Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aceace said:

applev0dka said:

Alperin gelişi net kirmizi ama sonra ayagini indiriyor, sari daga doğru olurdu..

Elma ya... İçtenlikle cevap ver.

Yukardaki cümledeki hatayı görebiliyor musun? Daha yazacağına daga yazmışsın. Onu demiyorum.

kararımı değiştiriyorum tekrarı izledim.

sarı hafif kalır net kırmızı, gelişi ayrı yerdeki ayağa basması ayrı tertemiz kırmızı
Mesaj tarihi:
1 haftadır beşiktaşlı ağlaması bitmedi, paticik ayrı facebook ayrı, hepsi bir, hepsi ağlıyor, bu hafta yenilince palabıyık nerde diye soranlardan geçilmiyor, bu kadar ezik bir takım taraftarı zor bulunur. Tüm hakemler size karşı ama 2 senedir şampiyonsunuz, bak sen Allah'ın işine :D. Ne adamlar ya... Şu son 2 sayfadaki yazanların nerdeyse tamamıbeşiktaşlı, toplanmışlar gene bir araya, topicin başlığı Fenerbahçe olmasa dersin kendi takımlarıyla ilgili konuşuyorlar. Yav az ötede ağlayın, 1 hafta geçti be :D.
Mesaj tarihi:
fener baştan aşağı yanlış yapıyor. bu yaklaşık 10 senedir böyle.
en son 2003-2004 sezonunda müthiş bir planlama yapılmıştı ve 5 seneyi domine etti o planlamayla fenerbahçe, 3 sene daum 2 sene zico yönetimiyle. ama ondan sonrası kocaman bir "0"
Mesaj tarihi:
Oha lan son 5 sayfa sadece 2 tane fenerli yazmış toplam 3 mesaj atmışlar fistan ve yeke ama yine biz ağlıyoruz :D :D olm çok iyi ya 5 sayfa boyunca ağla mağla yazmışlar bir tane fenerli tek kelime etmemiş :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...