. Onun anlam çevirisi Zaman içinde hasar/zarar/iyileşme/tedavi olması gerekmiyormu ? Vade içinde Tedavi deyin bari. Vakit içinde hasar/zarar/iyileşme/tedavi Vakit içinde hasar/zarar/iyileşme/tedavi Vade içinde hasar/zarar/iyileşme/tedavi Vade içinde hasar/zarar/iyileşme/tedavi Müddet , zaman ,süre, mühlet, dönem. istediğini koy işte.
Konn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 AHV - Aralıklarla Hasar Veren AŞV - Aralıklarla Şifa Veren Bunlar olur mu Sn. Vadis?
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 AHV olmuş gibi. Ama şifa son bulmuş hastalık anlamındadır. Yine de ona benzer kelime kullanayım diyorsanız, Şifa nın yerine Deva daha iyi gider düşüncelerindeyim. Alttaki : ADV -Aralıklara Deva Veren - Daha iyi gitmez mi sayın Konn ?
hattok Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Periyodik en uygun kelime hot dot için. Yani Dot : Periyodik Hasar Hot : Periyodik iyileştirme/şifa. MMo mu türkçeleştiriyorsunuz? Bat seçerdim bu arada taksit çok kötü
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Eve gidince de Periyodik bakim mi olacak abi? golfu servise mi goturuyoruz mmo mu oynuyoruz?
calimero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Topic efsane. Aralıklı bela verme olabilir mesela curse büyüsü de. Kısaltması da abv. Shield buff içinde kısaltması aeo olan bi kelimeler bütünü bulursanız tam türklestirilmis mmo olur.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bat kısaltma olarak iyi ama "aralıklarla" tabiri pek doğru değil gibi, neyin aralığı ile? aralık olması için x ve y noktalarının arası olması lazım... bunun için süreli daha iyi gibi, belirli süreli hasar, veya süreli hasar veya devam eden hasar da olabilir
Auril Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 calimero said: Topic efsane. Aralıklı bela verme olabilir mesela curse büyüsü de. Kısaltması da abv. Shield buff içinde kısaltması aeo olan bi kelimeler bütünü bulursanız tam türklestirilmis mmo olur. hot içinde, allah ne muradın varsa versin amv
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Feamer said: bat kısaltma olarak iyi ama "aralıklarla" tabiri pek doğru değil gibi, neyin aralığı ile? aralık olması için x ve y noktalarının arası olması lazım... bunun için süreli daha iyi gibi, belirli süreli hasar, veya süreli hasar veya devam eden hasar da olabilir zaman aralığı yok mu ?
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 var mı? lanet yapıp sabah 7 akşam 19 arası her dk -1 puan kaybeder dersen evet aralık olur ama ateş topu büyüsü, 30 hasar + 5 sn her sn 5 alev hasarı verir dersen bu süreli olmaz mı, yani bir aralık yok veya büyüyü yaptığın saatten itibaren 2 saat boyunca gibi bir mekanik varsa bu aralık olabilir belki veya dediğim gibi günün/haftanın/aynın veya o ürünün veya devam eden sihir etkisinin zaman akışı içinde x ve y arasında bir süre ise söz ettiğimiz aralık veya periyot denmesi bana daha mantıklı geliyor. tabi amaç ne onuda gözden geçirmek lazım, 10-16 yaş aralığında çocuklar için basit ve anlaşılır olması ve kısaltmasının da, uygun olması lazım diye düşünce, "süreli" daha hoş gibi geliyor bana
Konn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Alttaki mesajı üstteki meme'yi görmüş olsam atmazdım Genelde tooltiplerde "Deals x dmg every second for 10 seconds" olarak kullanılıyor. 10 saniye süresince sürekli canın azaldığı bir durum yok. 100 milisaniyede bir 10 dmg vuruyor ve totalde 100 dmg etmiş oluyor mesela. Periodic denmesinin sebebi de o olsa gerek. Dilimler halinde çalışıyor. her 100'üncü milisaniye dmg vurduğu anlamına gelir.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 feamer ciddiysen cevap vericem yanlışından dönmen için değilsen uğraşmiyim bingildak versin
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 feamer ve matematik zekası örnek: 5 saniyelik aralıklarla illa x ve y istiyorsan da x 5 saniyenin başı y 5 saniyenin sonu arada da istediğin aksiyon olur 5 saniyelik aralıklarla olmuş olur cevap 30 60 90 üçgeni başka soru?
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Damage'in türkçesi damaj bir kere...
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Remus doğru diyor. Hatta - More damaj, more damaj, more damaj, stop damaj - olsa tam uyar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 kubatımsı damaj diyelim o zaman KD
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 k1nJo said: https://i.imgflip.com/1r934j.jpg LADSKFjsdfsdf cuk oturmuş hll team (tu)
Konn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Evet Ad3m ben de bu threadin kendisinden ziyade Feamer'e yaramasına çok sevindim.
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 taksit kimin aklına geldi abi esnaf yada memur falan sanırım
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konn sana birsürü şey sunuldu hepsini elinle ittin daha ne bekliyorsun bu başlıktan ben anlamadım bişi.
Öne çıkan mesajlar